26 yaşındayım ve hiç ciddi bir ilişkim olmadı. Sanırım bu yüzdendir garip geliyor evlendiğim ya da anne olduğum düşüncesi. Bakıyorum etrafımdaki arkadaşlarım evli değilse bile bir ilişki içindeler. Nereden nasıl buluyorlar anlayamıyorum. Daha doğrusu bir ilişki nasıl ilişki olmaya başlıyor iki kişi nasıl birbirini aynı anda sevebiliyor hayret ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir insan erkek kız bile bulsa kavuşacaklarini Allah bilir hem sevgili dediğin şeyle evlenmenin arasında dağlar kadar fark var eğer o kişi olmayacaksa neden insan ömrünü boşuna tüketir ki bi erkek için veya kız için anlamıyorum saçma sapan bir durum bi kaç sene sürüyor bi ayrılıyorlar bi de unutmak için bi kaç yıl daha geçiyor ona hayır buna hayır kalıyor insan vallahi akıllı insan hiç kimseyle konuşmaz oturur dua eder Allah çıkarır karşısına zaten ben inanıyorum ki Artık harama bulaştkca her şey daha da geriliyor ve zor oluyor millete ne bakıyorsun sen onlarda ayrılıyor uzun mu sürüyor sanki içinde adam olan belki 1 2 kişi var ciddi düşünen diğerleri şerfsiz oynatıyor
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu devirde herkes herkesin hakkına giriyor Allah kahru perişan eylesin her haltı yiyip bırakıp gidiyorlar iyi mi oluyor eğer ciddi değillerse ne diye insan zamanını harcıyor hepsi kul hakkına giriyor ama şunu unutma olmuyorsa bir şey bu daha hayırdır ya da daha hayırlı olacağındandır insan harama bulaşmadan sabretmesini bilmeli
Soran+1 yılİçimi mi okudunuz nedir:( daha harama bulaşmış değilim zaten yediremiyorum da kendime çünkü bu ben değilim. Boyle düşününce çoğu zaman avutuyor gibi hissetsem de kendimi ve elbette kimse ayrılmak için bir araya gelmese de evliliğe gidemeyecek beni üzüntüye sokacak bir ya da birden çok ilişki yasamak zamanimdan ve enerjimden çalmaktan başka ise yaramazdi. Ama güzel insanlar var dışarıda kadınlı erkekli. Ve sonucta İnsanız ve hepimiz sevilmek bu duyguları tecrübe etmek istiyoruz. Sanırım yaşımdan dolayı bunları daha yoğun yaşıyorum. Sonucta disarda gördüklerimiz de göründükleri gibi olmayabilir ama istiyor insan işte.. Allah kötüleriyle karşılaştırmasın
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin ve gerçekten hayırlı kişi olsun amin
En İyi Cevaplar
+1 yılNasip ya bu işler aranmayla bulunacak bir şey de değil bekliyoruz bakalım bizim de var bi hayalimiz. Evlenemeyecekmiiş gibi gelmesi değil de bu dünyaya bu pandemi sonrası ekonomiden sonra çocuk getirilir mi ya da yuva kurmak mantıklı mı işte ondan emin değilim 🙄😄😄
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası doğuruyor bizim neyimiz eksik😂 biz enayi biz miyiz😂😂
- +1 yıl
Doğurmak sorun değil de bu dünyaya çocuk getirilir mi soru o😄😄
Soran+1 yılBaşkalarına inat neden olmasın ki. Kötüler çoğalmayı durdurmuyorsa biz de iyilerin sayılarını çoğaltırız haha
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamlar,
Bence hiç evlenemeyeceğimi düşünüyorum maalesef, bence zamana bırakmalısınız. daha yaşınız 26 ben de 22 yaşındayım daha sevgilim bile olmadı yani bunları düşünerek bence şu an yaşadığınız zamanı veya anı üzülerek geçirmeyin. sonuçta hayat bu yani tabi ki bir gün sizi de seven birisi çıkacaktır bu yüzden bence, olumlu düşünün doğru insan ile karşılaşmak her zaman önemlidir. yani sırf evlenmek için evlenenlerin zaten mutsuz yaşadığını ya da ayrıldıklarını görüyoruz. güven ve sevgi olduktan sonra tabi ki evlenebilirsiniz. bunun için doğru zamanı bekleyin.
