Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer sinir krizi geçirmek istemiyorsanız böyle soruları burada sorupta 2,3 IQlü varlıkların yanıtlarını görmeyin, erkek 10 kere boşanıyor hic evlenmemis biriyle evlenebiliyor ve herkes bunu normal karsılıyor da peki kadın niye boyle yapamıyor? Onu da geciyorum adam bosanıyor hem de cocuklu ama hic evlenmemis biriyle evleniyor ve kimse dengine goresini bul demiyor niye? Kadın bosanınca hic evlenmemis erkekle evlenmesi neden anormal oluyor asla anlamıyorum. Bizim ülkemiz cidden cok cahil, kaynanan olacak kisinin kızı olsa on kere evlenen bir adamla bile evlenmesine razı gelirdi bu net!! Kaynanan cok cahil kendiside bir kadın ve sana yaptıgı soyledigi seyler hic dogru değil onemli olan sizin mutlu olmanız gerisi bos, sen buradaki yorumlara aldırma ben bile sinir krizi gecirdim. Bir de şu var kadın 20 yasında erkek 30 üstü yaslı mesela bunu herkes normal goruyor fakat erkek 20 kadın 30 olunca herkes olmaz olmaz diyor bununda en büyük nedeni sapıkların kendine kılıf uydurmasından geliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ulkede kadinin bosanmasi neden sorun oluyor. Erkekler bosanip ustune kac kere evlenince sorun yok ama kadinlarda sorun. Bir tek seda sayan rahatca evleniyor bu ulkede kadin olarak gercekten. Yahu yabancilarda bu hic sorun olmuyor. Hatta kadinin cocuguna babalik bile yapiyorlar. Bekar adamla evleniyorlar ama bizde sorun oluyor.
Ya sende boşanmış oldugunu niye elaleme soyluyorsun ki. Sadece evlenecegin adam bilsin yeter. Anasıyla mi evleniyon sanki. Mustakbel esin seni oyle kabul edip, teklif ediyorsa daha ne. Aksiyon mu ariyorsunuz kendinize, kavusamayinca daha mi cok aşık oluyorsunuz nedir yani? Bu gibi seyleri muhatabiniz bilsin yeter. Kisi tercihini yaptiktan sonra 3. kisilere soz dusmez, dusmemeli.
Bosanmis kadinlarin 2. el gorulmesi gercekten sıktı artik. Ya şu olayda var. Kadin kendi helaliyle evlenmis zina yapmamis, belki bekarken erkek eli bile tutmamis. Ama her halti yiyen, kucaktan kucaga gezen, bir suru sevgilisi olmus kiz sirf bekar, hic evlenmemis diye, bosanmis kadindan daha degerli oluyor. Bu ikiyuzlulukler yoruyor gercekten.
Insanlar yanlis kisiyle evlenebilir, belki fiziksel ya da psikolojik şiddet vardi. Aldatma vardi, ekonomik siddet vardi. Kimse durduk yere bosanmak istemez. Bu ulkede boşanan kadinin neden degeri düşüyor onu anlamiyorum.
Kadin yaptığı yanlis evlilikten neden dönemesin, dondugu zamanda niye bunun bedeli bu kadar agir olsun. Erkek bu ulkede rahatca 3, 4. Evliligini yaparken kadin niye ayni hakka ve ozgurluge sahip olamiyor? Sirf bu yuzden daha evlenemem diye bosanmaya cesaret edemeyen kadinlar var. Gercekten kadin konusunda, kadin degeri konusunda igrenc bir ulkeyiz.
42 Yorumla
Soran+1 yılEig sende mükemmel yorum ❤️
- +1 yıl
Of be 🥲
+1 yılDavul bile dengi dengine sözü geliyor aklıma.
şu an bulutların üstünde olabilirsiniz ama yarın ne olacağı belli gibi
Sende bir annesin misal bundan seneler sonra çocuğun birini seviyor sevdiği kişi boşanmış birde çocuğu var. Ne yaparsın? Nasıl zengin kadın fakir adamla olamıyorsa, nasıl doktor köylü biriyle olamıyorsa seninde olabilme ihtimalin düşük. Evlenirsiniz ama bu sağlıklı bir ilişki olmaz, olamaz.
