Güncellemeler
+1 yıl
Sadece bakıyor ama yazmıyor arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Hhh
O ilişkide suçluyu ayrıldık ara vermek istemişti bn de ara vermeyiz bitirelim dedim 4 aydır ayriyiz ama hikayerime bakıyor ama takiplesmiyoruz sizce neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senden bekliyor da olabilir kafasında bitirmeye çalışıyor ama hikayene bakıp sonra vazgeçip yazmıyor da olabilir her şey olabilir
Hangisi sende ağır basıyor sence
Bunu bilemeyiz çocuğu tanımıyorum
Yani şöyle diyelim genelde bir erkek neden takipleşmediğimiz halde belli ederek hikayesine bakar kızın her gizliliğini açtığında kız
Unutamamıştır bence o zaman çıktığı birisi oldu mu peki?
Öyle mi oluyo genelde yani peki bu neden fake hesaplardan bakmıyor da kendi profilinden giriyor
Dalgındır ya da özellikle yapıyordur düşün diye böyle
Neden onu düşünmemi istiyor peki
Bak unutamamışsın bunun için tam da bence
Ama neden bunu yapiyor evet unutmadim
Bunun da çok sebebi olabilir. Ancak en büyük ihtimal dediğim gibi yazmak istememesi ama unutamadığı için bakması story'ne.
Duygu mu var şimdi bana karşı sence
Sen hangi cevabı duymak isterdin?
Hayır genel olarak sordum ama
Şunun için söyledim, bence şu an sana ne desem inanmayacaksın. Öncelikle sakin ol ve kafanı toparla. Takılmamaya çalış olacağı neyse olur zaten. Instagram'da bakmış mı hikayeme diye kafanı yorarsan gitmez bu hayat.
Yoo sadece içinden geleni söyle lütfen
Bence ama unutamamis oda senin gibi bakiyor genelde oyle olur dogru mu bilmem tabi
Duygu vardır bana karşı diyorsun ama nasıl 4 ay yazmadan durabilit
Orada mısın
Bak işte sen yazdın mı ona?
İkinizde yazmayı reddediyor olabilirsiniz
ama ayrılmamızin nedeni onun tanımadığı kızları takip ediyor olması ve sil dediğim zman baskı uyguluyormusum sözde ara vermek istedi bn de kabul etmedim 4 aydır yazmıyor ama hikayelerime bakıyor sence yazmalı mıyım
Hmmmm o zaman iş değişir ya cidden baskı uyguluyorsundur ona göre aslında seni çok seviyordur ama soğumuştur ben de sevmiyorum o tür şeyleri güvenmeni istemiştir. Ya da cidden aklı başka yerlerde ve seni unutmaya çalışıyor paşamın keyfi isteyince dönecek
İki tarafı da bişey bişeyli değnek hani
Sence yazar mi ya da arar mı 11 şubatta da doğum günüm geçen yıl kutlamışdi o günde kavgaliydik
Bence arayabilir fakat sen önüne bak her ihtimale karşı
Sen dedin ya unutmaya çalışıyor keyfi isteyince dönecek peki unutmaya çalışıyorsa hikayerime neden bakıyor madem sevmiyor
Yani bak, çalışıyor dedim belki unutamıyor oda
Duygu olduğu için mi unutamıyor
Bence öyle
Ama işte yazmıyor
Ne seninle ne sensiz...
Nasıl yani sevmediğinden mi
Sevmediğinden ya da sevdiğinden. Yani arada bir durumda. Yazmak isteyip yazmıyor sonra tekrar istiyor gibi.
Her gizliligimi açtığımda hikayelerime atlamadan bakıyor
Bier erkek sence içinde duygu kaldığı icib mi hikayeye bakar yoksa öylesine meraktan mj
Böyle yapması bnden kopmak istememesi mi