Erkekler sevmedikleri bir kızı cidden öper mi yani bide dudağından ve o kızın ona deli gibi aşık olduğunu bile bile cidden yapar mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cinsel istek barındıran bir öpme ise evet yaparlar.
Ama duygusal bir öpmeyse sanmıyorum ki hiç kimse sevmediğini öpmez🤨
Galiba cinsel bir istekti ama seviyorum oda bunu cok iyi biliyor
erkeklerin sevmedigi kizlara neler yaptigini bilsen aklin hayalin durur
Ama sevmediği halde yani ben sevmediğim bir insana bakmam bile umutlanmasin diye veya öyle olması gerekiyor
oyle olmasi gerek ama zaman degisti
Sadece cinsel istek yani?
Yapar bacım yapar. Erkek bu öper de başka şey de yapar. Sevmeden.
Ama bu seven kıza umut verdiği anlamına gelir
Normalde evet sana bana evet fakat erkekler bunu anlamaz ne yaptım ki umutlanacak der. Sevdiğini bilmiyordum der. İçimden geldi der. Der yani bacım bunların hepsi böyle
Ama o benim ilk aşkım oda biliyor ne kadar sevdiğimi sadece cinsel istek için mi...
Şimdi yani sadece onun için diyemem çünkü kişiyi tanımıyorum. Ama 29 yaşındayım ve emin ol o kadar fazla erkek tanıdım ki tahmin bile edemezsin. Ders 1: erkeklere güvenme.
Ders 2: erkeklere asla güvenme.
Söyleyeceklerim bu kadar
Haklısın galiba...
Bekarlarsa istedini yapr değilse hayır yapmaması gerekiyo
Erkekler Sevmediklerini S. er Bile Öpmeyi Geç
İç sesimsin ya 😂😂😂
@cayicensincap hahah Öyle Ama Yeterki A. olsun Erkeğe
Yani yapar diyorsun cinsel istek?
Genel erkekler deme de. Hayattan vazgeçmiş, kadınların kalpsizliğini öğrenmiş erkek yapar diyelim biz.
@cayicensincap ya da çok sevdiğim için kullanmak istedi...
A. ina Bile Koyar
Ay yok, korkarım ben.
Benim 6 yıldır sevdiğim ve deli gibi ölüp bittiğim cocuk bana bulusalim dedi bende tamam dedim gitim sarilalim dedi sarildim sonra kalktik beni ellemye sonrada bianda öptü... Ne yani şimdi neden bunu yaptiki
seni kullanıyor
Ama sevmiyor ve sevdigimi biliyor neden kullaniyorki ben kötü bir şey yapmadım sadece sevdim
seveni ne yaparlar?
Onun icin her şeyi yaptım ama
kanka konuşmk istersen takip at dertleşim
uyudun sanırım neyse iyi geceler
Evet iyi geceler
Valla ibre 90 a vurdysa opersin
Ne yani öper misin
Kiz sevgilim yok manitam yok gecelik ilişki olduğunu zaman öperim tabi
Hayır ben onu demiyorum kız sana deli gibi aşık ama öyle böyle değil öl desen ölür o derece ama sen sevmiyorsun bulusalim diyorsun soneada kizi öpüp ellemeye basliyorsun... Yani kıza umut veriyorsun
Hayır senin bu dediğin ne biliyormusun seni kullanıyor senden faydalanıyor umut vermek değil ki az sağlıklı düşün bakalım elle öp kokla gönder hani sevgi
Sevgi yok zaten sadece kız seviyor çocuk ellemicem diyor sadece buluşalım diyor belki severim diyor kizda oyle seviyorki inaniyor sonrada yaw he bu çocuk bunları yapiyor sonra kız daha da umutlaniyor çocukta ortadan kayboluyor ve kıza birdaha yazmasına dahi izin vermiyor...
Bu durumda kızın da ondan umidi kesmesi lazım bence uzaklaşmış çünkü bak adam seni acikcasi istemiyor yanındayken biseyler yapmış olabilir ama sevdginden değil o yüzden kayboldu
Neden yaptıki peki hiç yapmasaydi...
şeytan ı hiç duydun mu kız;)) şeytan birkere vesvese verdim mi valla bırak öpmeyi bacaklarini bile okşar yani kızma ama eliyle boşaltır seni onyuzden ateşle barut yanana dururmu deli... hem sen niye seni istemeyen birine daha fazla aşık oldun bence artık sende önüne bakmalısın
Haklısın... Her şey beklenir... Onu neden sevdiğimi ben bile bilmiyorum... Neyse teşekkür ederimmmm iyi geceler
Bende bilmiyorum siz kızlar nerde dengesiz var onu buluyorsunuz anlamıyorum gerçekten iyi geceler bu arada takma kafana hersey olacağına varıyor maalesef
Hayır öpmem.
Bende..
Yapar
Ama ben sevmedigim bir insana bakmam dahi
O sensin
Yaparlar
Sevmedikleri halde nedenki yani ben sevmedigim bir insanın yüzüne dahi bakmam
Yaparız.
Ama sevmiyorsunuz ve kız size deli gibi aşık neden
Birini öpmek için duygusallık şart değil.
Ama kız seviyor bu ona umut verdiğin anlamına geliyor
Hmmm öyle bir durum varsa yapmam.
Ama çoğu erkek yapar hatta daha ileri bile gider.
Evet beni ellemeye çalıştı ben belki sevmeye çalişiyordur dedim ama buluşmadan sonra ona yazmama dahi izin vermemeye başladı zaten konuşmiyordu benimle artık yazmama bile izin vermiyor
İyi düşünmüyor, uzak durun bence.
Haklısın... Ama o benim ilk aşkım...
Sonuncusu da değil.