Ayrıca evlenmek senin en doğal hakkın buna kimse karışamaz o bekar erkekle de evlenirsin evlenemezsin buna da kimse karışamaz kimsenin haddi de değil ayrıca. Ben sadece fikirlerimi söylüyorum o kadar beni de yanlış anlamanı istemem. Sevgilinin annesi haklı çocuğu için endişeleniyor sende kendine göre haklısın evlenmek tekrar bir yuvan olsun istiyorsun sevgilinde sana değer veriyor ne güzel ama şimdiden ne olacağı az çok belli gibi. Seni küçümsemiyorum bu haddim de değil zaten tam tersi olsaydı sen bekar o kişi evlenip boşanmış falan olsaydı yine de aynı şeyi söylerdjm
Hayat senin hayatın nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa umarım pişman olmazsın ve umarım ben haklı çıkmam..110 Yorumla
Soran+1 yılBaşını okudum gerisini okumadı. Ebet ben bir anneyim. Oğlum yarın bir kadının yanında mutlu olucak onunla gülecek onun yanında kendini en dpğal hali ile hissedecek ama boşanmış zarı yok diye ben ona ikinci el mumelesi yapıcam. Biz seviyoruz mutluyuz. Ben bu adamı rüyamda görüyorum. Ve ondan eksik yanım yok o benim dengim neden olmasın yaşlu değilim namussuz değilim
- +1 yıl
Keşke baştan sona okusaydin ben sana namussuz demedim yargilamadim.
Soran+1 yılBen de diyorum ki sen bana demedin de benim deng olmama için namusduz olmam lazım adam beni seviyor etrafında bir sürü kadın var annesi genç kızları buluyor evlenme meraklısı ama adam beni seviyor
- +1 yıl
Annesi kendine göre haklı sende haklısın bilmiyorum hayırlısı
Soran+1 yılAnnesi haklı değil. Kimsenin zarı yok diye kendi oğlunu büyük görmesi haklı değik
Soran+1 yıl@ztrmax çocuğum olunca ne oluyor ya ben onu anlamadım. Ayrıca ben zarla alakası olduğunu düşünüyorum kadın 18 yaşında kızları bulup geçiriyor oğluna adam artık eve gitmiyorum diyor
- +1 yıl
Yani çocuk olmasıyla olmamasını eşit görüyorsan diyecek bir şey yok pes doğrusu. Bu farkı kötü anlamda düşünme, sorumluluk olarak psikolojik olarak, bir nevi adam evlenir evlenmez baba olacak ona hazır mı mesela bu tarz şeyleri düşünüp kadın olumsuz düşüne bilir evlilikleri zor olur anlaşmazlıklar çıkar gibisinden. Tabi kadını gören sensin diğer sebepten ise saçma tabii sonuçta evlenip boşanmışsın ayıp değil günah değil.
Soran+1 yıl@ztrmax Ben çocuğun olup olmamasını eşit görmüyorum beyefendi çocuğun olmasının aşka bir engel görmüyorum kendisi baba olmaya hazır olmasa kendisi evliliğe hazır olmasa niye benimle evlenmek istesin kendini tanımıyor musun Ben bir düşüncem onları da
Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı. Hakkın tabi kadınlardaki bı bosaninca mahcup olmak düşüncesini anlamıyorum bosaninca bı ozrunuz olmuyor aynı kadinsiniz sevilmek sev sevmek hala hakkınız
24 Yorumla
Soran+1 yılİkinci eig sende
Soran+1 yılTeşekkür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer karşı tarafta istiyorsa evet neden olmasın
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet hakkın tabi ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hakkın insan hayatta bir kere evlenecek değil bazı sorunlar olmuştur ayrılmışsınızdır bunlar artık normal karşılanacak durumlar. Tek sıkıntı oğlunun yeni bir baba üyesine alışmaya çalışması olabilir ki buda üstesinden gelinemeyecek bir durum değil, mantık açısından da bakılırsa kendi ayakların üzerinde durmayacağını düşünüyorsan maddi ve manevi yönden kendini yetersiz hissediyorsan ve iki tarafta çok istiyorsa bu gibi durumlar artık sorun yaratılacak ya da eleştiri alınacak durumlar gibi görünmemeli. Evlenmek istediğin kişinin gerçekten sana çok katkı sağlayacağını ve eski kocan ile aynı sorunları yaşatmayacağını düşünüyor isen kimsenin yorumlarını düşünmeden kendin hareket edebilirsin.
