Maddiyatı bahane ederek ayrılan erkeğe ne denir lütfen açıklamayı okuyun?

5 yıllık erkek arkadasım bana evlenme teklifi etti ailesine çevresine herkese evleniyorum dedikten sonra karşıma geçip ben maddi olarak geçinemeyeceğimizi düşüyorum bu yüzden ayrılalım dedi. Bende buna dedim ki bu devirde en büyük maddi sorun kira ödemek ve benimde evim var gel benim evimde oturalım ömrün boyunca kira ödemekten kurtul sadece mutfak ile faturaları hallet ondan sonrada elimize 8-10bin TL arası bir para kalıyor bu parada bizim keyfe keder harcamamıza yeter rahat ederiz dedim. Ama beyefendi bize kalacak olan 8-10bin TL arası paranın hiçbirseye yetmeyeceğini söyledi ve ayrıldı Bizim para harcamak için yaptığımız tek şey haftada bir gün kafede oturup kahve içmek o yüzden bu 8-10 bin TL arası para nasıl yetmiyor anlamış değilim? Benim bir işe girip çalışmam gerektiğini söyledi onu bahane etti. Ben zaten benim evimde oturalım diyerek binevi tüm kira yükünü üstlenmiş oldum niye işe girip çalışayım ki zaten beni böyle kabul etti şimdi niye bunu öne sürüyor tamamen ayrılık için bahane olduğunu düşünüyorum. Kendi arkadaşlarınada bana maddi destek olmadı işe girmedi tüm yük bende olucaktı ondan ayrıldım demiş. Ben onu en büyük yük olan kiradan kurtardım daha ne yapabilirdim ki?

Onu kiradan kurtardığını ama bunu farketmediğini anlatan mesaj at
Hiç mesaj atma boş ver arkadaşlarına yalan yanlış anlatıp kendini haklı çıkartsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Maddiyatı bahane ederek ayrılan erkeğe ne denir lütfen açıklamayı okuyun?