Hiç bir şeyin sonsuza kadar sürmeyeceği gerçeği galiba, güneş bugün doğacak ama yarın batacak, bu yara iz bırakacak ama iyileşecek, bugün mutsuzsun ama yarın kim bilir neler olacak..

Hiç bir şeyin sonsuza kadar sürmeyeceği gerçeği galiba, güneş bugün doğacak ama yarın batacak, bu yara iz bırakacak ama iyileşecek, bugün mutsuzsun ama yarın kim bilir neler olacak..

Yok olma gerçeği. yani bir gün hiçliğe karışacağım gerçeği bunu bilmek ve kabullenmek bana huzur veriyor. çünkü anı yaşamanın ve zamanın değerini daha iyi anlatıyor. insan gereksiz şeyler için üzülmemeli bence. her zaman mutlu olmayı denemeli
Her şeyi kabulleniyorum ben hayatıma dair. İsyan edip pişman olup, yeterince zor olan hayatı daha da zorlaştırmanın anlamı yok. Yaptıklarımız var ve hayatın bir kanunu. Bazı şeyleri değiştirme imkanı bizim elimizde olsa da bazı şeyler de tamamen tanrının insiyatifinde. O yüzden olabildiğince kabullenerek yaşamak en karlısı olur. Keyifli günler..
Ben teşekkür ederim ☺️🙏
Eig için teşekkür ederim.. 😊🍀
sürekli benden gizli işler yapacak ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim. bir yere gitmediğime göre benden ne gizliyor diye araştırmıyorum. kesin bişeyler saklıyo yine ama amann neyse ne diyip geçiyorum
diyemedim. ondan kestim araştırmayı
Ben tüm hayatı kabul ettim. her şey olması gerektiği gibi bunu biliyorum. Gerisi sorun değil. Karşılaştığımız her bir kişi bile tesadüf değil.
Cevap
11Cevap
Herkes her şeyi yapabilir, bir gün herkes gidebilir, yaşayamam dediğin her an da mecbur yaşarsın.
Her şeyin yalan ve gelip geçici olduğu gerçeği. Onun benim onu sevdiğim kadar sevmemiş olması.
Herşeyi kabulleneli huzurluyum çünkü başka çıkar yolu yok...
Her insan, her şeyi, her an yapabilecek potansiyele sahip. Ona göre her zaman gardını yukarda tutmak gerekiyor.
her şey biter
ama bitecek diye anın tadını çıkarmaktan vazgeçmemek lazım bence.. bu an senin yarını yarın düşün
Ölüm tabi ki ama nasıl yaşarsan öyle ölürsün bu Bi gerçek huzurlu olur mu orasını Bilemem
Bana kazık atan, kalbimi kıran insanların özündeki benliği kabullendiğimde ve affettiğimde huzur buluyorum. Çünkü ne aklımda, ne de hayatımda onları tutmamış oluyorum artık ¿
Aşk öyledir inişli çıkışlı yollardan gider beraber yaşar beraber yaşlanır her yaş vücutta yüzde iz bırakır sonunda edi büdü kalır ayrılık vakti dahada kenetlenirsiniz sonunu söylemek istemem
kabul ettiğim bir gerçek var bir süredir. huzur verdi mi? pek sanmıyorum.
genelde bu tür kabullenişler huzur vermez
Hayat devam ediyor gerçeği belki mutluluk devam eden günlerdedir
Kimseden bir beklentide olmamak, herkesin her şeyi yapabileceğini kabul etme..
Ailenden başka herkesin yalan olduğu ve ailenden sonra tek gerçeğin insanın kendisi olduğu
Başlayan herşeyin bitmesi gibi her acı da dinmeye mahkumdur...
Zamanla dinmeyen tek acı evlat acısı... geri kalan bütün acılar zamanla şiddetini kaybedip bitmeye yüz tutuyor
Ölünce rahatlayacaksın diyorum kendime huzur buluyorum. Bazen hemen ölmek istiyorum
Çılgın olması ve fedakarlıklar yapması
İnsanları değiştiremeyeceğim.
Fanılik faniyiz
Her nefsin ölümü tadacağı
-Kimin ne düşündüğünün hiçbir önemi yok.
Para altın
çaresizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?