20 Yorumla Anneler böyle durumlarda neden kadını anlayamıyor şahsen oğlumu seven çocuklu iyi bir kadini gelinim olarak kabul ederdim insan kimseyi ayiplamamali yarın ne olacağını bilemeyiz bu ayıp falan zaten değil. Herkesin dengi ile izdivaç etmeli elbette oğlu seni kabul ettiyse seninde başka artıların vardır şimdilik sessiz kalın naçizane tavsiyem iyi davranın asla tartışmaya girmeyin zamanla düzelir inşA. llah
13 Yorumla
Soran+1 yılYa şunu söylüyorum madem çok rahatsız ilişkimizden gitsin annesi oğluna söylesin bana niye söylüyorsun
Soran+1 yılBen söyledim bile Zaten annem geri kafalı bir kadın bana sürekli genç kızları bulmaya çalışıyor. Onu pek kaideye alma dedi onu takma dedi seni üzdüğü için özür dilerim dedi kesin çözüm olmaz Ben onu seviyorum ondan vazgeçmem o beni istemedikçe eğer bir gün bana seni istemiyorum derse anca öyle giderim hayatından
+1 yılZamanla asarsiniz bu konuları annesiyle. Kucuk yaşta çok şey yasamissin umarım hakkında hayırlısı olur. Sevgilinde merhamet var mı hayvan sevgisi var mı o önemli çocuğun için.
Hayatı kendin için yasa baskalari için yaşamak icin dünya çok kisa. Herkesi mutlu edemezsin. Ayrica kimse kimseyi düşünmüyor. O yüzden sevgilinle birlikteyken iyi vakit geçiriyor musun? önemli olan bu10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılAslinda soyle bi problem olur ilerki donemlerde cicim aylari geçince sana seni cocugunls kabul edip herkesi karsima aldim demesi ikinci bi yikim olur ve bu ilerdw ciddi ciddi ayrismaya sebebiyet verir yoksa bosanmis olmak tabiko de ayip degil ama denginle evlenirsen ayni kemigi ayni yerden ikinci kere kirmamis olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılVallahi öyle derse boşanırım ama şu an öyle deyip demeyeceğini bilmiyoruz değil mi ya öyle demeyen bir adam sana olacak Ben onu kaybetmiş olacağım
- +1 yıl
Sen yurtdisinda o turkiyede mi yasiyor? Ayrica su an herseyin fragmani hayaller toz pembe herseyin gercegi film baslayinca ortaya cikacaktir😀
Soran+1 yılYa Ben de sana diyorum ki diyelim ki senin dediğin gibi olacak bunu yaşamadan görebilir miyiz diyelim ki senin dediğine uyduk adama postaladım hayatından ya öyle olmazsa ne olacak
- +1 yıl
Yani eger ki senin icin ikinci bi yikim bi travma olmayacaksa hic bi sikinti yok ama isin maddi manevi kaybi oyle kolay telafisi olmayan seyler yasayacaksan da biraz daha dikkatli davranmanda fayda var
Soran+1 yılBen 1 yıldır bu adamla birlikteyim hatta bir yıl 4 ay oldu ben bu adamı bir kere bir yanlışını görmedim bir kere bana dokunmaya bile kalkmadı benim sinirimi bir kere açmadı benim ağladığımda yanımda oldu benim oğluma hastanelere götürdü hep benim yanımda oldu
- +1 yıl
Insallah boyle devam eder seni gercekten yurekten seviyodur, sosyal statuleriniz nasil ne isle mesgulsunuz?
