Aramızda 5 yaş var ama sırıtmıyor fazla mı
Fazla
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benden 8 yaş büyük biriyle maalesef ki birlikte olmuştum. İlk başlarda değil ama biraz zaman geçince bazi konularda çok bilmişlik taslayıp üzerinde manipüle yöntemleri deneyip psikolojini bozabilir buda bir ihtimal dikkatli ol haberin olsun. Basit gibi gözükse de aslında yaş farkı çok önemli etken
Ay kız vallahi oyle yapıyor tam aklımdakini okudun herseyi daha iyi biliyormuş daha tecrubeliymis gibi davranıyor sinirim bozuluyor
Tam 5 yaş 10 ay var aramızda
Uzaklaş tedavi görüyorum ben inanmazsın belki ama hasta etti beni. Narsist oluyor böyleleri umarım zarar görmezsin psikolojik olarak kaldırması zor oluyor psikolojik şiddet bu bi nevi zamanla sana kendini yetersiz hissettiricek yetersiz hissediceksin. Karakterden karaktere değişir demek istiyorum ama yok yani gerçekçi oluyorum şu an dediğim gibi bu tür kişiler narsist kişilik bozukluğuna sahip oluyor ne yaparsan yap onun icin yeterli hissedemezsin çünkü seni kendinden yüksekte görür bu yaş farkı böyle bir şey işte karakter dinlemiyor
Evet benden daha fazla şey yaşadıgını daha tecrubeli olduğunu düsündürüyor bana hep konusmalarıyla cinsel anlamdada o şekil hissediyorum
Ee uzaklaşmak icin neyi bekliyorsun kendinde anlamışsın farkında olman güzel bir şey
Cevap
20Cevap
Siz büyükseniz sorun olmaz
Anlaşıp anlaşamadığıniza göre değişir. Eğer anlaşamıyorsanız bunda yaşın etkisi olabilir. Ama ne önemi var, sonuca bakmak gerek…
5 yaş fark olması gayet iyi. Hem erkek tarafın olgun olması ilişkiyi uzun süreli yapar daha ciddiyyete dönük olur.
5 yaş hiçbir şey. Asla fazla değil kafana taktığına bile değmez
Bu 15-20 ise sıkıntı çünkü biri ergen biri yetişkin ama 20-25 veya 25-30 gibi ise çokta sıkıntı çıkmaz
18 24
Gönüller bir olduktan sonra yaşın önemi olmaz ben benden 5 yaş büyük biriylr konuşuyorum oda kuzenim yabancıdan bin kat daha iyi olacağı kesin çünki bi hatamız olduğu zaman bize dur diyecek saygı duyduğumuz büyüklerimiz var
Hayır ne fazlası bana göre hiçte fazla gelmiyor 5 yaş farkı normal geliyor ama 5in üstü sakıncalı
Bencede kafa uyuşmazlıkları cok olur zaten erkekler geç olgunlaşıyor Şu an iyi yaş farkımız
Kesinlikle katılıyorum yaşıt kadın erkek anlaşamıyor kadın daha olgun oluyor
Beyinlerimiz anca eşitleniyor erkeğin yaşı büyük olunca 😂😂
Bence gayet normal hatta olması gereken diye düşünüyorum
Normal bi yaş birinden biri büyük olmalı olgun düşünür fazla yaş sınırı olmamak şartıyla tabi
Doğum yıllarınız ne ona göre
Ben 18 yaşındayım o 24
cok degil ne kdr olgun olursa okdr iyi sadece cok iyi para harcarlar hediye alırlar bide cok iyi sevişirler
Yaşlarınızın kaç olduğuna bağlı
18 24
O zaman fazla
Büyük olan sensen, hayır
Erkek arkadaşım büyük
Neden ki
Bence erkekler gec olgunlaşır yaşıtlarımla anlaşamıyoruz
5 yaştan bisey olmaz. Takma kafana
Benim 7 yas büyük sevgilim daha iyi oluyor
Değil
Hayır 5 normal.
tabiki fazla değil.