Bu eski ama kadinlarin kafa yapısı icjn gecerli bir ideolojidir. Kadınlar kendilerini seveni s.. kerler. Kendilerini s... keni ise severler. maalesef durum bu
Bak sana şöyle soyleyeyim. Kadınlara soruyorlar kocalarına bobreginizi verir misiniz diye , bitimizi bile vermeyiz diyorlar , erkeklere soruyorlar çift böbreğimi bile veririm diyor. Ben Çok kadın bilirimm , seviyorum dediği erkeği , bir zengin ugruna harcayan. Kadjn bu. İşinize gelirse
Çok istemesi büyük sikinti işte. Valla ağır feministe bağladım o cokeşli doğalari, birilerini çok isteyişleri yüzünden yalnız öleceğim. Olan bana olacak 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Uzak durmalı
Öyle yapacağım ,😂
Bu eski ama kadinlarin kafa yapısı icjn gecerli bir ideolojidir. Kadınlar kendilerini seveni s.. kerler. Kendilerini s... keni ise severler. maalesef durum bu
Çifte standarda karşıyım. Bence bu cinsiyet ayrımı yapılmayacak bir şey
Bak sana şöyle soyleyeyim. Kadınlara soruyorlar kocalarına bobreginizi verir misiniz diye , bitimizi bile vermeyiz diyorlar , erkeklere soruyorlar çift böbreğimi bile veririm diyor. Ben Çok kadın bilirimm , seviyorum dediği erkeği , bir zengin ugruna harcayan. Kadjn bu. İşinize gelirse
Ya bırak Allah aşkına 😆 hesabını ödediği yemeğin lafını yapan adamlar bunlar iki böbreğini nerede verecekler😆
maalesef kadınlar öyle erkeklerle yemeğe çıkıyor. Kendilerini sevenlerle degil
Günahını vermiyor kimse kimeye artik
Yok öyle bir şey.
Valla biriyle yemek yiyeceksem ne kadar seviyor diye düşünerek yemiyorum. Gözlem severim ben gozlemlediğim sonucu söylediğim bir şey bu
Erkek sevdiğine gurban eder dunyaligi, sevmiş ise. Hatta çok ister başka kadınları ama sevdi terkeder korkusuyla uzak durur
Sen yamuga denk gelmişsin
Çok istemesi büyük sikinti işte. Valla ağır feministe bağladım o cokeşli doğalari, birilerini çok isteyişleri yüzünden yalnız öleceğim. Olan bana olacak 😂
Seven erkek aldatmaz , korkar güzel kardesimm kaybetmekten sevdiğini
Mesele aldatması değil ki düşünmesi coooook istemesi. Neden? Çünkü düşüncenin de suçu var kimse kusura bakmasın adam olacaklar🙄
Valla sevdiğimle konuşurken başka biri beynime giremez ,
Çok ister başka kadınları diyen sizsiniz az önce kaç kişiliğe sahipsiniz?😂 ya da alzheimer başlangıcı falan?
Ben sevdigimm kadini aldatmam. Yeter ki karşılık versin, yeter ki beni satmasin.
Bu harbiden var bu arada
Var var
Bu tipik türk kızı kişiliği :D
O nasıl bee
Felsefik karışık ben de bilmiyorum yakıyorum arada beyni 😆
Bu ne saçmalik
Boş beleş insanlar
Yahu senin flört kötüde sen estetik olcanmı