Soran+1 yılOnun araba galerisi var sanırım oto galeri deniliyor. Ben yeni medya mezunuyum bir süre kadın programlarında sunuculuk yapmıştım gündüz kuşağında şu anda odun katıldığı bir dernekte sunuculuk yapıyorum ama
Ne zaman evlendin de ne zaman cocuk yaptında ne zaman boşandın? Hayatı çok hızlı yaşıyorsun anlaşılan. Soruna gelirsek iki insan birbirini seviyorsa hiçbir şey engel olmaz. Mantık evliliği olsa zaten olmazdı. Ama aşk sevgi evliligimde her şey olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman evlendin derken. 18 yaşında babam uygun gördü evlendim. Oğlum oldu daha sonrw adamın şiddeti bitmedi katlanamadım boşandım. Bu kadar. Ben aşık oldum
Soran+1 yılO farklı ben onun merhametine aşık oldum. O farklı o hayvana karşı bile çok merhametli. Benim oğlumu çok seviyor onu baba bilsin istiyorum
Soran+1 yılÖnce nişanlancaz 😅
+1 yılAnnesi hep mızmızlık yapıcak o açıdan işin zor. Ama mutlu olmak her kesin hakkı. Hem kötü bir şey yapmıyor ki, evlenmişsin anlaşamamışsın boşanmışsın. Ola bilir, yani mutlu olmak senin de hakkın. Keşki bunu onun annesi de anlasa🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılMaalesef aileler evli ve çocuklu bir boşanmış kadınla bekar oğullarının evlenmesine karşı oluyorlar... Oysa siz birbirinizi seviyorsanız onlara laf düşmez. Evlenin bence. Ama ilerde eşinin ailesi tarafından soğuk karşılanma olasılığını da göze alın...
00 YorumlaYaşlarda önemli burada aslında. 30 yaşını geçmiş işinde gücünde bir adamsa bir önemi yok ailesinin ne dediğinin. Ama küçükse ailesinin desteğine ihtiyacı var demektir cesaret edemeyebilir böyle bir evliliğe
04 Yorumla
Soran+1 yıl27 yaşında bende 25
Soran+1 yılAilesine ihtiyaç yok ayrı yaşıyor
Soran+1 yılEvi bile ayrı
Hak hukuk meselesi değil bu seviyorsanız birbirinizi ailenin fikri tabiki önemlidir ama haddi değildir.
10 Yorumlaher şey hakkın zaten kimseye laf düşmez. Evlenme teklifi de almışsın olay bitmiş. Çocuk sende kalmıyorsa sorun yok. Diğer konuyu eşin olacak kişiyle konuşmalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk bende kalıyor tabi oğlumu kimseye vermem ve sevgilim de onla çok anlaşıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesi haklı oğlunun kendi gibi biriyle evlenmesini ister doğal olarak. Ama senin de mutlu olmaya hakkın var sevdiğin adamla. Çok karışık durumlar hayırlısı olsun hakkınızda. Orta yol bulunur umarım.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorum için teşekkür ederim ben annesinin haklı olduğunu düşünmüyorum kendi gibi biri derken benim bir eksiğim mi var bacağım mı yok kolum mu kopuk yok sadece bir tane zar yok Bu mu yani eksiklik ikincisi Adam zaten benimle mutlu Bence annesi çok da memnun değilse bu durumdan oğluyla konuşmalı benimle değil
- +1 yıl
Yani oğlu gibi hiç evlenmemiş birini isteyebilir diyorum. Senin kusurlu olduğundan falan bahsetmiyorum.
Konuşur zaten oğluyla. Hiç de bir şey diyemez oğlu seninle evlenmek istiyorsa. Bir yerden sonra susacak.
Soran+1 yılBen de sana diyorum ki niye hiç evlenmemiş biri bu çok yanlış bir düşünce ki böyle bir kafa yapısı varsa gitsin oğlana söylesin diyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Eğer arada yaş farkı yoksa ve anlaşıyor muhabbet edebiliyorsaniz vazgeçmeyin amaaaa menfaat varsa işin içinde o evlilikte biter yani hakkım mı demen için haketmen gerekiyor..
