Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öncelikle şu yorumlarda ya da sorularda yaşı ön plana neden koyuyorsunuz yaş önemli değil insan her yaşta har yaştan aşık olur veya sevebilir.
Yaşın hiç bir yerde önemi yok.
Adam geçerken farkında olmadan sürtünmüş olabilir ne var bunda, ama sürekli taciz etse eşine dersin.
Sözle bişey yapmamış, Toplu taşımada hiç görmedin galiba insanlar birbirine yapışarak gidiyor. Olayı büyütmene gerek yok.
Sen ona arklı bi şekilde bakmadın galiba, öyle bir şey varsa şaka gibi yapmıştır.
Eşine söylese sendede suç bulabilir. Sen yüz verdin der.022 Yorumla- +1 yıl
@ÇİÇEK2000 Önüne gelen değil, tanıdıkları arkadaşlarının evi, her önüne gelen olarak kabul etmeyin. Bazen kapıdan çıkacak oluyorsun aniden dokunabiliyorsun, ve anlatıldığına göre bu olay BİR kez olmaz yanlışlık ile olamaz mı?
Orası burasına dokunmamış geçerken sürtünmüş ve pardon demiş ne var bunda.
Devamlı olsa haklısınız. - +1 yıl
@ÇİÇEK2000 eş değiştirseydiniz barii rastgele değil bu durum nedemek kafayımı yediniz. söylemesende o eve gitmeyi kesmelisin bir sonraki hamleyi düşünmüyorum bile
- +1 yıl
eş değiştirseydiniz barii rastgele değil bu durum nedemek kafayımı yediniz. söylemesende o eve gitmeyi kesmelisin bir sonraki hamleyi düşünmüyorum bile
- +1 yıl
Kimi erkekler var kadınla göz göze gelmemek icin , ya da tokalaşmamak için mesafesini koruyor. Onca alan dururken kadına yapışarak geçmesi ne kadar mantıklı? Hanımefendi ilk görüşünde de tuhaf, bulmuş kendisini zaten. Eşine söylemese bile karşı tarafın bahanesi olamaz , dikkatli olmak zorunda.
- +1 yıl
@fatihfahri Söylese eşi belki cinayet çıkartacak , belki eşiyle arasına soğukluk girecek her şey olabilir. Ama durum normal değil ki her şey olabilir. Hanımefendi eşiyle ters düşmemek için belki söylemeyebilir ama adam bahane edip kapılarına bile dayanabilir. Temkinli olmak gerekiyor. Yüz vermemeli.
- +1 yıl
@ÇİÇEK2000 aynen normal değil bişekilde hoşlaşmadığını ifade edip uzak durmalı
- +1 yıl
Ne olursa olsun erkeklerin kadınlara yönelik taciz , tecavüz , cinayet haberleri çok daha fazla. şu an ben bunu yazarken bile taciz edilen , öldürülen kadınlar var. O sebeble kadınlar kendini korumaya çalışıyor , erkekler sadece kendini düşünüyor bu konuda. Bu olayda zaten adamın suçsuz olduğunu düşünmüyorum bir insan geçecek yeri olsa da müsade eder misiniz der önden kadını uyarır. Bu adam bas baya kendini süründürerek geçmiş. Eşi bu adamın evine tekrar gitmek istese kadın gitmese evlerinde tartışma çıkar şimdiden söyleyeyim. Bu kadına herkes söyleme deyip duruyor ama illa ki yine karşılarına çıkar.
- +1 yıl
@ÇİÇEK2000 Söylerse de kocası yanlış anlar, sen ona bişey mi yaptın der kesin o,
Birde sadece erkek değil- çoğu yerde kadınlar hatta kızlar taciz ediyor otobüste oturuyorum kız bacağını bana yapıştırıyor, çaktırmadan, ben kenara çekiliyorum yine öyle bilerek yapan iki cinste de var.
Ayakta yolculukta yer olduğu halde sıkıştıran kadın biliyorum başka yere bakar gözüküyor sürtünüyor.
