Güncellemeler
+1 yıl
Kimseye teklif etmiyorum galba bu yüzden ama neden teklif gelmiyor çözemedim
Boyum tam 1.87 yaş 18 ve kız eli tutamadım kızlar bana sadece naber merhaba nasılsın der ya da muhabbet eder hiçbir kız gelip teklif etmez bende hiçbir kıza teklif etmem gerçi üstüne mavi gözlü sarışın bir erkeğim tipimide insanlar

Leanorda Dicaprionun bu hallerine gençligine benzetiyor fizigimde ince fit güzel sadece huyum bence ünlü seri katil Jeffrey dahmer gibi asosyal soğuk insan huyu sırf soğuk olduğum içinmi Sevgilim olmuyor birde türkiye Ortadoğu ülkesi belki bu yüzden sevgili bulamıyor olabilirim sizce hangi ülkeye göç etmeliyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ya da sen kendini yakışıklı sanıyorsun bir de burdan bak
bazı şeyler zaman alır acele etmeye gerek yok. kızlarla iletişimi kesme 2 kez konusmayla sevgili olunmuyor. sohbete devam et olacagı varsa olur. ve kızlar senin teklif etmeni bekliyor olabilir.
Ben teklif etmem kimseye ben asosyal bir insanım çünkü
bazen senin de adım atman gerekir
Ben adım atamam yapıma ters bu durum
işte bunun üstesinden gelmelisin
Türkiyede niye kızlar teklif etmiyorki Avrupada Amerika'da kızlar teklif ediyormuş Türkiye Orta Doğu ülkesimi
ülkeyle alakası olduğunu sanmıyorum ne alaka ki coğrafyayla
Arabistan Türkiye gibi Ortadoğu kafalı müslüman ülkelerde benim bildiğim erkekten bekleniyor her şey
genel kızların yapısı böyle maalesef
Avrupa'da ediyorlar diye biliyorum ama
Birde Amerika'dada ediyorlar diye biliyorum
e napıcaksın amerikaya mı gideceksin teklif gelsin diye..
ekonomide kötü ekonomi yüzünden gitmeyi planlıyorum
tamam dostum umarım amerikada teklif gelir sana
umarım
Yaa ne çeşit bir hastasın sen aynı sorulardan bıkmadın mı
Çocuksun daha, olur zamanla.
Ya ben şimdi olsun istiyorum ama
Bende senin kız versiyonunum
Cidden üzücü bir durum sanada Allah kolaylık versin yoldaşım
Bende tutmadım.
Ben kimseye teklif etmiyorum o yüzden galba ama neden teklif gelmiyor çözemedim
Dostum sen işin piri değilsin biraz göz açık olsan ne derelerden su götürürsün ama şimdikiler gidip nerde bir itkopukvarsa ona bakıyor.
haklı gibisiniz mallesef türkiyede kızlar teklif etmez bekler odun gibi en iyisi Avrupaya göç etmek ya da amerika
Ediyorlar şans işi birazda bazıları mesela bakarsın efendisin bazıları işte bakar tipin var mesela bana ettiler 2 kişi lisedeyken tam 8 sene oldu son sınıftayken 2 kız bana bela oldu son anda yakalarından kurtulmuştum.
Bana sadece ortaokulda bir kız teklif etti onuda reddetim kızda güzeldi çocuk aklı işte şu an reddettigime pişmanım
Artık umarım karşımıza helali çıkar.
Ne bu acele?
Ya ne acelesi herkesin var Sevgilisi bir benim yok
Yo benim yok valla 24 yasindayim ben bir mendil alip aglym o zaman sen simdiden boyle yapiyorsan biz olek o zaman
İyide bizim okulda benden alt sınıfların bile Sevgilisi var
Tamam madem cok istiyorsun sen yaklas her halde sevgilisi falan vardir diye dusunuyorlardir kizlar sen pas falan vermeyince
Ben asosyalim yaklaşamıyorum onlar gelsin istiyorum
O zaman daha uzun sure sevgilin olmycak cunki hic bir kiz senin asosyal oldugun icin onlara yaklasamadigini bilmiyor baska nedeni var diye dusunuyorlar
Türkiyede niye kızlar teklif etmiyorki Avrupada Amerika'da kızlar teklif ediyormuş Türkiye Orta Doğu ülkesimi
Yorumumu duzgunce okumamissin konunun Turkiye veya Amerikayla ilgisi yok
ne yapayım beğendigim kızlara yanaşmaya çekiniyorum normal kızlara bile yanaşmıyorum ben
O zaman ise sadece kizlara yaklasmayi denemekle basla
Neden bilmiyorum ama bunu yapamıyorum benim doğama kişiligime ters bu durum
Yanlış anlaşılma korkusu var bende birde ülkenin halini biliyorsun Türkiye geri kalmış bir orta doğu ülkesi
Ne desem bir sey buluyorsun ya benmi tavlym senin yerine gelip kizlari
bana bakıp gülen kızlar merhaba naber diyen kızlar olduda ben devamını getirmedim bana uygun degillerdi ben teklif gelmesini istiyorum direk
Nasil bir kizdan teklif bekliyorsun acaba?
ya orası önemli değil çok aşırı güzel olmasına gerek yok beni ezdirmesin dik dursun yeter
Umarim istedigin teklif gelir
umarım ya gelmezsede sorun değil Amerika'ya ya da Avrupaya göç edicem en geç 2-3 seneye orada kızlara yanaşırım biraz türk kızlarının karakterini begenmiyorum çok kabalar Amerika ve Avrupada teklif bana yüzde 90 gelir gelmezsede Amerika'da ben direk ederim
Bu kadar abartma bu konuyu gercekten
Türk kızlarının liselerde hep bıçaklanma kavga haberleri oluyor erkeklerinde aşagı kalır bir yanı yok ve kültürleri Ortadoğu gibi benim çocuklugum dünya klasikleri kitaplar okumakla, ve Amerikan filmleri izleyerek geçti o yüzden bana Amerikan ya da Avrupa kültürü daya uygun kendimi türklerin arasında bir Amerikalı gibi hissediyorum resmen o kadar cahil buluyorum bu milleti
Turkiyede yasamiyorum Turkiyenin durumunu da bilmiyorum bu yuzden ama sevgilin olmamasi dunyanin sonu diyl bu konuyu bu kadar abartma yani bos ver olur zamanla
nerde yaşıyorsunuz Türkiye'nin ekonomisi mallesef çok kötü dolar 19 TL oldu ben ekonomi ve cahil insanlar yüzünden bu ülkeden gidicem Sevgili işi için değil sadece
Talibm