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi olanlar olsun diye mi yapıyor o zaman? Tabii ki evlenecek kadar ciddi olmadığım insanlarla zaman kaybetmek istemem zaten başka bir kârı yok bu işin ama enteresan geliyor
+1 yılSen sana gelen taliplerini red et, sokakta biri tanışmaya gelince sokakta tanışma mı olur de, tinder a girme, tanışma uygulamalarına girme, her boka bir mazeret bul, yok o yatağa atmak istiyor beni, bu şunu istiyor, bu şöyle bir erkek, bu böyle bir erkek bilmem ne, sonra da buraya konu aç. Yalnızım ne yapmalıyım diye. Yalnızlıktan şikayet eden bir çok kızın benzer şeyler yaptığını ve yaşadığını gördüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılTinder'a giren bir kadın hakkında erkegin bilinçaltı ne diyor acaba? Karakteri güçlü insanlar burada çıkar gütmeden konuşacak insanların bir elin parmağını gecmeyecegini bilir. Kimseyi reddediyor değilim.
- +1 yıl
Sen her şeyden önce kendini red ediyorsun farkında değilsin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bu sekilde dusunmen cok normal. Cunku hayatinda seni ya da onu evlilik fikrine alistiracak ya da bununla evlenebilirim dusuncesini dusundurecek kimse yok. Ama bu olaylar kismet isi. Gercekten kismet isi. Hiiic ummadigin bir anda, hic ummadigin bir yerde birisiyle belki 3 5 ay sonra tanisip/tanistirilip, 6 ay icinde evlenedebilirsin. Bu degisik bir surec ve degisik bir an... Biraz kaderci olmakta, biraz mantikli olmakta, biraz da olumlu dusunulurse tum bu dediklerin olur. 💙😇
18 Yorumla
Soran+1 yılUmarım😔😔 teşekkür ederim çok🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim.
28 ine kadar yolun var. Insallah olur.
Gonlunce olsun hersey 🙏💙
Soran+1 yıl28'e kadar olmazsa?🥺
- +1 yıl
Ondan sonra su olur. Armudun sapi uzumun copu evresine girersin. Yani gulmek yakismiyor. Cok killi ya da saci fazla duz. ya da kiyafeti kotu gibi abuuuk sabuk detaylarla herkesi uzaklastirirsin.
O yuzden gozunun gordugu aklinin kestigi kalbinin carptigina git derim. ☺
Soran+1 yılBen o evreye gitmek üzereyim zaten haha ama saçından kaşından degil. Bir davranışı bile bazen sogutabiliyor beni.
- +1 yıl
Davranis... Sana karsi olan mi etrafa mi mesela? Neye karsi oldugunu sorgula. Evirmeye duzeltmeye calisma ama duzunu bul. Cok nadir 1 2 seyini duzeltirsin. O da biraz hanim koylu olursa...
Sana tavsiyem...
Ailesine bak iliskilerine, sonra meslegine ( parasi degil meslegi ve babasinin zengin degil kendinin meslegine bak ) sonrasinda seninle olan zevklerine yapabildiklerinizdeki ortakliga... Veeeee veeee veeee en onemlisinden biri konusup konusamadiginizaa...
Bunlara bi bak dusun... Sonrasina bi sans ver 😉
Soran+1 yılKonuşmayan erkek benden uzak olsun zaten😂 iletisim benim için çok önemlidir. Bence ilişkiyi iliski yapan şeydir.. gelen kişi beni böyle kabul etsin ben de onu olduğu gibi kabul edeyim isterim. Ay bacım ne bileyim böyle konussak ne fayda:(
- +1 yıl
Iletisim onemli iste.
