Aşk İlişkileri Kız arkadaşının saçını tarayan erkek romantik midir? 45nikinik35 Takip Et Xper 6 Yaş: 88 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Siz ne düşünüyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Teşekkürler Kız arkadaşının saçını tarayan erkek romantik midir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Evet romantik erkektir. benim de sevgilim olsa saçlarını tarardım. çünkü sevgilimin mutluluğu için her şeyi yapardım ben. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl benim saçımı tarayamaz ki bu tamamen benim için işkence olur dilinden bir ben anlıyorum saçlarımın 1 3 Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Yumuşatıcı sıkar öyle tarar ne olacak Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Önce uçlardan başlar taramaya Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Yavaş yavaş derine iner Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Normalde hiç olmaz ama enteresan bir biçimde romantizm çekti canım 😂 Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sanırım evet kızların da hoşuna gideceğini düşünüyorum. 1 0 Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Romantik mi bilmem ama ıslak saçı elleyemiyorum taraması lazımmm 😂😂 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı. Yani saç taraması onu romantik biri yapmaz benim için 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. var bir hayalimiz listesinde olanlardan biriside bu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bence ilgilidir , romantik midir bilmem bir de gelsinler benim saçımı tarasınlar 😅 1 0 Yorumla
ÇAĞLA273 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Evet bence çok romantiktir benim hoşuma giderdi açıkcası :) 1 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne var ki bunda gayet normal bir şey? 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Oldu o kadar da cıvıklaşamayız 1 2 Yorumla Mrtol1453 +1 yıl odun kalmaktan iyidiy bence Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Sen tara şekerim bana gelmez erkekliğin de bir rajonu var Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Romatiktir tabii yapılması lazım nett 1 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Romantiktir hoşuma giderdi benim 1 0 Yorumla
Clair_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Romantiğin dibidir😍 1 4 Yorumla Sosono1 +1 yıl şimdi ben romantikmiyim eşimin saclarını tarıyorum bazen :D Yorumla Clair_ +1 yıl @Sosono1 Değilsen niye tarıyorsun:)) Yorumla Sosono1 +1 yıl gardaşım saç taramak romantik sayılıyor mu :D onu merak ettim Yorumla Clair_ +1 yıl @Sosono1 evet öyle yazdım yahu Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. nerden aklına gelıyor boyle seyler :) 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Benim hoşuma giderdi 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet güzel bir şey 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Sayilir 0 1 Yorumla sevgiperisi034 +1 yıl Olsaydı da oksayarak masaj gibi oynasaydim o saclarla ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet romantik erkektir. benim de sevgilim olsa saçlarını tarardım. çünkü sevgilimin mutluluğu için her şeyi yapardım ben.
benim saçımı tarayamaz ki bu tamamen benim için işkence olur dilinden bir ben anlıyorum saçlarımın
Yumuşatıcı sıkar öyle tarar ne olacak
Önce uçlardan başlar taramaya
Yavaş yavaş derine iner
Normalde hiç olmaz ama enteresan bir biçimde romantizm çekti canım 😂 Keyifli geceler..
Sanırım evet kızların da hoşuna gideceğini düşünüyorum.
Romantik mi bilmem ama ıslak saçı elleyemiyorum taraması lazımmm 😂😂
Yani saç taraması onu romantik biri yapmaz benim için
var bir hayalimiz listesinde olanlardan biriside bu
Bence ilgilidir , romantik midir bilmem bir de gelsinler benim saçımı tarasınlar 😅
Evet bence çok romantiktir benim hoşuma giderdi açıkcası :)
Evett çok romantik hemde😍
Evet çok isterdim 😊
Ne var ki bunda gayet normal bir şey?
Oldu o kadar da cıvıklaşamayız
odun kalmaktan iyidiy bence
Sen tara şekerim bana gelmez erkekliğin de bir rajonu var
Evett ben de isterdim 😍
Romatiktir tabii yapılması lazım nett
Romantiktir hoşuma giderdi benim
Romantiğin dibidir😍
şimdi ben romantikmiyim eşimin saclarını tarıyorum bazen :D
@Sosono1 Değilsen niye tarıyorsun:))