Aaa ben çok hayal ettim böyle ama yakışıklı olsun ÖEqpkşgÇÜSOZMDNQKE hayal eden var mı bi manyak ben değilimdir bence
1 ay
Hiç mafya tarafından kaçırılmak istedinizmi?

Aaa ben çok hayal ettim böyle ama yakışıklı olsun ÖEqpkşgÇÜSOZMDNQKE hayal eden var mı bi manyak ben değilimdir bence
ben bir kere babama bunu sormuştum baba mafya beni kaçırsa bütün herşeyini verir misin beni kurtarmak için 😀
babamdan cevap seni kaçıran bir saate geri getirir çenenden 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
😂😂🤣🤣🤣🤣 çok iyi adkvakdgfkwh
annemde seni alan bize geri getirir sen adamı batırırsın demişti 😂😂😂😂😂😂
Sizin aile çok komik 🤣🤣
kız kardeşim bir kere babama heey babalık naber diyince babamda iyi evlatlık sen nasılsın diyince benim kahakahalara boğulup kız kardeşimin bozulması geldi aklıma bir de 😂😂
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Cevap
6Cevap
Ondan sonra cigerini soksun atsin xudndund
Tamam itirafediyorum mafya tarafindan dusünmedim ama soyle dusundum bir tanidigima misafiirlige gidiyorum mafya cikiyor banada kotu davranmak zorunda kaliyor falan
Normal deyiliz
ÖSAVKQDVKADVKADVK çok güldüm buna cidden boyle dusunmedim ben direk yolda yuruyom diyolar boyle aa pis kari diye aliyolar arabaya gazliyolar sonra sandalyede bagliyim sonra pat aşık oluyo ADKVKADVAKSGQKDCKAD BRUH
Gizli üye sana hemen yanıt bulacağız.
@KnightsSword seni kaçırdığımda ne hissetmiştin? 🐸
Adam korkudan altına zicmis heraldeki ortalıkta yok ölü numarası yapıyor 😂
çok korkmuştummm
Aaaa
Mafya alemine girdim ama kaçırılmak istenmedim. Kim niye beni kaçırıp başına bela etsin 😂
Ödqpnşğçüzofkw hayır tabiki yani kaçırılmak istemem de hayal ediyorum ama çok konuşuyorum adam beni direk salar git diye
Belkide dilini keser 🤔
Acımasız insanlar. Komedi tarzında şeyler bekleme
Tek manyak sen değilsin bende düşündüm ama filmlerdeki gibi olmaz işte sonu qölwpkx
Evet o kötü olur hayal edelim sadece xladvdkqdg
Öyle bir şey olursa muhtemelen öyle düşündüğün gibi bir şey olmaz :D
Evet biliyorum hayal ediyoruzz öepşğçüxkakdka
Yani orada ortak kullanım muhabbeti falan derde girersin 😅
Tabi tabi çoook
Rizeli olduğumdan ötürü sana ve akıbetine bağlı olarak değişik bağlama teknikleri falan
😂
🤣🤣
neyse ben kaçtım psikolojim bozuldu
Ya naptın yıllar sonra tekrar mafyalı kitap okuyasım geldi 🤣 o tarafımı bastırıyordum halbuki
ÖSAONŞĞÇÜZOSNAJDJW ben daha bugün bitirdim esti kafama yazdım
gizli üye için adalet
cok cok cok ozurlerimi sunarim efenim ama galiba ben salağım ne dediğini anlamadim :c
Wattpad yasaklansın
FAKVKADGKADGKADBK abi niye neden ne alaka wattpad yazanlar guzel yaziyo bazilari cok salliyo ama yazanlarda yaziyo yaniisi ve ben bunu wattpadi keşfetmeden ocncede hayal ediyodum
O zaman hayal gücün yasaklansın hajdajdj
Ödakvadkdgwdkg kacirilcak degilim hayal etmesi guzel be
İnternette ki kitapları okumanın sonucu
XKvadkvadjdvadkvqdkdg abi kitaptan değil okumadan oncede hayal ediyodum civdivicam
365 days filmini izledin galiba
Yok izlwmedim izlerim
İzle benzer konu
Tamamdır
👍👍👍
kezban ayse senı kım napsın eskı corap kokuyon
ÖEQPNŞĞVÜZOQMDKWK ulan benim kokan çoraplarıma kurban olun siz
Ayyyy wişşş getmiyem sen get
Okuna ok
Çocukların daha
En İyi Cevap