Bunlari karsi tarafa anlatmazsan, bilmez. Anlamasini bekleme sakin. Cunku anlamaz. Soyleyeceksin 5 kelimeyle o da anlayacak. 50 tane kelimeyle anlatirsan anlamaz i ih. Bunu da degerlendir ; )
+1 yılZaten evlenmeyecem, iyi kız yok falan diye edebiyat dökmek için demiyorum görebilene etraf iyi kiz kaynıyor fakat mevcut yasalarda olmaz. Sana tavsiyem de farklı çevrelere girmen, ihtimalin artar
10 Yorumla
+1 yılBende 26 yaşındayım ailem de evlen diyor , sevgilimde yok , bende evlenmek istiyorum ama maalesef yok yani. Kuzenlerden hepsi evlendi. Bu yüzden başki daha fazla , arkadaşlarımın da çoğu evlendi 2. Çocuğa koşuyor :((
Bir ilişkinin olması için önce konuşmak lazım anlasmak lazım. ,. 1-2 ay falan sonra zaten geriisi gelirr.00 Yorumla
+1 yılBana da tuhaf geliyor uzun süreli toksik olmayan ilişkiler. Bende evlenemeyecekmişim gibi hissediyorum. Sanki artık hayatıma kimse girmeyecek gibi ya da giren kısa süreli olacak filan...
10 Yorumla
+1 yılBen de bazen böyle düşünüyorum. Evlilik büyük sorumluluk ve bu sorumluluğu almaya değecek birisi lazım. Onu bulmakta çok zor gibi geliyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben de bakıyorum, nasip kısmet işi. Germe kendini boş yere. Hakkında hayırlısı olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDua edin isteyin bir yerlerde illaki vardır ruh eşiniz sadece henüz rast gelmemişsinizdir, nasip kısmet ve Allah'ın takdir ettiği rızıktır sevmek ve sevilmek..
10 Yorumla
+1 yılTanima surecinde vakit gecirdikce iki tarafta hislenir aliskanlik haline gelir bu sekilde baslar
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe yüklediğiniz enlam ne kadar garip yahu yani hayırlısı olmalı evlenmek için evlenilmez sokun şunu kafanıza yaa
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında pek anlamamışsınız beni. Evlilik de değil asıl mevzu. İstesem çocuk yapabilecek yaştayım. Yapmak zorunda miyim hayir? Bu yaşta olmalı mı ona da hayır. Ama insanız hepimiz sevilmek isteriz ve mevcut yaşımdan ötürü bu zamana dek ciddi bir ilişki yaşamamak bende farklı birtakım duygular uyandırıyor. Aksi olsaydı insan olmazdım diye düşünüyorum. Misal biri çıksa karşıma ilk düşüneceğim şey yine evlilik olmayacak. Çünkü bugün bunu hayal bile edemiyorum. Zaten insanlıktan çıkmış gibiyim.
- +1 yıl
Ben genel. dedim size kiyasen demedim 🤞
Sadece kısaca şöyle demek isterim. Bu ekonomi de evlenecek ruh eşimizi bulsak bile cesaret edemiyoruz.
18 Yorumla
Soran+1 yılKeşke son derdim ekonomi olsa ya. En azından insan çalışır bir hedef koyar önüne.
