Saçma bahaneyle aradı hiçbir seyden haberim yoktu bıraktığı gibi nişanlandı bu ve bana kusu sal dönerse senindir diyip bugün bir yola girdiğini söyledi 1 ay sonra aradı beni beni unut yapılanları unut ve hakkını helal et dedi. Bir sürü beddua ve hakaret ettim ona sonrada yetmedi hırsımı alamadım kıza yazdım bana sende masum değildin diyip suç atmaya çalıstı bide karakterden sereften bahsediyor engellediği gibi kıza yazdım direkt bana ulastı engeli kaldırdı ben engelledim sonra o dşğer telefondan aradı onuda açmadım açsam bağıracaktı bana mesajda çok ağır konustu çünkü. Bu yapılanları benim gibi oda unutmayacak değil mi sizce? O kadar yanında durdum arkamdan vurdu bende bana zarar verme diyince 3 senedir fazla bile dayandım kıza herseyi yazdımda o deli yine bana değil ama ona inanıcak biliyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çünkü tatlııımm şerefffsizin halsiywtsizin * önde gideni. Belki gavur değil ama gavurdan kötü karakteri.
Belli ki 3 yıl boyunca kenrdisi senin sınavındı Allah kurtarmış.
İçindekileri döktün yanlış bir şey de yapmadın şimdi ise önüne bakmaya çalış derim. İlerleyen zamanlarda canın sıkılsa bile ona söceceksin daha ilerleyen zamanlarda ona sövmeye bile iğreneceksin emin ol
Bide aramız mükemmel sensin yanlıs diye beni kötü yapıyorlar oysa tek yalanda konusmadım ikiside birbirini hak ediyor
Kanka sen zaten kötüsün sen sanıyor musun ki eski sevgilin seni yerlere göğe dolduramayacak şekilde övdü...
Oooo karakteri olsaydı aldatmazdı.
Kız da ya saf ya onun nasıl biri olduğunu bilmiyor ya da işine gelmiyor bu durum
Kızın haberi var mıydı onla çıkarken senle de çıktığı
Vardı, kız borderline hastası bu adama ölesiye yapısmıs zaten ne olduğunu bilipte inanmıyor ona inanıyor. Ona tek bunu söyledim 2.5 yıldır hayatındaydın neden beni duyuyorsun sadece bir düşün ben saplantı bile olsam neden erkek arkadasınla aran bozulduğunda benim dibime geliyordu falan dedim. Bana geldiği zaman da benle oynadı görüntü açıyor ben hiçbirşeyden haberim yoktu onu bile yeni fark ettim kullanıldığımu ve kıza geldi benle beraber olmak istedi bwn olmasam baska kız arkadasınıda bir ara duydu aptal olma bu kadar falan dedim adam araya girdi belliki kızın bunlardan haberi yok
Bide hersey yanına kalacakmıs gibi helallik istiyor psikolojisi bozukmus beni harcadığında ona göre geçmişte kalıp bitmiş yola girmiş miş. O girdiğin sonu olsun o yolda da yarıda kalırsın dedim engelledi beni bende kıza sardım bana ağıe laflar yazdı mesajda daha defolu gördüm zaten kalbim paramparça oldu bide aradığında açsaydım büyük ihtimalle dayanamazdım. Canımdan sakındığım savdiğimin sesini ben duymak istemedim dün gece ilk kez. Ben tabiki ona hakkımı helal etmeyeceğim. Bedduada edeceğim hakarette
Benimle oynadı o kız olmasa hwp bana gelecek gibi bırakmadı benim suçum olsa eyvallah derim birde Kendiside hakkını helal etmiyomus bana. İşin komik tarafı. Düzgün karakterli adammısta tehdit ediyor bana satasma ikimizinde canı yanar diye sesli aramada diyor. Ne yaparsın vururmusun senden korkmuyorum dedim onlar satasmadığı sürece bana ama uyarmıstım onları benim canımı yakarsanız geride durmam bende zehirlerim sizi diye
Şimdi napacaksın
Yeni bir yola giriyorum
Sevdiğinle değil sevenle olucam
ya olaya gel jdndkdjxndmxn
Beni seven de şimdi kız avında hergün birilerini ekliyor dkjdkdkdkdldkdkdldlrşdjd
Erkeklerin hepsi şerefsiz hiç değilse yakışıklı bi şerefsizin olsun zengini denk gelmez zaten bize😂😂
Benimki maddi olarak bana bakabilicek düzeyde ve bana prensesi gibi davranıyor, tek istediği sevilmekti ona sans verdim
Çocuğunuz erkek olursa sakın İsmail koymayın😂😂
Neden Sjsjsjs
Kanka beni süründürenin ismi o başka kişilerde de olup insan süründürmesin diye dkdjjdjdjkdk
Daha modern isimler koyabilirm ahah belki çocuğun adını bile koyarım
Hangi çocuğun kxkdjdkldkdk
Eski sevgilim
Allah için şerefsizlerin isim olarak bile nesli uzamasın daha güzel isimler vardır illaki
Ahah kız dalga geçiyorum ayrıca Serefsiz deme çarpar bizi. Allah'ın ismini koymus bide
Ben mesajla da demiştim şerefsiz
Dldlkdldhd
Bizde diyorduk serefsiz çünkü serefsiz hani skdjs göbeğinde kanında var. Pislik erkek milleti..
Şey yazmıştım ona napıyon şerefsiz bana şey demişti iyiyim bacım senden naber
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!