Tanıştıktan sonra yanaktan öpen erkek hoşlanıyor mudur?
1 ay
Tanıştıktan sonra yanaktan öpen erkek aşık mı?

Tanıştıktan sonra yanaktan öpen erkek hoşlanıyor mudur?
Ben de yıllar önce en yakın arkadaşlarımdan birini toprağa verdim, acini anlayabiliyorum, insan acısını haykırmak istiyor birisine sarılmak istiyor, içini dökmek istiyor. Umarım tez zamanda atlatırsın zor da olsa. Bugünler ülkemiz için de herkes için de zor geçiyor. Tanımadığın insanlar için aglayabiliyosun. Hayat kadar ölümde bir gercek maalesef...
Cevap
35Cevap
Ben tanıştık zaman geçirdik derken elini bile tutmadım izni olmadan sevmek başkadır saygı duymak başkadır ama unutmayın saygı sevgiden önce gelir bunu yapan erkek adamdır ceket ilikler saygı duyarım hersey bel altı değil sadece bel altı goren insanlar var.
Benim 3 sene önce ilk kez sevgilim olmuştu bulusmustuk vakit geçirmiştik birbirimizi daha yakından tanıma şansımız olmuştu ben onu yolcu ederken seni öpebilir miyim diyerek izin istemiştim izin verince ben de alnından öptüm.
Yolculuk ederken mesaj attı alnımdan öptüğünde sevgini iliklerime kadar hissettim teşekkür ederim seni seviyorum demişti.
Size aşık insanlarla olmayın seven insanla olun aşk bir yalandır ve gerçek değildir yoğun pik duygudur ben aşka değil sevgiye inananlardanım
Ve biz KS de tanışmıştık :)
ama yaa gizli olarak yazmışsın, ben de tanımak isterdim
haksızlık
E tabi gizli olucam siz böyle insanların da olduğunu bilin yetmez mi
Yine de haksızlık mı olur:)
her çeşit insan var ona bakarsan, ben sadece sizi keşfetmek istemiştim geri dönüş yaparak da kibar biri olduğunuzu öğrenmiş oldum hah her şey kalbinizin güzelliğine göre olsun istemiyorsan eğer iyi sabahlar keyifli bir gün geçirmen dileğiyle güzel insan. baya da hoşuma gitmişti ama neyse.
İnce ruhunuza karşılık vereyim o halde benimde hoşuma gitti üslubunuz teşekkür ederim
Takip isteği attım
O erkek senin sınırlarını önemsemeyen birisi
yani saygisiz. Tanıştıkdan sonra böyle yapan = 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩
bence birden elini tutmak öpmek değilde önce tanışıp kendisini kavramak lazım. Sonra zaman geçtikçe dozaj artırarak yapılırsa daha uygun olur.
Ya artık şunları öğrenin ya yeter o kadar ilişki konuşuyoruz şurda en az boyun öpüşü olmalı yoksa kankadır aa öğrenin şunları çocuklar
🤣🤣🤣 nefes alıyor belki buda hoşlanma belirtisidir
o da doru
Bu bir erkeğin aşk olmasını kanıtlamak için yeterli bir sebep değil.
Yanaktan öpmesiyle bir erkeğin aşık olup olmadığı anlaşılmaz maalesef.
Aşk böyle bir davranıştan anlaşılacak bir şey değil bence.
O belli olmaz her erkek öper öptürme onun isteğini yapma ne kadar dayanacak o zaman belli olur
😉👍
Bugün yanaktan başlar yarın alnından öper. Bu döngü böyle devam eder
Ufacık detaydan farklı sonuçlar çıkarmaya danışmayın aman çalışmayın derim ben
sanmam ilk dudaktan öpemeyeceği için bir yerden başlamış
Tanistigin gun opemezsin asik oldugunu ama yine de sne bilirsin
Taniştıktan sonra seni direkt dudagindan opebilen erkek seni tavlamis senden hoslanmis bu isi komple a dan z ye halletmis demektir. Yanagindan arkadaslarin opsun canim
Nerden öptüğünü bakarak bunu tespit edemeyiz güzel kardeşim
Öpüş şekline baglı. Yanktan öpme var birde öpme var yani
Saçmalama lütfen 2 günde ne bu
Yılışık da olabilir 🤭
Sen neden öptürüyorsun
İzin almadan nereye öpüyor hööst🤨😄😄😄
En İyi Cevap