- +1 yıl
Bak hani gerçekten parayı malı mülkü önemsemeyen birisiyim. Lakin şuda bir gerçek. Bir ev kiradaysan 12-13 bin ile geçinebilirsin. Daima bizler şu düşüncedeyizdir. İmkanımız olsun eşimiz çalışmasın. Tabiki fikrini düşüncesini alırız. Çalışmak ister , istemez bu onun kararı. Lakin öyle bir döneme denk geldik ki evlensen eşin çalışmazsa yetmiyor. Kim sevmek ya da sevilmek istemez ki? Çocukluğumdan beri bir ev almak için çalıştım gece gündüz. Tam almaya yeterken 2 yılda 250 bin olan ev 1.5 oldu şimdi nasıl yapalım. Nasıl o adımı atalım. Evlilik büyük sorumluluk. Atacağın adımı önceden görmen lazım ki güzel mutlu ve huzurlu evliliğin olsun. Ama inan herkes bu düşüncede. Evlilik için bi 600-700 gözden çıkarmak gerekiyor. Ve borçla evleneceksek artık olmuyor. Bu yüzden evlilikler azaldı. Sigara alkol disko gibş ortamlar hiçbir şey yok. Ama bir ara arkadaşın başına geldi. Ev araba yoksa ne diye geldiniz dediler. Bu yüzden evlenemeyiz. Karakter , edep , ahlak , saygı , sadakat ve anlayış olsa da bir gençte bu kişi mecbur olarak yalnızlığı tercih ediyor
Soran+1 yılYazdığım yazı silindi oturup ağlayıp geliyorum🥲 neden kadınlar da calismasin ki? Hem ekonomik özgürlüğe sahip olmak iyidir hem de insan çalışırken kendini iyi hisseder. Ama sorun bunu mecbur olduğu için yapıyor olmamız. Açıkçası gelecekte bu şartların daha iyi olacağı garantisi ne yazık ki yokken ben doğru bir insanla karsilasirsam nasıl elimin tersiyle iteyim? Hadi diyelim evin içini bir şekilde hallettiniz, düğüne ne gerek var? Evlilik sadece bir imzadır. Bunu tercih etmeyenler elbette asla evlenemezler. Ya da zengindir gözünden çıkarır. Ya da riske girer hayat boyu cefasını çeker. Ama şartlar böyle diye yaşamayalım mi? Haklısınız zaten bugün ülkenin %60'i asgari ücretle geçiniyor. Barınma ihtiyacimizi bile karşılayamiyorsak mağarada yaşayalım daha iyi.
- +1 yıl
Evlilik evet bir imzadır. Ama gelinlikte kadının hayalidir. Biz o hayali gerçekleştiremiyorsak o zaman adamlığımıza yazık. Ben evet dediğiniz gibi eşde çalışabilir ama bu zorunlu olmaması gerek. Yani eşime ben bunu sorduğum da çalışayım ya da yok çalışmayacağım demesi gerekirken çalışmak zorunda kalıyor. Ama evlilik masrafı değil daha çok evlendiğinde o evi geçindirecek olan masraf. Yani inanın 13-14 bin yeterli oluyor oda şu an. Ama tabiki dediğiniz gibi insanın karşısına ruh eşi çıkarsa neden geri çevirsin. Ama ben 1 kere denedim aldatıldım. Sonra bir daha olmadı. Kadınlar da değişti , erkekler de. Şuna kesinim artık. Kadın için sadakat , anlayış , sevgi ve onu dinleyen kararlarına saygı duyan kişiyi umursamıyor, erkekler de edepli , ahlaklı , zeki , kendini bilen , açık sözlü , dürüst olan aldatmayan sadâkatla bağlı olan kadını hayatına almak istemiyor. Bu durum genel olarak. Ama az kitle böyle arıyor. Lakin doğru kişiyi bulsam tabiki evlilik düşünürüm. Ama daha öyle bir kişiyi görmedim de bulmadım da ve umudum da yok
Soran+1 yılŞimdi şöyle ki gelinlik var gelinlik var. Her kadın en güzelini giymek istese de eğer size olan sevgisinden daha ağır basiyorsa orada bi durup sorgulamaniz gerekir. Demek istediğinizi anliyorum. Ama zaten dediğiniz gibi kendini gecindirmek aileni cocuklarini gecindirmek zorken ve bunu bilecekken düğün gibi bir masrafı basta çıkarmamak çiftlere kalmış bir durum.. bizler en azından bu kadarını yapabilmeliyiz. Sizin adınıza üzüldüm:/ belli ki gerçekten de aldatmanın kadini erkeği yok. Aslında özelliklerini saydığınız insanlar var ama biz onları çekici buluyor muyuz acaba? Siz sizi aldatacak birine gönül vermişsiniz. İsteyerek olduğunu iddia etmiyorum ama o zitliklari bir şekilde hissediyor olmalıyız. Yani bu ne kadar düzgün insan beklememizle alakali değil. Insan sevince yeterince objektif olamıyor. Durtuleri de askla karıştırıyoruz. Umarım karşımıza güzel insanlar çıkar.
- +1 yıl
Aslında sorun evlilikteki masraf değil. Çünkü ; benim nezlimde zaten kadının en büyük hayalidir o gelinlik. Lakin şimdiki gençlik evliliği oyuncak zannediyor. Ben sorumluluğundan bahsediyorum. Hem maddi hem manevi. Çünkü iyi gelirli de olsan , erkek olarak söylüyorum. Kadın eğer ki çalışıyorsa doğal olarak oda yorgun olacak , yardım gerekecek, mesela sofra kurmada yardım etmek zor olmaz , ya da her kahvaltıyı o hazırlayacak diye kural da yok. İnsanlar hep beklenti içindeler. Çünkü anlayış yok. Kimi karınlar ise ona yardım eden dinleyen anlayan eş bulduklarında eş yardımcı olduğu konularda zaten o yapar o hazırlar düşüncesinde oluyor. Hani yardım edilir ama iki bireyin de sorumlulukları var. Bunun bilincinde olunmalı. Kadın çalışmıyorsa aslında evde de boş değil tabi. Şakin beklenti içinde olur. Bu eşim gelsin iki laf sohbet edelim vakit geçirelim hasret giderelim beklentisi. Biz gelince genel konuşayım yemek yer uyur erkekler. Lakin eşini dinler sohbet eder vakit ayırır ve ilgini üstünden çekmezsen sorun olmaz. Ama günümüze geldiğimiz de çoğu kişi sorumluluklarından kaçıyor. Hoşlanmayı sevgi sanıyor ya da en ufak şeyde bırakıyor. Şimdi kozlar olsun erkekler olsun günümüzde hem giyim olsun hem düşünce olsun çok farklılar. İlişkiyi ayakta tutan en önemli şey anlayıştır. Sevgi , sadakat ve saygı da ilişki de yara açılmasını önler. Ben bu yüzden tabiki Rabbim bize en doğru kişiyi muhakkak karşımıza çıkarır.
- +1 yıl
Ama kısaca şöyle bahsedeyim. İlk aşk bilirsiniz çok başkadır. Ben o aşkın sonunda kendimi uçurumun kenarında buldum. O kadar çok sevmiştim ki ölüm tek çare gibiydi. Allah korkusu o adımı attırmadı. Bir daha da zaten başkası olmadı. Sanki o aşk kalbimden söküldü bir daha öyle kimseye bakamadım. Ve şimdi duygu ile değil mantık ile hareket ediyorum. Ve ekonomik olarak düşündüğüm de inanın evliliği maddiyatta zora sokar. Benim sigara alkol vb hiçbir kötü alışkanlığım yok. Ama kendime ayakkabı kıyafet bile alsam cebi yakıyor. Hani paranın canı cehenneme lakin evlendiğin de kira fatura pazar market bir sürü masraf çıkıyor bunu karşılayacak güç yoksa nasıl o adımı atıcam. Bu yüzden geri adım atıyorum. Biz bunları düşünmezsek evlilik olduğun da daima zora düşeriz. He bi abim vardı derdi
İslam zora düştüğün de gidecek değil kalacak bir eş bul. Şimdi onların sayısı çok azaldı. Aynı biz bazı erkekler gibi. - +1 yıl
Şuna inanıyorum. Anlayış , sadakat , saygı , sevgi , dürüstlük ve birbirini dinleme olursa eşler arasında herşeyin üstünden gelinir. Lakin şuda bir gerçek kişiler evlenirken sadece onunla değil , ailesiyle de evlenir. Onların da kişiliği karakteri görüşü ve düşüncesi önemlidir.
Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. banada öyle geliyor ve karşıma çıkan dengesizlerde buna daha çok inandırıyor.
10 Yorumla
+1 yılEvde kalmışlık korkusu😂😂😂
Erkek kıtlığı var zaten, erkekler evlenmiyo artık fikir değiştirdiler, günübirlik takılıyo çoğu, aman dikkat, bul bitane😂😂😂00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlenirsem şu an ki gibi rahat olmamam bu yüzden evlenmem diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi bir insan çıksa karşınıza evlilik düşündüğünüz kadar hapsedici gelmezdi.
Soran+1 yılHahahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörsel ve mental olarak hitap eden birisini elbet bulacaksın. Umarım doğru zamanda karşına çıkar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. yaş oldu 65 bana da hiç evlenemeyecekmişim gibi geliyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evlensen ne olcak boş ver takıl hayatını yaşa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok de meraklısı olmadığım için kafa yormuyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet geliyor ve çok büyük ihtimalle de öyle olacak. 34 olmuş yaşım yani bu saatten sonra çok zor.
00 Yorumla Evet geliyor ve olmayacağını da biliyorum hayalini kursam bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNasip kısmet bende anlamıyorum çıkar illaki karşımıza
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl26 da aynı şeyi düşünen ben. 28 de evlenip 30 da boşanıp bi daha evlendim. 2 çocuk
02 Yorumla
Soran+1 yıl😶😶
Cevap sahibi+1 yılRahat olun takılmayın bunlara. Gelip bulacak ve şaşıracaksın
Bana geliyor 32 ime giriyorum köprüden önceki son çıkış kaçtı mı ya da şu an mı bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılNasip gönül işi bu bi anda aceleye gelmes ki :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes aynı dertte aslında emin ol ama ne zaman cıkacak dogru kişi onu bilmiyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki yıl içinde evleneceğim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Evet 33 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim bile olmadı yalnız yaşlanacağımı hissediyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Birini bulsan bile para ön plana çıktığı için o konuda cesaret edemiyorsun
10 Yorumla
+1 yılBenimde hic uzun dönem ilişkim olmadı.
20 Yorumla
+1 yılYanlış kişi olmadıktan sonra önemli değil.
10 YorumlaGeliyor tanı 2 kere farklı insanlar tarafından aldatılınca
00 Yorumla
+1 yılAynısı bana da oluyor ya 😃 yaşım 28 sebebini çözemedim sen peki
00 YorumlaBende 25 yaşındayım doğru durust sevgilim dhai olmadı asosyalim karşıma kimse çıkmıyor piskojim bozulcak umudum tükeniyor çok üzülüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen de evlilikten korkuyorum tam tersi
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden korkuyorsunuz?
- +1 yıl
Hayatımdaki kişiye güveniyorum her konuda ama ailemden uzakta olacağım yeni bir hayata başlıyorum vs.
Soran+1 yılAma hayat boyu yanımızda olmayacaklar ki:/
- +1 yıl
Evet haklısın bir yandan çeyizimi hazırlıyorum bir yandan çok garip hissediyorum. Çok iyi biridir sevgilim ailemin eksikliğini hissettirmez , bir dediğimi iki etmez. Bir süre beraber yaşadık zaten gayet uyumluyuz ama kafamda soru işaretleri oluyor 🥺
Soran+1 yılBence zamana bırakın kendinizi. Sonucta ne yaşanması gerekiyorsa o yaşanacak ama evlilik olmasa bile insan mutlaka bir gün yalnız kalacaktır. Sevdikleriniz hayattayken yuva kurun ki daha da zorluk cekmeyesiniz
- +1 yıl
Akışa bıraktım ben de , bazen çok hevesleniyorum bazen de duygusallaşıyorum. Eskisi gibi olmayacakmış gibi ya da bir gün boşanırsam diye düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılOna kesin bir şey diyemem.
00 Yorumla
+1 yılevlenmek cokmu onemlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulan buluyor 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet garip olan da o haha
Cevap sahibi+1 yılAcele etme güzelim
Cevap sahibi+1 yılÇalışan biri misin? Yoksa ev kızı mı? Sosyal cevren var mı?
Ben evliliğe olan inancımı yitirdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılResmen benim duygularımı anlatmışsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamane devri böyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet geliyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bazen geliyor 😁
00 Yorumla
+1 yılBazen böyle düşünebilir insan bazen dahada kotudu
00 YorumlaEveeet ya 😂
00 Yorumla
+1 yılEvet oluyor
00 Yorumlaben evlenicegimi dusunmuyorum
03 Yorumla
+1 yılGeliyor sanirsam
10 Yorumla
Devamını Gör(31)