- +1 yıl
Kadınlarda da bu durum var tabikide sadece erkeklerin sayısı fazla. Allah kötü niyetli insanlardan korusun. Soru sahibi de söylememekte kararlı sanırım bu saatten sonra bir şey diyemem ama adam zaten eşinin iş arkadaşıymış sabah - akşam yan yanalar muhakkak bir akşam daha yemeğe çağırır ya da kadının eşi siz bizi çağırdınız bizde bu akşam sizi çağıralım diyecek illa ki diyecek adamın bakışları , hal ve hareketleri bu sefer rahatsız ederse muhakkak söylemek zorunda yoksa kendi sapığını oluşturmuş olacak.
- +1 yıl
@ÇİÇEK2000 Ço karışık senaryo oldu;
Ev sahibi KAdın mutfağa gidiyor,
Misafir bu kadında mutfağa yardım için gidiyor.
Ardından Ev sahibi erkekte Mutfağa gidiyor ve kadına sürtünüyor.
Biraz hayatın akışına aykırı gibi. Adam hiç bir ilgisi olmayan kadına sürtünemez imkansız. Aralarında bir şey yoksa. - +1 yıl
@ÇİÇEK2000 Ben bir iki yorum yukarıda yazdığımı yazmışsın aynı düşüncedeyiz.
Sadece sen erkek taciz ediyor diyorsun bende Bayan taciz ediyor diyorum. Otobüslerde metrolarda sürtünen kadında çok, çaktırmadan yapıyor sıcaklığından anlıyorsun.
Kadın istedikten sonra yapamayacağı bir şey yoktur.
En İyi Cevaplar
Gerçekse bile artık geçmiş ve eşine bahsetmesen daha iyi olur. Adam çok beğenmiş ve ukalaca gelip tadına bakmış işte. Ama eşine söylemen eşinle geleceğinizi farklı boyuta taşıyabilir. Tehlikeli yani. Bir daha görüşmeyecekseniz boş ver kalsınn böyle.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Adam seksi gördüyse kendini tutamayıp olabilir bunun ispatıdır yok en iyisi ses çıkarma birdaha dikkatli ol. Belkide adam karısına hep yapıyorsa karıyı zannedip eski alışkinlikla arkana surtmüşte olabilir art niyeti yoktur sorun etme
02 Yorumla
Bence açmalısın, sonuçta eşin. Bir şey sakladığını öğrenirse ya da başka birinden duyarsa aranız bozulabilir. En iyisi ben bir şey yapmadım, durup dururken oldu gibisinden kendin anlatırsan en azından daha iyi olur. Hem senden duymuş olması bi tık rahatlatabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Kocana anlatmakla olayi geriye döndüremez, olani olmamisa ceviremezsin, söylersin kocan gurur, onur, namus meselesi yapar gider basiniu belaya sokar.
Bence söyleme aile görüsmesine engel ol, görüsmeyin bir daha, kocan israr etse dahi istemedigini hoslanmadigini söyle... Olayi kapat..
10 Yorumla
+1 yılEliylemi dokunduysa Ok söyle
Eliyle değil, geçerken yanlışlıkla olabilir mutfak dar olabilir aradan karşıya geçerken istemeyerek olabilir bunuda düşünmek lazım onunda hanımı mutfaktaysa neden yapsın adam hanimindanda mi korkmadi illa art niyet aramamak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni her tacizde koruyacak olan kocan mı. Kocan yokken nasıl önlemini alıyor tepkini veriyorsan öyle yapacaksın. Aman kocamın başı belaya girer falan deyip örtpas etmen daha yıpratıcı. Bence tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti kocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar hem
- +1 yıl
İşte böyle olacakları kurgulamak çare değil. Ne olacağını bilemezsin. Anında tepki vericen karşı taraf yoksa cesaret alır.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım troldür, değilse o tabakları niye adamın kafasında kırmadın? Eşime kalmaz adamı ben hallederdim ben eşimi değil eşim beni tutardı hahahahhaa 🤣🤣
14 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti kocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar hem adamı ilk gördüm eşimde iş dışı hiç görüşmez o an öyle kaldım eşimde anladı sürekli beyin var diye sorup durdu
- +1 yıl
Hırsız ben çaldım der mi? Tabiki inkar edecek eşin g... zekalı değil heralde bilir bunu. Evlenmişsiniz sana güvenmiyor mu? seni bilmiyor mu? Sana inanıcak tabiki eşine söyle rahatsız oldum görüşmeyelim de yarın birgün yine denk gelirsiniz sakat iş yapmayın
