Kızların önceliği, centilmenlik gibi geliyor. Hepsi için aynı şeyi diyemem
Erkekler, hemcinslerim ne istediğini bilmiyor gibi fjsks
Karşı cinsinize tüyolar verin.
Kızların önceliği, centilmenlik gibi geliyor. Hepsi için aynı şeyi diyemem
Erkekler, hemcinslerim ne istediğini bilmiyor gibi fjsks
Karşı cinsinize tüyolar verin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İnsan olmaları yeterli 😬
Çünkü gerçek anlamda insan olanın içinde merhamet ve vicdan olacağı için karşı cinse nasıl davranacağının çok iyi farkında olur 😬
Meleğimsi olmaya gerek yok o zaman? 😬😂😂
Zaten herkes insan da olsa meleğimsi olamaz 😏
Bugünde pirim dozunu aldın bak O_O
Valla dünden beri alasım vardı. Gereksiz insanlar sinir krizi geçittirdi. Az kalsın meleğimsi yönüm kayboluyordu😬😇
Bence kaybolmuş 👀😂
Valla kaybolmayacak gibi değildi😠
😂😂 Dur arpa vereyim 🌾🌾
Karşı cinsin yapması gereken ondan beklenen davranışların en önemlisi dürüstlük. Sonrasında karşısındaki kadına dünyadaki tek kadınmış gibi hissettiriyor olması. Çalışkan olup her yönden güçlü ve bağımsız olması.
Samimi olsun. Yaldır yaldır dedikodu yapmasın yeterli.
Adam olun adammmm
Sakin
Hiç bir beklentim yok
Önceliğim bana sadık olması ve saygı duyması. Sonrasında ise gezmeyi ve eğlenmeyi sevsin, hayvanları sevsin, merhametli bir yüreğe sahip olsun... Çok mu şey istedim? Bence no
Bence de noo
Yaşasın 🧚🏻♀️✨🌷
Karşı cinsten öküz olmamasını bekliyorum. Onun dışında benim çemberimdeki karşı cinsten daha fazla şey beklerim bunu da yazmaya gerek yok
Öküzler de kıymetlidir amaa
Anlayış ve sevgi bekliyorz ya zor mu? Sanki ev araba istesek daha makul bir istek olurdu gibi
Katılıyorum
Nezaketi de bilmeli yerine göre beraber küfür de edebilmeliyiz, ağzıyla içmeli, kendini bilmeli, yerine ve zamanına göre davranmalı, sert ve soğuk tavrını dışarı yansıtırken benim yanımda çocuklaşabilmeli. Keyifli geceler.
Kibarlık, nezaket olsun da bir bunları bile mumla arar olmak içler acısı.
Katılıyorum
Duruşu, kararlığı, konuşması.. güven imzası taşımalı ))
Enerjin tanıdık geliyor. Burcun akrep mi?
Evet
Öğretmen vardı (çok eski zamandan hatırladığım) Eskiden sürekli sorularıma gelirdi. Eksi nick, L harfi ile başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Larvinya mıydı neydi
Tanımıyorum bilemedim
Pardon
Rica ederim
sözümü geçirmek ipleri elime almak dermişim 😂😂😂
Dedin dedin 🧐
evet dedim 😂
Kibar olması, kesin olması, ortamına göre tavır göstermesi, parasıyla ya da gereksiz şeylerle övünmemesi.
Daha çok yazardımda seçici gibi görünmeyeyim.
Sabırlı, olgun, anlayışlı, titiz, becerikli, çalışkan, dayanıklı, azimli olan... vs😅
Özgüvenli ve zeki olmalı, iletişimi iyi olan vr kendini geliştirmiş olan erkek mükemmeldir gözümde, centilmenlik ilgi yakışıklılık vs bunlar sonra
Centilmenlik ve medeniyet. Medeniyetin içine o kadar çok şey giriyor ki hepsini saymam mümkün değil😃
Kadınlar çok konuşmasın trip atmasın birde cinsel yönden zorluk çıkarmasın saçımı süpürge ederim.
İlk olarak aklıma mesaj geldi. Ben atmam genelde o atsın isterim atmazsa da keyfi bilir zorla güzellik olmaz
Önemsemesi diğerlerinden ayrı olduğumu hissettirmesi, hiç değilse insan yerine koyması
Kadınlar sadece işine geldikleri gibi anlar onlar o an ne istiyorsa istersen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın bence bişey beklemeyin hatta tinlamayin o sizi yönlendirsin