Sevgilimi güçsüz olduğu için bırakmam saçma mı?

Sessiz sakin kendi halinde biriyidi kibardi bana çok iyi davranıp bebek gibi seviyordu ama ben biraz daha erkeksi istiyordum bu yüzden ondan ayrıldım
Hepiniz gibi bende böyle çocuk bırakılır mı ya geri mi dönsem diyorum ama sevmeyip sırf iyi görgülü insan diyede devam edilir mi
Aynen, o ne öyle. Sen şöyle fırlama, çakal birini bul kırbaçlı. Sağa sola çatıp kavga çıkartsın, bazen karakollardan topla, kimseyi bulamazsa canı sıkılırsa senin ağzını yüzünü dağıtsın, oraya buraya küfür etsin. Sana bazen çok değerliymişsin gibi hissettirsin bak beni nasıl korudu, bana bakan adamın ağzının yüzünün yerini değiştirdi de, bazen de seni başkalarıyla aldatıp üstüne bir de sana sayıp sövüp yerin dibine soksun. heyecan olsun ya bu nedir böyle!!! Sen bunu hak ediyorsun, hakkını al. 😂
Amma sacmalamissin
Senin gibi insanlar asil asagilik ahmak seviyesiz pislik aciz insandir bu ne bicim serefsizlik pisliklik senin istedigin sey sana bagiran seni hapis eden narsist kiran killi bakimsiz maganda erkek ezilmekten hoslanmis ezik yokluk hicsin sen yazik Sana senin gibileri sen bu adami haketmiyorsun bu adamin hicbir seyi olamazsin sen en zavalli insanisin bu adam tam bir roman bir siir bir flim birer kitap bi hayali bir gokyuzu bir muzik parcasi bir bebek gulumsemesi bir deniz bu adam bir edebiyattir bu adam bu adam dunyalar sanati senin gibi asagilik zavallilar hicbir seysiniz bu adam sanatsal edebiyat ruhlu sadakatli kibar nazik sahiplenici olgun ve cocuk kadinini kollarinda sarmalayan kanatlarinin altina alan bir melek bu adam askina baglidir cok asiktir cok seviyordur bu adam sevdigini su kadarcik etindeki tirnaklarini kirilmasini bir damla gozunden yas akmasini izin vermez bu adam onunla olan kalbini ruh esini omrunu Herseyini verir hayatini bu adam bir prens sevdigini 1 saniyesiz yasayamaz bu adamla olan kadin dunyanin en sansli kadini dunyanin en mutlu kadini yapar bu adam bu adamla olan kadin normal bir dunyasi bir hayati olmaz masalini yasar gokyuzunu ucurur yasatir bu adam kadini icin olecek kadar korkutuk tutkulu sirilsiklam asik adam ve hayatlarini mahveden pislik insan yaratiklari birbirlerini tutkulu tutsak birbirleri icin yaratilmis imkansiz asiklar romeo ve Juliet butun dunya romeo juliete dusmandi bitirmeye calisiyordu romeo juliet birbiri olmadan yasayamazdi birbirlerini cok asik seviyordu ikisinden kopartililirsa hayatlari alinirsa hersey biter birbirlerinin hayatlari dunyalariydi bunun sonu lanet olsun ki husrandi Juliet sonu olmayacagini birbirini hayatta olmalarini izin vermeyeceklerini bitireceklerini biliyordu bu aciyi zehiri icer Juliet romeonun kollarinda ölür romeosu julietinin arkasindan gelir ve bu zehiri icer intihar ederler bu dunyayi ucarlar ve yaziklar olsun sana cok ezik insan zavalli hicliksin yoksun ve de ask adami dunyalarinin en kusursuz hayatlarinin mukemmeli her seyleri olan bi omur efsane bir ozel erkegidir
Seni mahvederim düzgün konuş haysiyetsiz
İşte size Redpilin ispatı defalarca söyledim Kadın hanım evladı sevmez sevemez. İç güdüleri böyle değil çünkü Bir erkek herşeye evet derse fazla nazik kibar olursa vs , Kadının gözünde o artık erkek olmakdan çıkar erkek taklidi yapan bir kız arkadaşa döner. Sorun koşullandırmadır erkekler erkeksi özelliklerrini bıraktıkca bu sonuc hep bu olur. Eskiler bu yüzden sevilirdi daha maskülendiler Neyse tamam bende cocuğa uzüldum doğru ama algoritmayı anladım çözdüm bana yaltığın açıklama normal geliyor
Ben şu anda kötü kadın ilan edildim
Valla bende meseleyi daha geçen ay öğrendim redpili okuyunca Öyle olmasaydı bende sana kızardım. Anladım ki mesele başka burada efendi p, iç erkek ikilemi var. Millet sanıyor ki siz pi, ç denilen erkeği size şiddet uyguladığı için pislik gibi davrandığı için seviyorsunuz. Mesele tam olarak öyle değil Pi, c diye tarif edilen erkeklerin bu korkunç özelliklerinin yanı sıra Karakteristik olarak Daha erkeksi erkek gibi olma durumları var. Sizde bunu seviyorsunuz. Örneğin özgüvenli kendinden emin ayağı yere sağlam basan Dominant karar verici ve kararlı tuttuğunu koparan mücadeleci Haksızlık oldu mu elini masaya vurup hakkını sevdiği kadını savunan koruyan duygusal anlamda dirençli hanım evladı gibi sünepe değil Yılmayan mert metanetli şekilde duran. İşte bunlar Gerçek bir erkek karakteristik özellikleri sizinde iç gudunuz bunu istiyor. Erkek karşısında nasıl erkek fatma görmek istemez. Kadınsı birisini ister Aynı şekilde siz Kadınlarda Karşınızda erkek gibi erkek görmek istersiniz. maalesef diziler filmler popiler kültür Erkeği hanım evladı gibi davranmaya itti Bu yüzden sizinde sevemediğiniz bir erkek turu edendi erkek cikti
Gizliden çıkar mısın
redpill candır
Çok sevmenize ve size bu kadar iyi olmasına rağmen böyle düşünüyorsanız, zaten bir yerde biterdi ilişkiniz. İyice düşünmüşsünüz tartmışsınız durumu, kırmadan da ayrıldıysanız elinizden geleni yapmışsınız demektir. Umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza...