Soran+1 yılYok asla görüşmem daha eşim karadenizli namus için adam öldürür yanlış anlamayın karadenizli diye belirmemin sebebi aşırı sinirli eşimin bana benim de eşime güveni sonsuz bu güne kadar birbirimize karşı yanlışımız olmadı
- +1 yıl
bir araya gelmeyin ozaman
Sizi çağırmadan adam kafasında kurmuş zaten fırsat bulup dayamış. paylaş sonrasında başka türlü denk gelirse açıklayamazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılAdamı ilk defa gördüm hiç görmedim eşim de iş dışında hiç görüşmez zaten yemeğe çağırmış eşimde bana danıştı olur gidelim dedi
+1 yılbence bilerek sürttü ama sana kalmış anlatsan ne olacak ki pardon dedim der geçer bence beklemelisin birdahakine başka bir şey olursa o zamana bakarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bunu sürekli tekrarlarsa söylersin.
Şimdi ilk defa dır belki yanlışlıkla yaptı ya da bilerek bilemen. Oncin tekrar tekrar yapmaya çalışırsa sürekli o zaman söylen.
00 Yorumla
+1 yılBence şöyle yap eğer bidahakine yine aynı şey olursa ozmn kocana söyle eğer sen şimdi gidip dersen eşin çok sinirlenir sonuçta sen kocanın namususun kan revan olur ortalık sakın yapma erkekler bu konularda çok hassas eşimden biliyorum o karaktersiz yüzünden huzuruna bozma
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Biliyorum çünkü benim eşimde çok hassas o konularda
- +1 yıl
Taciz bu ama bence çarpmış da olabilir ikinci olursa sıkıntı olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Eşine söyleme kavga ederler falan olay büyür hem adam bilerek yapmamıştır belkide günahını almayalım
03 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti kocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar hem tezgah karşısında masa var ama arada iki insan geçecek kadar boşluk vardı
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBılerek ya da bılmeyerek buna emın olamayız tekrar gorusme yeterlı bence esınede sımdılık soyleme
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti kocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar hem
- +1 yıl
Kocan sana ınansa bıle durduk yere skıntı bence degmez bıdaha gorusmemek yeterlı
+1 yılKan çıkar varya yanlış anladığını pek sanmıyorum ama bakışlarından anlarsın adama bir gün size yemeğe davet et istersen
00 Yorumla
+1 yılErotik hikâye siteleri mevcut.
Bu kurgusal romantizmi birazcık ete kemiğe büründürüp, anlamlı bir bütün hâline getirmekse işin meziyeti...00 YorumlaEşine bahset bu durumdan ve onun eşinede söyle bilsin kocasının gerçek yüzünü
02 Yorumla
Soran+1 yılkocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar yalan söyler yapmadım der
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy sõyleme boş ver bilerek yapmistir belkide gunahinida almayim ama kocaninda morali bozulur bisey filan yapabilir adama Allah korusun sende kalsin bidaha gitme
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAtarmi atar gitme bidaha esinede soyleme Size falanda gelmesinler dikkat et ulan ne adi adamlar var tm dayaklik
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bizdede benzer bşe oldu onu sen anlayablrsn ve ona göre davranablrsn 👍
05 Yorumla
Soran+1 yılAdamı ilk defa gördüm zaten esimle de sürekli görüşmezler iş dışı yemeğe çağırmış eşim de gidelim dedi. mutfak büyük alandı bu rağmen arkamdan geçti beni yalanlar yapmadım der yaptım demez ki
Soran+1 yılAsla görüşmem bir daha eşime o aileden hoslanmadim bir daha görüşmek istemiyorum derim bir daha çağırır ya da bize gelmek isterlerse
kanka ben olsam demem ama bidaha o adamlada muhattap olmam ama sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılgerek yok bence böyle olabilir bazen temas etmek ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sakın açma adam bundan sonra seni arıyorsa o zaman şöyle bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kesinlikle eşine bahsetmelisin. Cahil gibi sinirlenecek biri değilse söyle. Sonra sıkıntı olmasın aranızda.
