Nolur okuyun bi şey yazın?

Ya çok kötü bi şey oldu dün. Benim aylardır aklımı kurcalayan bi mesele vardı. Buna cevap verebilecek olan da 5 sene önceki sevgilimdi. Sadece bir soru. Onun ve benim bilebileceği bi konuydu. Ben de takıntılı biriyim aylardır konuyu düşünmekten uyuyamadım doğru düzgün. Hayatında biri de olabilirdi çünkü bi ara tarih görmüştüm profilde. Dün baktım yoktu tarih belki de gizliydi bilmiyorum. Neyse Sorayım dedim en sonunda ama dan diye mesaj atmak da istemedim ben de yanlışlıkla aramış gbi yapayım dönüş yaparsa sorarım dedim. Aklım kalbim falan onda değil yanlış anlamayın sadece bi soru sorcaktım kendime yardım amaçlı. Neyse çaldırdım telefonu kapattım. Sonra da pişman oldum mesaj attım afedersiniz arama size yanlışlıkla geldi diye. Numaramı tanıdı mı bilmiyorum belki de hatırlamadı. Dönüş de olmadı. Umarım hatırlamamıştır. Çünkü bugün öğrendim ki meğer dün düğünüymüş. Yaaaa zamanlamaya bak çıldırıcam yemin ederim ama gerçekten dün düğünü olduğunu bilmiyordum. Şu an içim içimi yiyor çok pişmanım keşke hiç öyle bi şeye kalkışmasaydım. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama gerçekten dün bilseydim düğünü olduğunu asla yapmazdım öyle bi şey. Allah yukarda gerçekten bilmiyordum düğünüü
Nolur okuyun bi şey yazın?