012 Yorumla
Soran+1 yılAramızda 2 yaş var ve o benden büyük
Soran+1 yılYani Zaten şu an bile mutluyuz 1 yıllık beraberiz tabii ki de geçmişinde hayatında birileri olmuş olabilir Ben geçmişini kesinlikle karışamam yani o da ben de şu anlık evlenmeden cinsel birliktelik yaşama kafasında değiliz yani hiç aramızda bir şey geçmedi inşallah
Soran+1 yılYa öyle birisi değil. Bunun annesi sürekli 18-19 yaşlarında genç kızlar buluyor buna ama şey dedi Yani seninle tanışmadan önce birkaç tanesiyle görüştüm evlilik meraklısı okumada gözü olmayan cahil Kızılay dedi ama sen dedi böyle çok farklısın böyle ne bileyim eğitimlisin kültürlüsün dedi o yüzden seni seviyorum falan dedi ya o öyle kafasında öyle şeyler olan biri olsa 18 yaşında çıtır bir kızı alırdı koluna takardı
Soran+1 yılBen de zekayı önem veriyorum onu seçtim çünkü benim ilk evliliğime Ben seçmemiştim babam beni biraz zorla beni evlendirmişti sonra açıkçası zorla olan şeylerden mutluluk gelmez Hani biraz şiddeti çok oldu hani hamileyken bile dayak yediğim olmuştur kendime boşandım. Zaten oğlunu istemedi Ben de Zaten vermezdim yurt dışına çekti gitti Allah'a şükür o öyle mutluyuz yani şu an
Soran+1 yılÇocuğum çok mutlu. İkisi çok iyi anlaşıyorlar hatta bazen beni dışlıyorlar birlikte futbol oynuyorlar sinemaya gidiyorlar lunaparka gidiyorlar yani çok mutlular onlar birbiriyle
Soran+1 yılSence ne olabilir Bu anası
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. ablacım evlenmek senin de hakkın ama yani davul bile dengi dengine.. o adam sonra çcuğun vs hani teyze haklı demeyeceğim ama yine de boşanmış biri daha cazip gibi..
04 Yorumla
Soran+1 yılDengi dengi ne ya? Benim ondan eksiğim mi var? Gencim yaşım ondan küçük güzelim eğitimlüyim ben evlenme meraklısı değilim ona aşık oldum
Soran+1 yılBdn hayata yeni bakmaya başladım. Ömrüm benim dayak yiyerek geçti baba dayağı koca dayağı bakamadım hiç
Hakkın
Kulağını tıka millete
Gez toz evlen
Keyfine bak boş ver milleti10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende evlenip boşandım 1 oğlum var daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendim herkes saygı duydu sonuçta onunla benim aramda olan bir şey eğer birbirinizi seviyorsanız kadının ne dediğine bakma herkes bir şey der
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
Sana değer veriyor. Kararı verecek olan da zaten sen ve erkek arkadaşın. Ailesi de zamanla kabullenecektir diye düşünüyorum. Ama bu yüzden yıpranma durumunuz varsa o da tehlikeli gözüküyor
00 YorumlaÇok sacma olsada bazı evebeyinler geleknekci yapiyla yetişmiş olduğu icin oglu evlenmemisse hatta evlenip ayrılmış olsada yinede hiç evlenmemiş bir bayanla evlenmesini ister bunun bir cok nedevar ama en öne cikan neden siz evlenseniz bile cocuktan dolayı eski eşınizden bağınızı koparamiyacak olmanız
00 Yorumla
+1 yılTipik Türk aile yapısı
Boşanmış adam bekar kadin alabilir ama boşanmış kadin bekar erkek alamaz zihniyeti. Zorlu bi süreç bekliyor sizi. Kolay gelsin00 Yorumla
+1 yılErkek için bir sorun değilse elbette evlenebilirsiniz. Lakin ben boşanmış bir erkek veya kadınla hiç evlenmemiş bir kadın veya erkeğin evlenmesini mantıklı bulmuyorum.