06 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçtiesimin tepkisini kestiremiyorum adama sorarsa adam bana iftira atarsa ben yapmadım senin karın bana iş attı derse
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle korkmamalısın. Adam resmen taciz etmiş seni. Bunu başkasına da yapabilir. gerçeği direkt eşine söylemelisin. kardeşim herifine haddini bildirmeli kesinlikle. Aranızda güven varsa sorun olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılEşime sonuna kadar güvenirim o da bana güvenir bugüne kadar birbirimize yanlış yapmadık ama adamın iftira atmasından çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılİftira atsa bile sonuna kadar kendini savun. 👍
Cevap sahibi+1 yılGerçekler değişmez
Soran+1 yılEşim adama bir şey yapar karadenizli yanlış anlamayın karadenizli olmasını aşırı sinirli ve namusuna aşırı düşkün olduğu için belirttim namus için adam öldürür
+1 yıltam nasil neler oldu merak etigim bisler var sormak kstedigim ama simdilik deme sanki
00 Yorumla
+1 yılKocana söyle ve kendinden utan neden öyle giyiniyorsun kitabımızda yazıyor nasıl giyinicegin uyun kurallara. Uymadıgınızda basınıza gelenleri dramatize edip anlatıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılGiyinmek ile alakası nedir bunun?
Soran+1 yılSen benim nasıl giyindigimi nereden biliyorsun aptal belki tesettürlüyüm uza şuradan yobaz cahil
- +1 yıl
Adam etkilenmiş olabilir. Erkek sonucta o
- +1 yıl
Sen deyilsindir agzına alma tesettürün adını.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence onlarla bidaha gorusme söyleme eşine ya adamla kavga etse koti bisey olsa
05 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum bana iftira atmasından dan karin bana iş attı demesinden eşimin bana güveni sonsuz benim de eşime bugüne kadar birbirimize yanlismiz olmadı eşim Karadeniz'i ve namus konusunda aşırı hassas adama bir şey de yapar
Soran+1 yılKaradenizli olmasını belirtmemdeki amac namus için adam öldürebilir o yüzden belirttim yanlış anlaşılmasın herkes namusu için yaşıyor tabiki
Cevap sahibi+1 yılBence söyleme bacım bu namus konusu sonuçta kesin kavga çıkar ya öldürme gibi bisey olsa boş ver söyleme bi daha görüşme. Sevemedim onlaro de aynı ortamda bulunma bifaha kavga cikar bisey olur dediginr pişman olursun sonea
Soran+1 yılAsla görüşmem o aileden hoslanmadim derim bizim eve gelmek isterlerse ya da yine bizi çağırırlarsa
Cevap sahibi+1 yılÖyle söyle evet sakın bu durumu anlatma çok ciddi bisey bu eliniz kanda kalır
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam dokunduğu anda osurucaktın, yanlış yapmışsın.😄
01 Yorumla
Soran+1 yılO an kaldım öyle modum düştü eşimde anladı neyin var diye sorup durdu
Gizli Üye(18-24)+1 yılOff ya. Allah yardımcın olsun. Kocana söylesen bile nasıl tepki vericek ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum tepkisini ölçemiyorum bir sürü yer varken arkamdan niye geçtiğini anlamadım ve öyle bir şey olmadı der kocama yalanlar beni yaptım demez ki
Cevap sahibi+1 yılBirdaha gitmeyin bence, hoşlanmadım vs. de
Gizli Üye(30-35)+1 yılDar alanda manevra yapmış olabilir. Durduk yere senin arkadaşın bana ford attı diye mevzu çıkarılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocana bir şey söyleme. Bir daha görüşme. Kocan araya girerse sonu kötü olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni iftira atmakla suçlar, o adama karşı dikkatli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılof çok fena kanım dondu şimdi ne diyeceğimi bilemedim inan ki
00 Yorumla
+1 yılBence söyle eşine ama belki de yanlışlıkla olmuştur🤷🏼♀️ Ama sen onu hal ve tavrından anlamışsındır zaten sence bilerek mi yaptı yanlışlıkla mı
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti kocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar hem bilerek yaptı sanki kasten yani tezgah karşısında masa vsrdi ama yinede iki insan geçecek kadar boşluk vardi
