Dünyanın en güzel kızı karşıma çıktı 4 gün önce. Kendisi benden 10-15 kilometre uzakta, başka bir şehirde. Ve benden 1.5 yaş büyük. Çok uyumluyuz, gerçekten çok benziyoruz. Hiç bir zaman aklıma gelmezdi ki, bana bu kadar benzeyen biri karşıma çıksın. İlk önce kendisi benden hoşlandığını söyledi, ve yanında çok insan yok benim gibi. Hayatlarımızda çoğu kişi bizi asosyal olarak görüyor ama konuşacak çok şeyimiz var, sank hep bir-birimize saklamışız gibi. İkimizin de kütüphaneleri var ve okuyan insanlarız her şeyimizle uyuyoruz. Tüm fikirlerimiz bile aynı. Kendisi ielts diploması falan aldı, bana da diyor üniversiteyi kazan elimizden geleni yapalım sonra ikimiz uzaklara gidelim. Tüm pisliklerden, şiddetden, tec*vüzden, ihanetden uzak bir yere. Sadece sen ve ben. Yaratalım, sevelim hayatı yaşayalım. Sizce olur mu bizden? Kız çok güzel ve çok başarılı biri. Yani dediğini yapan biri, inanıyorum ona. Bir-birimize benziyoruz dediğim için kendi özelliklerimi söylememe gerek yok bence. Sizce bizden olur mu? Ve yurtdışındayız, en azından bir şey yapacak gücümüz var. Ama bir kaç ay telefondan konuşacağız mecbur...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Ama o gönle öyle ni sevgiyle yaklaşılmalı ki mesafeleri unutturmalı
Evet, tabi ki öyle. Eminim kavuşacağız. Sadece sordum böyle olup da başaran çiftler var mı? Kendisi de benden büyük, her zaman özgüvenli olan ben şu an kendime güvenemiyorum. Her yazdığında heyecanlanıyorum kararı değişir diye. Ama öyle olacağını düşünmüyorum...
10 15 km ye uzakmı diyorsun yürüyerek bile günlük gidip gelinebilir sevsen dünyanın bi ucu olsa bile uzak gelmez