Hasta bir annem ve dağınık bir ailem olduğu için utanıyorum. Sevdiğim adama anlatsam benden ayrılır mı?

Annenizin hastalığından utanmanız hiç normal değil hiç hiç değil benim abim sara hastası zihinsel engelli ve 30 yaşında ama 3 yaşında çocuk gibi benim evleneceğim insan abime ne söyleyebilir ki onun aklını alırım hastalıkta şifa da dertte dermanda Allah’tan gelir ya sizin çocuğunuzun bi hastalığı olursa Allah göstermesin çocuğunuzdan da mı utanacaksınız? Biri sizi seviyorsa hayatınızda olan hiç bir şeyi dert etmez merak etmeyin içiniz rahat olsun
Seni gerçekten seven biriyse bu durumu sorun etmeyecektir. Sonuçta aileni sen seçmedin. Bu hayat senin tercihin değil. Bence her şeyi olduğu gibi anlat ve sevdiğin adamın vereceği tepkiye göre gerçekten sevilip sevilmediğini öğren.
Seni tabii ki bırakmaz. Ailenin problemli veya hasta olması erkek arkadaşını senden neden uzaklaştırsın? Aksine seni gerçekten seviyorsa her koşulda yanında olup destek çıkacaktır ve böyle şeylere takılmayacaktır.
Merhaba, sizi tabii ki bu şekilde kabul eder ama şöyle bir şey var. Aradaki dengeyi hep olumlu olmasa da nötr bir şekilde tutmanız lazım yanin sevdiğiniz adama bu konuda anlayışlı olmasını rica etmelisiniz, annenizle çok sık görüştürmezsiniz falan bunun bir ayarını yaptıktan sonra bu ilişki sürer bence. Köprü görevini üstleneceksiniz yani biraz yorulacaksınız ama sonrasında düzene girer merak etmeyin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
21Cevap
Neysen o ol kimsenin ailesi dört dörtlük değildir seni kabul eden her halinle etmeli ayrıca utanma ailemizi biz secemiyoruz maalesef bazı aileler kötü demeyimde iliskileri aile bağları kopuk olabiliyo buda senin suçun değil elbette bunu anlayışla karşılayacak ve bunu olgunlukla düşünen biri olmalı karşında yoksa yargılamak kolay...
Akıl olarak daha çok ekmek yemen lazım senin.
Annenin hasta olmasından mı utanıyorsun saçmalık annen bunu kendi mi tercih etti bunları duysa ne hisseder sence
Ayrıca ilişki konusuna gelirsek herkes ailesini seçemez o konuştuğun kişi zaten sana seni sevecek şeyler de söylemez bu konuda eğer ki yaparsa da bu onun mallıgını gösterir
Ne biçim insanlar var ya. ulan ben hasta annemin hastanede herkesin içinde çorabınj giydirirken gurur duyuyorum. siz nasıl böyle olabiliyorsunuz. yazik
Evlenecek kişi senle evleniyor annen ne alaka
Söyledikten sonra ayrılırsa da onun sorunu bu , söylemeden tepkisini bilemezsin biz hiçbilemeyiz
Utanılacak bir durum değil bu
Aileni sen önemsemiyorsun ki elin adamı nerden önemsesin. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum
Şayet yaş ilerledikçe anne baba kıymeti daha iyi anlaşılıyor
Saçmalama lütfen seni bu yaşa kadar büyütmüş olan ailene sırf adam beğenmicek diye sırtmı çevireceksin emin ol çok yanlış yaparsın bence tanıştır aileni beğenmeyen saygı göstermeyen biri zaten sanada saygı göstermez cicim ayı bitince görürsün benden abla tavsiyesi kimseyi ailene değişme
Yanlış düşünce. Ailen senin en son utanman gereken kurumdur. Herkesin ailesiyle sıkıntısı var normal yani
Bence kendin gibi ol, başkası gibi olmak sadece seni daha da yorar. Ayrıcada sevdiğin adama açıl içinde kalmasın ve pişman olma
Seni severse her türlü evlenir. Eğer ki bırakırsa demek ki seni sevmiyormuş. Yaşın Küçükçekse evlilik için acele etme. Az aklın büyüsün derim
Merhaba
O adamla evlenecek olan sensin annen değil ayrıca anlatsan o seni terk ederse sal gitsin
Delüzyonel bozuklul falanmj
O kim oluyor ya ailesini tanırsa gidermiş zektersin gitsin
Yaşadığın zorluklar seni sen yaptı ve sevgilin böyle düşünebilen biriyse seni asla bırakmaz.
Terk edecekse baştan etsin hem sabırlı mı değil mi öğrenmiş olursun
Bunlar normal şeyler aile bir kere geliyor ama erkek sürekli gelip giden bişey aileni hiçe sayma.
Burada ilişkinizin ne kadar olduğu önemli aranızdaki Sevgi saygı ne durumda bunları bilmek gerekir
Aileden utanmamalı. Evlenseniz de ailenize muhtaç olabilirsiniz
Annenin hasta olmasından neden utanıyorsun. Kimse isteyerek hasta olmuyor. Bunları kabul etmiyorsa zaten seni sevmemiştir
Ben anlattım sözde yanımda ama umursamiyor annem bir haftadır hastanede ben de hastayım umrunda değil uyuyor sürekli kız ekliyor ama gerçekten seviyorsa seni herşeye rağmen yaninda olacaktır ben sevilmedim sen sevilirsin inşallah hep 🤍
Bu senin secebilecegin bir durum olmadigindan dolayi utanmani cekinmeni gerektirecek bir durum yok karsindaki insan da seni gercekten sevip, sana gercekten deger veriyorsa seni yargilamak yerine sana destek olacaktir.
Bunları duyduktan sonra kaçıp gidecekse hiç tutma her zorlukta yanında olması gerekir destek olması gerekir ayrıca utanılacak bir şey yok zorluklar seni sen yapan olgunlaştıran şeylerdir
En İyi Cevap