00 YorumlaKuzu onun annesi geri kafalı bir yobaz kısa zamanda ölür umarım böyleleri biran önce ölsede gençlerin önünü açsalar annesini çiğne takma
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi nasol içerlemişşin ya adamsın cidden
Soran+1 yılAdam adam. Eig vercem
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın haklı, kusura bakma. Oğlu enayilik yapıyor. Canım cicim aylarında iyi geciniyor olabilirsiniz ama bu aylar bitince senin bozuk olan psikolojin adamı da mahvedecek. Yaz bunu, yaşa ve gör. Ama sen yine mağdur gibi görünüp adamı suçlayacaksın.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen psikolojim bozuk değil ben çok sağlıklı biriyim hatta ben ona çoğu zaman çok iyi geliyorum onun mesela işte bazı sorunları oluyor ailesel sorunları oluyor annesinin ona küçüklükte yaptıkları mesela ben ona iyi geliyorum. İkincisi de annesi haklıysa gitsin oğluna konuşsun bana konuşmasın enayilik ne ya adam beni seviyor benim yanımda mutlu Adam bana koşarak geliyor siz ne kadar cahilsiniz
Cevap sahibi+1 yılCahillikle ne alakası var? Belli ki o da sorunlu, senin saglıklı birisi olduğunu düsünmüyorum. Adam da değilmis bak, kendin anlatıyorsun. Ilişkilerde karsı taraftan anne/baba sevgisi bekleyenler sağlıklı ilişki kuramaz.
Soran+1 yılBana bak sen kimsin sen ortaokul mezunu halinle işsiz güçsüz halinle psikolojik tahlil yapacak adam mısın he kimsin sen sorsan diploman yoktur lan it herif sen milletin psikolojisiyle konuşacak adam mısın ne mezunusun sen psikoloji mi defol git senin üstünden geçerim cahil anda var sen adam olsan bu saatte işte olursun yani erkek
Soran+1 yılS git or..
Çoçup6
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılAilesi seni istemeyecek bunlara hazır ol. Ama asilmayacak şeyler değil.. senin duruşun çok önemli güven vermelisin
08 Yorumla
Soran+1 yılYani ailesinde bir sıkıntı yok sadece annesi babası ve ailesi beni çok seviyor
- +1 yıl
Daha kim kaldı geriye
Soran+1 yılBak babası abisi kız kardeşi Bizim destekçimiz bir tek annesi böyle yapıyor
- +1 yıl
Annesi bir kadın. Sende öyle. Sen onu kazanırsın. Onlar en kolayı. Dediğim gibi güveni ver ona
Soran+1 yılYok ben kimse için çabalamam o benim için çabalasın
- +1 yıl
Ne saygısızlık yap , nede kendini ezdir , bende boşanma arifesinde biriyim. Dik baslilik yapma ilerde anne diyeceksin bu iş olursa onu bir ömür goreceksin belki.
Soran+1 yılVallahi ben dik başlı birisiyim kaybeden kaybeder kapı orada
- +1 yıl
Sen eli sopalı çıktın 😂😂😂😂
+1 yılOğlan seviyorsa tabiki hakkın var ama ailesini ikna etmesi şart ve ailesi destek vercek yoksa yaş iş
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesi ikna olmazsa kendi bikir
- +1 yıl
Kendi derken oğlan mi ailesini?
Soran+1 yılEvet kendi bilirler ben kimseye kendimi ispat edemem. İsteyen gelsin isteyen ikna olsun
- +1 yıl
Bu konuda kendine olan ozguvenin ve , kendine değer verisin güzel.
+1 yılOnu bir anne olarak anlaman lazım kabullenmesi zor olacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bir anneyim oğlumun mutlu olduğu bir kadınla olmasını nasıl kabullenmek zor olsun anlamldıö
+1 yılSevmek sevilmek herkesin hakkı. umarım birilerine geçici heves değil ömürlük eş olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallay
- +1 yıl
Bu seninde elinde ama. Yinede dikkat et,🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kuzenimde seninle aynı durumdaydi bir kızı var bekar bir adamla evlendi adamda gerçekten boyu posu yakışıklılığı yerinde biri ve evli maşallah mutlular şu an inşallah sizde iyi olursunuz. Ama kayinvalideniz kendi tarafından haklı bir bakıma sonuçta oda bir anne sizde haklısınız tabi ama birde onun yönünden bakmaniz lazım onun içinde kolay olmayabilir sonuçta bir çocuğunuz var.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da bir anne derken ben de bir anneyim bir oğlum var yani istediği gibi istediği kadına evlenebilir kadının bekaretinden ona ne
Cevap sahibi+1 yılKonu sadece bekaret değil sizin bir çocuğunuz var. Ayrıca çocuğunuz daha küçük şu an durumunuz böyle olduğu için siz böyle düşünüyor sunuz oğlunuz yetişkin olsaydı veya siz olgun bir yaşta olsaydınız emin olun istemezsiniz ayrıca ben sizin için inşallah iyi olur dedim çok fevrisiniz bu gidişle olmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bencede dengini bulmalisin şu an mutlu olabilirsiniz ama ileride büyük sorunlar yasarsiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılDengin derken? Ben bu adamdan aşşağıda mıyım brb evlenme meraklısı değilim bu adamı sevdim
Soran+1 yılHayatım kuralı ne ya ne kadar saçmalıyorsun kim kuralı var dinde bile yasak değil anayasada da yasak değil bu kuralı sen
+1 yılAnlaman için oğlunun büyüyüp senin durumunda bir kadınla evlenmesi gerekir.
