Kızların önceliği, centilmenlik gibi geliyor. Hepsi için aynı şeyi diyemem
Erkekler, hemcinslerim ne istediğini bilmiyor gibi fjsks
Karşı cinsinize tüyolar verin.

Kızların önceliği, centilmenlik gibi geliyor. Hepsi için aynı şeyi diyemem
Erkekler, hemcinslerim ne istediğini bilmiyor gibi fjsks
Karşı cinsinize tüyolar verin.
Karşı cinsin yapması gereken ondan beklenen davranışların en önemlisi dürüstlük. Sonrasında karşısındaki kadına dünyadaki tek kadınmış gibi hissettiriyor olması. Çalışkan olup her yönden güçlü ve bağımsız olması.
Nezaketi de bilmeli yerine göre beraber küfür de edebilmeliyiz, ağzıyla içmeli, kendini bilmeli, yerine ve zamanına göre davranmalı, sert ve soğuk tavrını dışarı yansıtırken benim yanımda çocuklaşabilmeli. Keyifli geceler.
Önceliğim bana sadık olması ve saygı duyması. Sonrasında ise gezmeyi ve eğlenmeyi sevsin, hayvanları sevsin, merhametli bir yüreğe sahip olsun... Çok mu şey istedim? Bence no
Bence de noo
İnsan olmaları yeterli 😬
Çünkü gerçek anlamda insan olanın içinde merhamet ve vicdan olacağı için karşı cinse nasıl davranacağının çok iyi farkında olur 😬
Meleğimsi olmaya gerek yok o zaman? 😬😂😂
Bugünde pirim dozunu aldın bak O_O
Bence kaybolmuş 👀😂
😂😂 Dur arpa vereyim 🌾🌾
İymiş bu ,😂😂 eic vermeyince şeytanımsı oluyoruz tabi
Böyle oldukça daha çok severim seni bak 😂😂😬
Yemedi tüh 😂😂
Şaşı gibi sanki 😃
Korkunç 😮 😃😃
Bak ya 😂😂
Al bismillah 👋🏻
😂😂
Cevap
16Cevap
Eğlenceli olması sürekli birlikte eğlenmek
Samimi olsun. Yaldır yaldır dedikodu yapmasın yeterli.
Karşı cinsten öküz olmamasını bekliyorum. Onun dışında benim çemberimdeki karşı cinsten daha fazla şey beklerim bunu da yazmaya gerek yok
Öküzler de kıymetlidir amaa
Anlayış ve sevgi bekliyorz ya zor mu? Sanki ev araba istesek daha makul bir istek olurdu gibi
Katılıyorum
Kibarlık, nezaket olsun da bir bunları bile mumla arar olmak içler acısı.
Katılıyorum
Duruşu, kararlığı, konuşması.. güven imzası taşımalı ))
Enerjin tanıdık geliyor. Burcun akrep mi?
Evet
Öğretmen vardı (çok eski zamandan hatırladığım) Eskiden sürekli sorularıma gelirdi. Eksi nick, L harfi ile başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Larvinya mıydı neydi
Tanımıyorum bilemedim
Pardon
Rica ederim
sözümü geçirmek ipleri elime almak dermişim 😂😂😂
Dedin dedin 🧐
evet dedim 😂
Kibar olması, kesin olması, ortamına göre tavır göstermesi, parasıyla ya da gereksiz şeylerle övünmemesi.
Daha çok yazardımda seçici gibi görünmeyeyim.
Kadınlar sadece işine geldikleri gibi anlar onlar o an ne istiyorsa istersen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın bence bişey beklemeyin hatta tinlamayin o sizi yönlendirsin
Sabırlı, olgun, anlayışlı, titiz, becerikli, çalışkan, dayanıklı, azimli olan... vs😅
Özgüvenli ve zeki olmalı, iletişimi iyi olan vr kendini geliştirmiş olan erkek mükemmeldir gözümde, centilmenlik ilgi yakışıklılık vs bunlar sonra
Adam olun adammmm
Sakin
Dozunda ilgi, değer vermesi , güvende hissetdirmesi ve duyguların karşılıklı olması ya. Değer terazisinin dengede olması
Centilmenlik ve medeniyet. Medeniyetin içine o kadar çok şey giriyor ki hepsini saymam mümkün değil😃
Kadınlar çok konuşmasın trip atmasın birde cinsel yönden zorluk çıkarmasın saçımı süpürge ederim.
