Şimdi evli olsaydım eşimle sabaha kadar çay içerdim. Sohbet ederdim. Güzel şakalar yapardım..
Yaşıtlarım evlenip gitti ben hala beğenilen biri olmama rağmen sayıklıyorum..
Not:Kimseyi aramıyorum. Sadece içimi döktüm..
Hayırlı Geceler..
Şimdi evli olsaydım eşimle sabaha kadar çay içerdim. Sohbet ederdim. Güzel şakalar yapardım..
Yaşıtlarım evlenip gitti ben hala beğenilen biri olmama rağmen sayıklıyorum..
Not:Kimseyi aramıyorum. Sadece içimi döktüm..
Hayırlı Geceler..
Ben de sen gibi hayaller kurardım. 6 sene önce basladim. Pesinden yüzlerce km yol gittim haftalık 100mb net hakkım vardı onu da ona verirdim başkalarına snap atardi onla... Birine seni seviyorum dedin mu o kişi seni kullanır köpeği etmeye çalışır her türlü sömürür hayattan soğutur. Unutmak için biriyle daha konuştum arabayla bırakmayı teklif ettim arabamla (1986 murat 131) alay etti. Keko arabası dede arabası dedi yolda giderken indirdim aşağı. Yani demem o aşk sevgi bu devirde yok. Paran varsa veya güzelsen karaktersizsen sevenin olur. eskiden gönlümüze bakarlardı şimdi g. tumuzdeki cüzdana
Ağlamak istedim hikayenize..
Şizofrenik derecede seviyordum. Yanımda gibi hayal ederek yaşadım. Şimdi gönlümü başkasına vermeye çalıştım o da p. ç arkadaş kurbanı olduk gitti direkt söyledi bu çocuk seni seviyor diye daha kızın adını bilmiyorum düşün. E hiçbir şey yapamadım zaten kizlarin huyu belli sözüm meclisten dışarı biri seni seviyorsa o senin itindir çöp torbası yap onu paspas yap onu çöp yap ayakkabılarını sil at çöpe o seviyedir. Reddetti sonra arkamdan soruşturmuş nasıl iyi mi üzüldü mu falan filan. Şimdi yiz veriyordu bende surat yapıyorum. Zaten normalde seven biri değilim kızları hal hareketlerini sözüm meclisten dışarı. Amaaan neyse gece gece boğdum sizi de.
Cevap
10Cevap
hayırlı geceler size de.. dertleşmek konuşmak istersen beklierimç.
evliyim. 4 yıldır ayrıyım. demem o ki evlilik bir şey ifade etmiyor. anlaşabileceğin bir dostun olsa o bile yeter.
Niye ayrısınız
Çok isterdim 😓
Ben de..
Şimdi eşiniz olsa yanınızda dursa ne güzel olurdu. Size teselli olsa..
Hayırlı eş büyük nimet
İnşallah ulaşır sahibine 😇
Evet maşaAllah bizim gibilere..
Temizlik güzel bir durum..
Altta birileri koca meraklısı demiş utanmadan. Tabi kimseyle sürtmüyorum ahlaklı eşim olsun hayatı paylaşayım istiyorum ağrılarına gidiyor.. Edebe gel..
burada baya kuyu kazanı gördüm. Şok oldum
Rabbim ıslah eylesin..
Simdi evli olsaydım sarılır uyurdum 😄ama yok
Evli olsaydık burada olmazdık iyi geceler
Haklısın
Evlilik düşündüğün gibi bir şey değil
O senin bizim elimizde
Evli olmak istemezdim.
Neden
Evlenmek bir insanın yapabileceği en büyük hata
Ama nedeni olmalı
Dünya ya hayata bir kere geliyorsun neden özgürce bir hayat yaşamak varken evlenip birisine hesap vermek veya açıklama yapmak ile ugraşasın ki bekarsın kafana eseni yapabiliyorsun evlilik hayatını kısıtlar
Evet şu an isterim
Hayırlı geceler
Yakındır evlenmem
Evliyim de ne oluyor
Ne oluyır
Yoruma yazmam
Ok..
Ne oluyor
Esin vermiyor mu
Sen napardın
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?