Sonunda anlayan birileri
Cevap
26Cevap
Ovülasyon dönemlerinde erkeksi istiyorsun, adetten sonraki dönemdeyse efendi, ilgili. O yüzden bu kadar kararsız gibi görünüyor kadınlar. Bu sırrı vermezdim de bu kıza öfkelenmeyin diye verdim. Kendi ellerinde değil.
Abi siz kadınların ne yapıcağınızı biliyorum da ne istediğinizi bir türlü anlayamıyorum.
Çiçek gibi çocuğu niye bırakıyorsun. İlla kötü davranıp aldatsın mı?
Nedir bu efendi erkeklerin sizden çektiği. Haketmiyorsunuz
Bende böyle erkeği anca rüyamda görürüm hayat iste 😒
Çok var böylesi sessiz sedasız oldukları için fark edilemiyorlar
Yani gerçekten kadınlar ne istediğini bilmiyor. Tam tersi olsaydı bu çocuk bu sefer de bu özellikleri isterdin.
Bir erkekten maskülen olmasını istemek çok doğal yaptığında bir yanlışlık yok
Bu yaaaa
Tabi ayrılma şeklin de önemli mümkün olduğunca üzmeden ayrıl. Ona düşüncelerini de ifade et ki oda ayrıldıktan sonra kendi kendine düşünüp eksikliklerinin farkına varsın
Şayet sevebilseydin, derdim.
Ve bırakmak bir yana...
Bende böyle birini bulacam diye götüm çatlıyor söylemesi ayıp bulan da geri bırakiyor. Evet saçma o çocuğu ne kadar çok üzdün senin haberin var mı? Kim bilir özlediği için ne kadar ağladı azicik vicdan merhamet edin o da bi insan
Knk zaten merhamet diye diye beş ayimi verdim az mi ben merhametli olduğum için ömür boyunca onunla mi yaşayayım şaka gibisin
Hem böyle bulmak zor değil ayrıca böyle biri seni bırakıyorsa kendinde bir şey ara kolay kolay bırakmaz bunlar genelde terk edilirirler
Haklısın. maskot değil erkek istiyorsun bir ilişkide sonuçta. ne kadar sevimli ne kadar nazik olduğunun Bi önemi yok kalmıyor yani Bi noktadan sonra
Dışarıya karsi bu durusu olsun isterim bende bunu bende yasadim ve ayrildim mutluyum
Of evet ya ben şu anda kötü kadın ilan edildim
Hayır öyle değilsin sadece karakterle ilgili evet sana çok iyi davranıyor olabilir ama bu kisiyle sosyal bi ortama girdiğinde de iyi hissetmen gerekli yani bi duruşu olsun ne bileyim etrafındakilerle olumlu iliski kursun sohbet etsin istersin etrafa pısırık olan insan çok itici geliyo bana benim de enerjimi sömürür
Hmm pısırık değilde bir ağırlık dikkat çekmeyen birisi olması sıkıntı
Tabiki saçma değil ama keşke duygularıyla oynamasaydın.
Acı çekiyorum bundan dolayı büyük bir vicdan azabı
Her şey unutulur. boş ver bu da geçer unutur
Çok üzülmesin istiyorum
Çok iyi yapmışsın, adam kurtulmuş.. sakın geri dönme
Diğer konuya katılmıyorum ama sessiz olması ve hayat dolu olmaması beni de olumsuz etkiler.
Kesinlikle haklısın. Bunu ona hissettirmeden ayrildiysan hiçbir sorun yok.
Sonra efendim şiddet görüyorum sürekli kavga ediyoruz... Hakediyor böyleleri işte. Umarım öyle istediğin birini bulursun en kısa sürede. Sana değil ayrıldığın saf duyguları olan çocuğa üzüldüm
yani erkek dediginde biraz koruyup kolladıgını hissetirmeli
Karma bu güzel kardeşim
Sende birinin yanında güçsüz hissettirilirsin sıkıntı yok dilediğini yap sonuç farketmiyor
Neden ona böyle yaptın illaki her erkek güçlü olmak zorundamı ilk başta neden sevgili oldun napıcaksın boks mu yapıcaksın çocukla
Biraz yani herkes Rocky olacak hali yok ya
Anlamadım
kalbiniz yok hemcinslerim kalbiniz yok..
boş ver tamam olmaz o iş , Daha erkeksi birine bak
En İyi Cevap