Sevgiliniz ile istediğiniz yerde öpüşme hakkına sahip misiniz yoksa belirli yerlerde mi olur 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevgiliniz ile istediğiniz yerde öpüşme hakkına sahip misiniz yoksa belirli yerlerde mi olur 🤔
#Aşkİlişkileri
Her yerde öpüşülmez bence. yani bazı kalabalık yerlerde ayda insanların veya çocukların çok bulunduğu yerlerde öpüşülmez mesela. ama bunun dışında evde tabi ki istediğim zaman eşimi ya da sevgilimi öperim ya da yanımızda kimse yoksa veya çevrede kimse yok dışarıda da öpüşebiliriz yani bu tamamen o an ortama göre değişiyor.
Yok, henüz öyle bir kısıtlama yok yani. çok gittiğimiz her yerde öpüşecek kişiler de değiliz. Ama her yerde de öpüşmemize de tamam olduğunu düşünüyorum. Topluluk içinde de öpüşmüştük hiçbir sorun çıkmamıştı, topluluk içinde bunu yapan bence her yerde yapabilir. Utanılacak veya ayıp bir şey değil sonuçta. Yapılabilir. Belki ebeveynlerin yanında çok etik olmayabilir o kadar.
Biraz ortama ve yerine göre üsturuplu davranmak gerekiyor başkalarının da ilişkisi vardır (ya da yoktur da) milletin gözünün içine soka soka yaşamaya gerek yok hem zaten bazı şeyler özel kalınca daha güzel ama şimdi ne bileyim şampiyonluk maçını filan kazanmıştır... O anki heyecan ve mutlulukla bütün herkesin önünde öpebilirdim 😄
uluorta öpüşenleri hayvanlardan farksız görüyorum ben ki arkadaşlarımın yanında ya da yanımızda üçüncü kişilerin olduğu alanlarla laubali bile oturmam gayet iki medeni insan gibi arkadaş gibi oturur hiç sevmem
Cevap
3Cevap
Ben öyle çok mıç mıçlığı sevmem ev ortamında öpüşme olabilecekse bunu pek umursamam ama kalabalık ortamlarda uzun süreli bir öpüşme asla yaşamam, kaba ve itici geliyor.
Nerede olduğum önemli değil, ne zaman canım isterse orada öpüşürüm. Özgür biriyim, insanlara hesap vermek için yaratılmadım. Öpüşmek kötü bir şey değil ayrıca. iki dudağın temas etmesini seks yapıyor gibi büyüten amsalaklar çok tabi
Her yerde öperim valla ben canım istediği an
Öyle istenilen her yerde öpüşülmez edep var görgü var kimsenin olmadığı yerde öpüşülur
her yerde olmaz tabiki ayrıca sevgilim yok
her ortamda mıç mıç sevmiyorum
Heryerde olmaz bence
Sadece küçük öpücükler
Her yerde olur
Sadece belli yerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?