- +1 yıl
Ben her türlü eşime söylerdim. Zaten böyle bir durumda adamın atacağı iftira yerine sana inanması lazım
eger kasten yaptığına eminsen soyle kocan o senin sonucta ve kotu hissettigini de belirt lutfen.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti kocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar hem kasten yapılmış gibi arkada bir sürü boş alan vardı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kocana anlat da kavga etsinler uzak durun bi daha yeterli
00 Yorumla
+1 yılBence iyi düşünmek lazım tabii eğer bilerek yapmışsa çok kötü bir şey, ama hataysa onu anlatsan da artık birbirinize çok farklı bakacaksınız
00 Yorumla
+1 yılDevamının gelmesini istemiyorsan hiçbirşeyi kocamdan saklamaneden korkuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti kocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar hem tezgah karşısında masa var ama arada iki insan geçecek kadar boşluk vardı
+1 yılEşinin önünden biri sürtünerek geçse bilmek ister misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti kocamin tepkisini ölcemiyorum ki adam yaptım demez karin bana iş attı diye iftira atar hem benim evliligim biter bu seferde
- +1 yıl
Eşin sana inanmıyorsa zaten bundan daha büyük problemlerin var
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılyanlıslıkla olmus olma ıhtımalını dusunerek anlama ama tekrarı olursa anlatırsın
00 Yorumla
+1 yılKocana açarsan niye önceden söylemedin diyip olay çıkarır hiç açma keşke o an da söyleseydin
00 Yorumla
+1 yılAdamın gideri varsa bir daha düşün derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAptal misin
- +1 yıl
Hayır öneri sadece.
Söyleme kocana bence bidaha görüşme
01 Yorumla
+1 yıleşine soyle resmen taciz yaptigi
02 Yorumla
- +1 yıl
bence eşine söyle mesafenizi koruyun ve bir daha girusmeyin yemege falan gitmeyin
+1 yılresmen taciz neler oluyor böyle ya 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşime söylerim bana güvenir inanır ama adamın iftira atmasından çok korkuyorum karın bana iş attı falan der beni yalanlayabilir allahin belası karısı da çok güzel çok hanim efendi bir kadın
Kesinlikle kocana söyle , bir daha da görüşmeyin
02 Yorumla
Yuh yaa anlat tabiki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence söleme kavga çıkar:D
01 Yorumla- +1 yıl
açmalısın ki sonra duymasın
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Eli ile mi dokundu?
00 Yorumla
+1 yılSenin kocan kaç yaşında
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anlatma adamı katil mi etcen. Bir daha görüşmeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleme.. Konuyu kapat.
00 Yorumla Kesinlikle kocana bu durumu anlatmalısın.
00 YorumlaBirdaha gorusme olsun bitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bekle tekrar bu tür bi olay yaşarsan anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide gerçekten yanlış anlamışsındır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi değdirdi bana de:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bilerek mi temas etti sence
00 Yorumla
+1 yılyanlışlıkla olmus olabilir
02 Yorumla
- +1 yıl
o zaman haklisin kadina çamur atmak cok kolay ken birde
Yanlışlıkla olmuştur ne var bunda
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. anlat
02 Yorumla
Anlatirsan dul kalabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet adama sorar o da bana iftira atar karın bana iş attı der yoamdim olmadı öyle bir şey der
Soran+1 yılHayır asla ne alakası var
Yanlışlıkla olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama bir sürü yer varken niye arkamdan geçiyor
belki yanlışlıkla olmuştur tekrar ederse söyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBir daha gitmem ilk defa gördüm adamı zaten mutfakları büyük ve bir sürü alan varken arkamdan geçti
+1 yılsaka mi yorumlara cildirdim lutfen soyle
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne