Doğru kişi bütün eski yaşanmışlıkları unutturur mu?

Eğer geçmişte ciddi travmalar yoksa, çok da güzel unutturur
Teşekkürler🤩🌸
Unutturur tabi ki.
Teşekkür ederim 🤖
Cevap
19Cevap
Eski yaşanmışlıkları kötü anıları ben asla unutmam. Aşk bunu bana unutturamaz. Aşk anıları açısından bakıyorsak ben hayatımda yaşadığım en büyük yaraları asla aşktan almadım. O sebeple elbette bana aşık olduğum adam bunları unutturur. Ama geçmişimle yaşayan biriyim herşeyi silmek için kalıcı hafıza kaybı gerek bana
İnsan psikolojisi anına adebtedir. Anın güzelse ve sana keyif veriyorsa geçmişindeki yaraları iyileştirir
Unutturma ihtimali var
Unutturur
Unutturur. Amma amaaa amaaaaaaaaa doğru kişinin önce benden emin olup. Bana sevgisini, ilgisini, güvenini vermesi gerekiyor. Ben zaten geçmişle yaşayan biri değilim. Çok çabuk kafamdan gereksiz şeyleri siliyorum. Ben geçmişi silmeye hazırken, beni geçmişe hapsedip. Gelecek hayallerimi benden almaya çalışıyorsa bir anlamı olmaz.
Yani doğru kişi bence eskinin üstünü örten değil de sana senin tüm geçmişinle sahip çıkan kişidir. İyiyi de kötüyü de unutmak doğru olan değil ki. Önemli olan onlarla yaşayabilmek. Sonuçta bizi bugünkü biz yapan da eski yaşanmışlıklarımız.
Kesinlikle unutturur daha bugün 15 yıllık arkadaşım dediğim kişi değer verdiğim kişi beni engelledi haklı tarafları çok vardı benim de haklı taraflarım çok vardı şu anda bunun belli bir travmasını yaşıyorum eminim zaman içinde bu da geçecek
Aslında hayır, ama iyileştirir. Bazı yaralar düzelmez sadece onların acısına alışırız. Bazı yaralar kanamayı keser, ama geçmez
Kimseden kimseyi unutturmasını beklemeyin. Asıl hata zaten birini unutmadan diğerine başlayıp unutturmasını beklemek.
Evet tabi ki insanın karşısına doğru kişi diye adlandırdığı kişi çıkarsa tüm acıları unutturur.
Böyle bir şeyin imkanı yok. Kişinin psikolojik sorununu bir başkası düzeltemez. Düzeltmiş gibi olur.
Unutma değil de umursamayı azaltır önemsizleştirir.
Eskiyi unutan ders çıkarmamıstır aynı hatalar tekrar edebilir
Doğru kişi eski yaşanmışlıkların hepsini tek kalemde siler atar ✨
Her haltı yedikten sonra doğru kişinin bizi arındırmasını beklemek , suya yazı yazmak gibi
Ne olduğuna ne kadar olduğuna ve bunu kabul etmesini umduğun kişinin karakterine göre değişir. ama sakın çok özelse anlatma sende kalsın bence
Çoğunu unutturur ama bazı anlar vardır bunlar hep anı kalır bence
Buna bir cevabım yok işte...
Geçmişteki herkese Fatiha okutur
Hiç bir şey asla unutulmaz. Sadece gömülür.
En İyi Cevap