03 Yorumla
Soran+1 yılVallahi benim oğlum bir kadınla bu kadar mutlu olacak onun yanına giderken bu kadar sevinecek benim durumumda ne varmış ya evlendim anlaşamadım boşandım Allah helal kılmış benim oğluma evlenebilir dedi ben buna hayır demiyorum ayrıca çok rahatsızsa gitsin olduğuna konuşsun bana de
- +1 yıl
Mideden ailesine bağlı değilse ve ailesine de bağlı değilse evlenir yoksa bi istekten ibaret kalır.
Soran+1 yılAilesine çok bağlı biri değil ailesiyle birlikte bile yaşanıyor
+1 yılAnnesi ayıp etmiş ama anne yüreği işte sen takılma fazla teyzeye zamanla kabul eder
02 Yorumla
Soran+1 yılAnne yüreği derken oğlunu asmaya götürmüyoruz
- +1 yıl
Anneler fevri davranabiliyor zamanla kabulleniyorlar ama
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Senden hoşlanmasada oglu seni seviyor bu çok şey demektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
cahıl kadın ondan sen mutlumusun? MUTLUSUN sevdıgın adam MUTLUMU? MUTLU
anesı sevse sevmese kımın umrunda sız bırbırınızı sevdıgınızden sonra hakkın degılmış öyle bir şey yok10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Hakkındır ama bence hiç evlenmemiş biriyle evlilik hayali kurman baya hayal
04 Yorumla
Soran+1 yılYo evlenmek üzereyim bana evlenme teklif etti diyorum
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılHakkın bunu sorun etmeyen biri sonuçta ne güzel sevmiş seni ise devam
00 Yorumla
+1 yılİkinizinde çabalaması lazım. İlk fırtınada vazgeçmeyin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hakkın ama maalesef çoğu aile bu konuda tutucu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet neden olmasın mutlu olmak senin hakkın değilmi
00 Yorumla Elbette hakkın. Boşanmak gayet doğal bir şey ve asla kötü bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk olmasaydı evlen derdim ama her erkek başkasının çocuğuna bakmaz Yani ne kadar güvenilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim sevgilim benim oğlumu çok seviyor beni çok seviyor benim oğlumu da çok seviyor ondan sonra herkese karşı çok merhametli herkese karşı çok iyi
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Kim ne derse desin. Seviyorsan evlen. Annesi sevmiş sevmemiş boş ver bunları.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Boşanmış çocuklu kadınla zor tek odağı çocuğu olucaktır kimse başkasının çocuğuna kendi çocuğu gbi bakmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ona güveniyorum
Ne olmuş yani evlenip boşandıysan tekrar evlenmek tabi ki hakkın birbirinizi sevmissiniz sonuçta kimin ne dediğinin ne önemi var ki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin evladı kendine kıymetli o yüzden olabilir mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBen anlamadım evladını ölüme mi gönderiyor evladı sevdiği kadınla evlenecek bunda ne var
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. o karı sana oğlunu yedirmez demedi deme başınıza ekşiyecek
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi oğlu onun umurunda bile değil Adam bununla aynı evde bile yaşamıyor kendine ait evi var diyor ki yılda bir giderim ancak ve babası benim yanımda biz seni çok sevdik diyor
Tabii ki hakkın seni seven insan inan gecmisini umursamicaktır umarım doğru kisiyi bulursun hersey gönlünce olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişim de yanlış bir şey yok. Evlendim boşandık wllah helal kılmış
+1 yılYani bacım türkiyedeyiz, dul karıyla bekar erkek ikilisine pek iyi bakılmıyor maalesef ama siz birbirinizi seviyorum diyorsanız kimseyi dinlememeniz gerekiyor sevilmek sizinde hakkınız sonuçta
01 Yorumla
Soran+1 yılDul karı ne? Dul kocası karısı ölmüş demek !
