Uzaktan yürütülen ilişkiyle bir gelecek kurabilir miyiz?

Dünyanın en güzel kızı karşıma çıktı 4 gün önce. Kendisi benden 10-15 kilometre uzakta, başka bir şehirde. Ve benden 1.5 yaş büyük. Çok uyumluyuz, gerçekten çok benziyoruz. Hiç bir zaman aklıma gelmezdi ki, bana bu kadar benzeyen biri karşıma çıksın. İlk önce kendisi benden hoşlandığını söyledi, ve yanında çok insan yok benim gibi. Hayatlarımızda çoğu kişi bizi asosyal olarak görüyor ama konuşacak çok şeyimiz var, sank hep bir-birimize saklamışız gibi. İkimizin de kütüphaneleri var ve okuyan insanlarız her şeyimizle uyuyoruz. Tüm fikirlerimiz bile aynı. Kendisi ielts diploması falan aldı, bana da diyor üniversiteyi kazan elimizden geleni yapalım sonra ikimiz uzaklara gidelim. Tüm pisliklerden, şiddetden, tec*vüzden, ihanetden uzak bir yere. Sadece sen ve ben. Yaratalım, sevelim hayatı yaşayalım. Sizce olur mu bizden? Kız çok güzel ve çok başarılı biri. Yani dediğini yapan biri, inanıyorum ona. Bir-birimize benziyoruz dediğim için kendi özelliklerimi söylememe gerek yok bence. Sizce bizden olur mu? Ve yurtdışındayız, en azından bir şey yapacak gücümüz var. Ama bir kaç ay telefondan konuşacağız mecbur...

Güncellemeler
+1 yıl
Düzenleme için teşekkürler K&S ekibi.