Düzgün sevmiyorlar canım boş ver. 3 sene sevildiğimi sandım da ne oldu :) ihanet yalan dolan… Sevildiğini sanacağına sevilme daha iyi. Ve bu duygudan çık yoksa önüne ilk çıkana kapılıp gidersin. Akışına bırak gençsin daha
Tabi ki. Sevilme arzusuna kapılıp sana ilk canım cicim diyene de kapılma tamam mı. Bu dediğim hep aklında kalsın. İnsanın en tehlikeli olduğu an boşlukta olduğu andır. Tıpkı senin gibi :) sakin kal düşünerek yürü
Zamanla gönlüne göre biri olur umarım. Geç olsun güç olmasın. Sevgililik flörtlük illaki olacaktır ama bi sırdaş dost gerçek manada birini bulmak gerek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Düzgün sevmiyorlar canım boş ver. 3 sene sevildiğimi sandım da ne oldu :) ihanet yalan dolan… Sevildiğini sanacağına sevilme daha iyi. Ve bu duygudan çık yoksa önüne ilk çıkana kapılıp gidersin. Akışına bırak gençsin daha
Düzgün sevmiyceklerse hiç gelmesinler dimi
Tabi ki. Sevilme arzusuna kapılıp sana ilk canım cicim diyene de kapılma tamam mı. Bu dediğim hep aklında kalsın. İnsanın en tehlikeli olduğu an boşlukta olduğu andır. Tıpkı senin gibi :) sakin kal düşünerek yürü
Soruyu soran ben değilim ki
Ha pardon dikkat etmemişim :))
Zamanla gönlüne göre biri olur umarım. Geç olsun güç olmasın. Sevgililik flörtlük illaki olacaktır ama bi sırdaş dost gerçek manada birini bulmak gerek.
Cv bırak. Değerlendirmeye alırız 🤔
Zenginsen direkt iletişime geçebilirsin tabi 💵 🤑 sana uygun sevgiliyi bulur ayarlarız hemen.
AKaKesKinKa çöpçatanlık bürosu 😎 kimse damsız kalmasın 😎
Talep isterseniz atın konuşalım sohbet edelim
Şimdi gelirler rahat ol adaylar şeç beğen al
bende istiyorum ama olmuyor
Ben geldimmm
Gel sevgili olalım 🤗🤗🤗🤗🤗😂
Amann olsa ne olur olmasa ne olur
İyiki var haklısın.
Bende bende istiyorum 😀😀😀😂
Tek değilsin isteyen çok
Çok istekliyim ya off sabahtan beri parmakliyorm
Videolar izlemekten sıkıldım bugün 4 kez oldu
Bende birazdan izliycem videooo biraz erkek goriyim bari ya
Yanında olmak vardıya
Of yaa offfffff yalamak istiyorum içime almak istiyorum uzun uzun öpüşmek doyasıya sevişmeli ah ahh
Sevişmek*
Bende istiyorum yalamak 👅
Off amcugu yaliyip napcan penis yalamak varken mmmm
He oldu canım başka
Off keşke yanımda bir erkek olsa da yalasam bı guzelll masaklarina dokunsammm mm
Seni zapt eden yok mu
Kendi adıma söyledim tatlım a mda ne buluyorsunuz anlamıyorum penis yalamak çok güzel 😍😍😍
Zapt etmek derkennn?
Lezbiyen olanlar anlar
Bu azgınlığjnı dindirecek biri olsada çok kolay mutlu edemez sanırım
Neden edemesin
Azginligimi dindircek biri yok suannn offfff kaç gündür perişan oldum valla bu nedir arkadaş kaç gündür geçmedi bu cinsel istek
Mim yanıyor sankiiiiii
Tahmin sadece yananı söndürmek itfaiye hortumu anca yeter
dertsiz başa dert
Bende olsun istiyorum artık kafayı yemek üzereyim
Acele etme
Sevgili bulmak kadar kolay bir şey yok
Konuşmak istermisin
Haklısın tatlım