Aşk İlişkileri 1 ay 5 kez ayrılıp barıştıktan sonra güzel bir ilişki olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 5 kez ayrılıp barışılan bir ilişki em sonunda mutlu huzurlu güzel bir ilişki olabilir mi 5 kez ayrılıp barıştıktan sonra güzel bir ilişki olur mu? Cevap Yaz 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Saca85 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 59% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı. Bence bir 5 tur daha dönün siz. Tam anlayamamış olabilirsiniz 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı. 1 kere ayrıldıysan o ilişki zaten bitmiştir bana göre öyle ben çok çabuk soğuyorum 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 ay Ben sevgilimle 20 kez belki fazlasi vardir ayrilip barismistik. Guzelde oluyor aslinda 0 4 Yorumla Soran 1 ay Şu an hâlâ beraber misiniz Yorumla more000 1 ay 6 gun once tekrar ayrildik. Ama baristigimizda iliskimiz aslinda cokda guzel oluyor Yorumla Soran 1 ay O zaman niye ayrılıyorsunuz ki çok güzelse sksjsksu Yorumla more000 1 ay Ben ayrilmiyorumki. Yorumla
isabellayım Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay 5 kere bir şeyler olmamış şimdi barışınca mı olacak. Anca toksik ilişki olur 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. zorr çok zorrr 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Bi yerden sonra lackalik olur iliskide 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 26 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. o ilişki yalama olmuş :d 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Firtinali bi ask 0 0 Yorumla
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Olmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bir 5 tur daha dönün siz. Tam anlayamamış olabilirsiniz
1 kere ayrıldıysan o ilişki zaten bitmiştir bana göre öyle ben çok çabuk soğuyorum
5 kez yeteli degil canim bi 15 kere ayrilip barisman gerekti
Ben sevgilimle 20 kez belki fazlasi vardir ayrilip barismistik. Guzelde oluyor aslinda
Şu an hâlâ beraber misiniz
6 gun once tekrar ayrildik. Ama baristigimizda iliskimiz aslinda cokda guzel oluyor
O zaman niye ayrılıyorsunuz ki çok güzelse sksjsksu
Ben ayrilmiyorumki.
5 kere bir şeyler olmamış şimdi barışınca mı olacak. Anca toksik ilişki olur
zorr çok zorrr
İlişki uzatmaları oynuyor resmen
Bi yerden sonra lackalik olur iliskide
o ilişki yalama olmuş :d
Asla olmaz
Firtinali bi ask
Hayır olmaz..
Olmaz.
Olmaz