çok seviyorsunuz ama yoruyor ne yapardınız?

ettirirdim
ettirmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
çok seviyorsunuz ama yoruyor ne yapardınız?

Toksik ilişkilere doydum yanlış yapılan sevgili seçimlerinden hayatım s** size önerim sizi yoran değersiz hissettiren hiçbir ortamda durumda ya da kişinin yanında durmayın kimseye katlanmak zorunda değilsiniz
direk uzaklaşıyım yani
aynen öylee
ilgiyi kes
olsun bitsin
Hala devam ediyor ama o kadar yıprattıyorki metal anlamda çöküyorsun zaten bide bişey yapma isteğin yok oluyoo herseyden sıkılıyorsun ve bıkıyorsun bi süre sonra çok zarar görüyorsun sınav senem benimde ve cok yıpratıyo ama artık o umursamazsa bende umursamıycam mooduna sokmamız gerekiyor kendimizi
benimde sınav senem aynı olayları yaşıyoruz seninle galiba
Evet sanırım ve kavga günleri ne ders çalışabiliyorsun ne başka bisey uyku geliyor sürekli
uykum da gelmiyor siniriminden üzüntüden Sabaha kadar bos bos duruyorum
Ben yazmasam mesaj flnda atmıyor sonra
kafayı yediriyo bana
Yazmaaa çok zor biliyorum bende aynısını yaşıyorum şu an 200 lere aradım hepsini reddetti simdi geziyo fotolar atiyo bakmiyo
Affedersin ama çok değer verince biyerleri kalkıyo
şu an konusuyoruz açık açık yüzüne sölicem böyle yapmaya devam edersen biter dicem
zora düşünce kıymetli oluyoruz ondan sonra işi bitince bakmaz oluyo mesajlara
daha da yazarsam ne oliyim
Bende bende yazmiycam hadi kaybeden kaybettim yazsın
son konusmaları yapıyoruz onunla
bidaha yok
Sen kendini geri cek birazcık sonra seviyorsa korkucak bi adım atıcak
adım atmaz o vazgeçmiş bile
yüz vermicen hiç birine böyle oluyor sonra
boş ver yaa atma adımi falan hakkedene değer bu saatten sonra bende aynısının erkek versiyonu var o yüzden üzülen yıpranan biz oluyoruz geri cekip kurtulmanın sevincini yasamak gerek boş ver ne üzülmeye değer nede sınavı mahvetmeye değer
yazmak yok ozmn knk kaybeden yazıyo buraya
Tamamdir
3 gündür bakmadı dahada bakmasin bakarsadq ben bakmam bu saaten sonra zaten bana ulaşabileceği bütün aktifliklerim kapalı
Bende son konusmamı yaptım fena üzülüyorum ama bidaha konusmucam
Şunu hiç unutmayın, acilar geçer. Neler Geçer mi diye üzülürken bugün hatırlamadığınıza bile şöyle bir bakın bunu anlarsınız emin olun kötü bir yerde her gün canınız yanacağını kendiniz vazgeçersiniz biraz canınız yanar ama büyürsünüz ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz Bu çok daha kıymetli
vazgeçmek en doğrusu o zaman
hee türlü üzülcem ama vazgeçersem acısı daha az olacak
Çözülecek bir mevzuysa çözene kadar uğraşırdim emek verirdim baktım karşı taraf ısrar ediyor meseleyi büyütüyor bitirirdim gerek yok uzatmaya ben zaten yapacağımı yapmışım
Ben çözmeye çalıştım ama karşımdaki pek umursamadı uzattı baya
Ya gereğinden fazla ilgi bekliyor iyice sürünsün mooduna giriyor olabilir biraz alttan alıp çok hafif geri çekil diğer türlüde işte hemen pes ettin mooduna girerler
Cevap
5Cevap
ettirmezdim
ettirdim ve pismanim, simdiki aklimla etirmezdim
Beni yormuşsa halim kalmamıştır. Daha da yorarsa ölürüm
adı üstünde ilişki
:D
kanuni bir gerekliliği yok
Sizi yoran, gerilmenize sebep olan, huzursuz eden bir ilişkiniz varsa ne kadar da çabalasanız sonuç değişmeyecektir.
Kendi mutluluğum daha önemli karşı taraf bı çaba gostermiyosa anında bitiririm
cok seviyo olsan bile mi
Evet karsi tarafta bi caba yoksa benim sevgimin iliski icin ne anlami kalır
Sevgi bazen yeterli olmuyo maalesef
vazgeçmem lazım yani
Evet kendini yormaktansa bitirmen daha mantıklı olur
Peki 1 hafta falan zamana bıraksam belki düzelir
ondan sonra konussam mantıklı olur mu sence
Şuana kadar duzelmemis sonuçta ben olsam ayrilirdim ama sen bilirsin tabi once konus istersen dediğin gibi
Ya aramız bozuk biraz düzelmiyor da
tatilde aramız bi düzelir gibi oldu konusuyoruz sürekli
acaba vakit geçirmek için mi yazıyor bana
Emin degilim ama vakit gecirmek icin yaziyor olabilir evet
bunu kesin olarak nasıl anlarım ya
ilgiyi kesmem mi gerek
Aynen oyle yap bı süre
Ona göre bu sonuca ulaşırım artık
aynen
Sizi yoran bir ilişkiyi devam ettirmek, sadece kendinizi kandırmanızdan ibarettir.
Devam ettirmem. Ettirmedim de zaten
Ettirirdim
ama seni cok yoruyor
sürekli kavga ediyorsunuz
İlişkide kavgalar çok normal önemli olan üstesinden gelmek qma sürekli ve cok saçma seylerden kqvgalar cok yoruyor ve bir süre sonra çekilmez bir hal alıyor tek taraflı cabalamak karşısındaki kisinin çabasızlığı o yorgunlukk anlatılamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?