İlk olarak aklıma mesaj geldi. Ben atmam genelde o atsın isterim atmazsa da keyfi bilir zorla güzellik olmaz
Önemsemesi diğerlerinden ayrı olduğumu hissettirmesi, hiç değilse insan yerine koyması
İnsan olmaları yeterli merhamet sadık vicdan
Evet maalesef ve bu dünyanın en kötü hislerinden biri
Anlayış, dinleme, sevgi, ilgi, deger
Açıkçası kafa denkliği dışında çok da bir beklentim yok
Adam olsun
Sevgi dolu olsun
Dinine bağlı olsun
Bi arkadaşım hep görüşelim diyor bi nasip olmadı gitti buna ayarım:)
Saygı, sadakat. Karşı cinse karşı mesafesini koruyabilmesi.
Anlayış ve değer göstermesi isterim daha çok
Küfür etmesin. Ağzı kırık gibi konusmasin, diksiyonu iyi olsun.
Önceliğim bana bir birey olarak saygı duyması, ne istediğini bilmesi, kararlılığı, samimiyeti, insanlarla olan iletişimi..
Ve eğlenceli olması. 👀
Bana iltifat etmesini isterim her şey sevgililik olmasın benimle sohbet edip dertleşmesini beklerim çünkü erkeklerden sıkıldım hayatıma biraz yeni renkler katmak istiyorum
Beklenti içerisinde değilim, yıldım gönül işlerinden
Herhangi bir beklentim yok. Benden ırak olsunlar.
Güven ve samimi davranışlar.
Yapmacık olan her şey tiksindirir.
İnsan olsun ne zaman ne konuşulur nasıl davranılır bilsin yeterli
sakin, olgun davranışlar beklerim. cappidi cuppidi hareketleri olmasın mesela. az konuşsun. bakışları anlamlı olsun. böyle davranışlar işte
😊👍
Saygılı olması eğer ki benden hoşlanıyorsa bunu belli etmesi başka kizlarla konusmasin değil ama dozunu kaçırmasın benim yanıma surejli gelmesin sürekli bana bakmasın ben soğurum ama ara da bi gelsin ama geldiğinde de harbi gelsin
Hiç bir beklentim yok
Komik samimi olsun kasıntı olmasın dogal olsun yapmacık kibarlık falan gerek yok beaa
Benim sevdiğim kişi beni sevsin yeter. Ve o kisi her anlamda dürüst olsun yalansız dolansız olmasın yeter.
En güzel ve en doğru görüş 😊👍
Sahiplenen ve merhametli erkek bir başka tatlı oluyor yaa.
Bu soruya kocamdan önce tek bir cevap verirdim oda annemlerin sectigi eli ekmek tutan birisi olsun derdim. Ama kocam…
Benim için en önemli olan şey dürüstlük ve önceliktir.
Saygılı sadık eğlenceli ve en önemlisi dürüst iyi birisi olması
ciao
merhamet vicdan ve ilgi beklerim
Hem imzanı atıp hem de bu gizlilik nedir yahu. Gözleri renkli kız değil misin sen
En önemlisi anlayışlı biri olması
İnsan olsunlar yeter.
Tüm erkeklerin aynı olmadığı gerçeğini anlamalar
Güler yüz sempati biraz konuşkanlık
Kibar ve saygılı olması.
Romantik ve komik erkekler
İlgi sevgi saygı sadakat koruyuculuk
Para olsun yeter bu erkolardan boğğ çıkmaz
Normal kendi olsun yeter
Güven
Ilgi saygı sadakat
Akıl kullanmak