Bana yardım etsin birisi?

Ben liseye gidiyordum öyle büyük hayallerim vardı ki liseye gidecektim yeni çevrem olacaktı arkadaşlarım olacaktı gezecektik eğlenecektik yeri geldiğinde ders çalışacaktık.

ama öyle olmadı rezil oldu her şey. okula gittim ilk bir ay iyi gidiyordu tam hayalimdeki gibi sonra hersey alt ust oldu çok DIŞLANDIM böyle hepsi bir yerde oturup konuşuyorlardı yanlarına gidiyordum özel birsey konuşuyoruz diyorları.

Dışlanmak ne kadar kotu birsey biliyormusunuz.

hepsi o aptal kız yüzünden çok EZİLDİM çok YENİLDİM çok HAKARETE uğradım cok İHANETE uğradım ki bunların hepsi 4 ay içinde benim orada döktüğüm gizli gözyaşlarından neredeyse bir göl dolardı.

en kötüsü DIŞLANMAK dıslanmak insanı nasıl yerin dibine sokuyor biliyormusunuz EZİLMEK yok olmak ÖNEMSENMEMEK şu an burada yazdığım bu büyük harfli kelimeleri bile kendime itiraf edemiyordum ama içimde tuta tuta artık ÖLÜCEM bunların hepsi bitsin istedim okuldan çıktım okulu bıraktım ama hiç birsey değişmedi ben yok oldum kendi içimde yok oldum.

aradan nerdeyse 1 sene geçti ama unutamıyorum işte şimdi abartiyo diyeceksiniz ama geçmiyor unutmak için neler yaptım ama tam göğsümün üstünde bir ağırlık bir acı var delirecek gibiyim.

bu saate sabahın 5 yazıyorum çünkü yine düşüne düşüne saati 5 yaptım beynim unutturmuyor giyilen kıyafetlere kadar hareketlere kadar hatırlatıyor.

ben nasıl tekrar bir düzen kurcam nasıl devam edicem ama en önemli sorum nasıl DIŞLANMADAN yaşayacağım üniversiteye gitmeye bile korkuyorum yine aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak ölüp ölüp dirilmek gibi.

bende sosyal bir insan olmak istiyorum herkes beni sevsin istesin dışlamayın önemseyin arasın sorsun merak etsin mutluluk içinde sevgi içinde yaşayayım insanlarla konusmaya korkuyorum yine dışlanacam diye niye kimse beni sevmiyor ben hep "ya bi git şurdan" denen kizlardan oldum.

hep başka kizlar bu benim erkek arkadaşım bu benim sevgilim bu benim kankam diye geziyor erkekler kızlar onlara sarılıyor geziyorlar ama ben mal gibi bakıyorum boş konuşuyormuşum saçmalıyormuşum

YALVARIYORUM ARTIK BIRI BANA YARDIM ETSIN LUTFEN BIRI BANA YARDIM ETSIN ARTIK YEMIN EDERIM DAYANAMIYORUM YETER ARTIK YA YETER

Güncellemeler
+1 yıl
Hala bana yardım eden olmamış
Güncellemeler
+1 yıl
Bakalım dedik ölsek kimsenin haberi olmayacak
Bana yardım etsin birisi?