Arkadaşlar sorun şu. Ben takilmalik konuşmam kimseyle. Biriyle basladim mi ciddi düşünürüm. Yapi olarak sadik ilgili biriyim. Karsi tarafin guvenini kazanmakta sorun yaşamıyorum çünkü doğal halim bu. Fakat şu oluyor. Ben karsi cinse ciddi biri olduğumu gostermeye calisirken kendimi " ne ara bu kadar baglandin, daha kac gun oldu, sende hizli gitmiyor musun" tarzi sorulara maruz bırakıyorum karsi cinsten. Bunu nasil ayarlayabilirim? Ya işte ciddi biriyim yani güven demenin daha yavaş yolu nasil sizce. Hemen ilgileniyorum görmek istiyorum iltifat ediyorum bu defa da karşı taraf sasiriyor hep hizliyim diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Beğenen arkadaslara ulaştım aslında
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhaba, bence zamana bırakmanız lazım ve içinde bulunduğunuz ana odaklanmanız gerekiyor yani siz karşınızdakiyle güzel vakit geçirebiliyor musunuz, anlaşabiliyor musunuz vs. bu gibi şeyler önemli. Bunları sağlarsanız zaten her şey kendiliğinden olur yani karşınızdaki kız da sizinle artık ciddi bir ilişki ister. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ama hoslandigim kisinin yaninda kuzu gibi oturmak bile bana cok iyi geliyor. Sorun şu ki cok hizli baglaniyorum. Bu defa da sıkılıyor karşı taraf. Ve de bir degerim kalmiyor :/
İşte oldubittiye getirmemek lazım yani bundan kurtulmalısınız yoksa kimseyle dikiş tutturamazsınız ne yazık ki.
Size çok teşekkür ederim
Ne demek, rica ederim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!