Gizli Üye(18-24)+1 yılasla olmaz sen dulsun yarin bi gun adamlar musallat olur sana
cocuga yazik etme..04 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi dul z kocası ölmüş ya da karısı ölmüş demek önce bir eğitim seviyeni yükselt. Ben 3 yıldır bekar bir kadınım 3 yıl oldu boşanalı bir tane insanın bana yan gözle baktığını bile görmedim çalıştığım yerde bile o senin cahil çevren olmasın doğunun ezikleri falan ikincisi ben evlendikten sonra kim bana musallat olabilir sen ne kadar cahil bir insansın kocam hangisinin bana musallat olmasına izin verir
Cevap sahibi+1 yıltamam canım musallat olan biri yoksa evlen ona sözüm yok
mutlu olursunuz inşallah
Soran+1 yılYani sizin böyle bir kafa yapınız var ama dul kadın ya da bekar boşanmış bir kadına öyle herkes musallat olmuyor bu filmlerde falan oluyor ya da çok doğunun böyle illerinde oluyor genelde çünkü bu zaten yasal olarak suç kades uygulaması var kadın Bir tıkla bütün polisleri kapısının önüne yığabilir haberiniz olsun bunları etrafınızdakilerde söylerim
Cevap sahibi+1 yıldoğulu değilim sadece kadın ne kadar namuslu efendi olursa olsun sana hak veriyorum erkekler adamlae maymuş iştahlı hele kucuk cocuklu genc kadinlara direkt bela oluyorlar ondan dedim ama seviyosanız hayirlisi olsun..
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin geleceğini bir an canlandırdım gözümün önünde hiç güzel bir gün göremeyeceksin..
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi umarım bu andığın şey senin hayatın için olur
+1 yılSen bakma annesine tipik anne iste eger seviyorsanız evlenin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnneler istemez, sevmez genelde ama sevgilinin senin yanında olması lazım.
00 Yorumla Tabiki hakkin bence ikinizi bu evlilikten mahrum etme evlenen siz olucaksiniz seninde onunda mutlu olmaya hakki var ama kimsenin karismaya hakki yok. Mutluluklar Dilerim
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar sonuçta sen ilk kocanıı bu çocuk için boşadın ya bu adam ölene kadar senin kıymetini bilmeli bacımm
00 Yorumla
+1 yılOğlu boşanmış ve çocuğu olsa sen bekar olsaydın kesin herkes normal bakardı ama bizim milletimiz böyle seven insanları hoş görmek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim arkadaşım da aynı durumu yaşamıştı. Adam ailesi ile görüşmüyor şu anda
10 YorumlaGüncellemeye bakılacak olursa çok seviyor sen de seviyorsan evlenin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal yaşadığınız ilişki aşkının peşinden koş bence
00 YorumlaAnnesi hakkında sana öyle yazmasıda hoş olmamış
05 Yorumla
Soran+1 yılBabası da öyle düşünüyor
Soran+1 yılOğlum var benim oğlumu kendini mutlu eden kadınla evlenmek isteyecek ben boşanmış diyicem kafaya
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kaca evlenecek degilsin ailesi onaylamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesinin onaylamasına ihtiyacımız yok 18 yaşından büyüsüz babasını zaten onayı var abisinin de var annesi bir tek şey yapıyor
+1 yılSeksi için birlikte olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılBu adamla bir yıldır beraber bir yıldır Bir de benim bana elini sürmedi
- +1 yıl
İyi dayanmış valla ama iyi düşün bence o sorumluluk alabilecek mi
Soran+1 yılİyi dayanmış derken? Evlenmeden cinsellij nikahsız cinsellik bize göre normal şeyler değil
- +1 yıl
Bu sorumluluğu alabilecek mi sonucda ortada bir çocuk var
Soran+1 yılAlır o ne sorumluluklar almış adam
- +1 yıl
O Zaman sıkıntı yok tabiki mutluluklar dileriz
- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem