Ya çıldırıcam çıldırıcamm keşke zamanında ben kendim yazsaydım daha mı iyi olurdu ama o sevse beni başkasına cevap vermezdi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumm
Kesinlikle ayrıca seven, kızdan bekler mi ya numaram yoksa instayı bana ulaşmak için açabilirdi ama o başkalarıyla konuşmak için açtı 2 dk sonrada cevap verdi zaten umudunu kesmi mesti hikaye
Çok haklısın arada tek bi şöyle durum var ilk adımı ben attım kabul etti sonrasında bana ters olan bi durum oldu ben de vazgeçtim hoşlanmıyorum dedim ama demek zorunda kaldım sevdiğim halde ve bunun üzerine bekledim ve olmadı işte araştırıp bana yazıp gerçeğini öğrenmeye çalışmadı. Bir kız olarak yapmam gerekeni yaptım
Ben yapmadım ama fırsatım da vardı hatta engel bilenattım o da böyle yapabilrdi erkeklerin hepsi böyle diyerek bunun altına sığınmak çok saçma seven kız da olsa erkek de olsa asla yapmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sağlık olsun yeni adaylara bol sans
Benim için mi yeni aday onun için mi
Senin
İyi ayak olmadığı kesin
Karı kız peşinde değildi güyaaa
Vay totoş vay 😅
O diğerleri gibi değildi güya
Tuttugunu koparacak 😀
İnsafsız karaktersiz utangaçtı güya
Hayırlı işler
Ava çıktı şrfsiz o da zarganaydı 8 ay bekledi sonunda arayışa çıktı
Bn naptım şimdi ya
Zargana yazıyo ya ondan dedim
boş ver umursama onu artık
Ya çıldırıcam çıldırıcamm keşke zamanında ben kendim yazsaydım daha mı iyi olurdu ama o sevse beni başkasına cevap vermezdi diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorumm
Doğru düşünüyorsun eğer seni gerçekten sevseydi beklerdi ve başkasına yazmazdı hatta kendi ısrarla sana yazardı
O zaman kendimi suçlamama gerek yok dimi 8 ay bekleyene kadar bu zaman içinde bana da yazabilirdi başkasına cevap vermeyi biliyor ama
Yani 8 ay yazmamı bekledi sevse o yazardı
Ya sevse bırak 8 ay bi saat bile dayanamzdı İnan
Kesinlikle ayrıca seven, kızdan bekler mi ya numaram yoksa instayı bana ulaşmak için açabilirdi ama o başkalarıyla konuşmak için açtı 2 dk sonrada cevap verdi zaten umudunu kesmi mesti hikaye
Seven insan çabalar napar eder bi şekilde ulaşır kimse bana bunları yutturamaz
Çok haklısın arada tek bi şöyle durum var ilk adımı ben attım kabul etti sonrasında bana ters olan bi durum oldu ben de vazgeçtim hoşlanmıyorum dedim ama demek zorunda kaldım sevdiğim halde ve bunun üzerine bekledim ve olmadı işte araştırıp bana yazıp gerçeğini öğrenmeye çalışmadı. Bir kız olarak yapmam gerekeni yaptım
Pişman olduğunu düşünürken aramaya başlaması birilerini bana çok koydu
Sen doğru olanı yapmışsın boş ver öyle birinden hayır gelmez seni sevdiği falan da yok öyle bişiy düşünme bnce
Ve şimdi iyi ki yazmamışım diyorum konuşsaydık beni sevdiğinden değil baksana herk kızla konuşmaya müsait
En doğru olanı yapmışsın boş ver seven İnsan böyle yapmaz emin ol
Ben yapmadım ama fırsatım da vardı hatta engel bilenattım o da böyle yapabilrdi erkeklerin hepsi böyle diyerek bunun altına sığınmak çok saçma seven kız da olsa erkek de olsa asla yapmaz
Kesinlikle sen gerçek yüzünü gördüğüne şükret
Ya çocuğun instası bile yoktu hakkında herkes çok iyi çocuk karı kız peşinde değil bile diyordu yani neden böyle oldu anlamadım
Başkasına yazmak için açabiliyor ama dimi 🙂
Şeytan diyo git mesaj attığın kız hesabından yaz böyle böyle işte seni denedim saydır sen onlduğunu söyle anlat her şeyi 😂😂😂
Heh iyi dedin onu
Kendini küçük düşürürsün yapacağın en iyi şey umursamamak
Maalesef ama siz kadınlar hep sizi üzen erkeklere değer veriyorsunuz
Ya benim değer verdiklerim beni üzüyor kanka ben öyle bad boy seven cinsten değilim
Bize de değer veren olsa keşke acaba bizde onlar gibi şımarıp üzermiydik yok ya üzmezdik
Haklısın gerçek yüzünü gördün işte daha ne uzatıyon iyice gtü kalkıcak
Ben üzmediğim için değer görmüyorum mesela
İşte bende aynı böyle senin gibi düşünüyorum
Bunu ona konduramıyorum sadece hepsi bu büyük hayal kırıklığı
Aslında bu 2. Hayal kırıklığım ama ilkine bu kadar şaşırmamıştım ben deli gibi aşık olmama rağmen
🤦♂️
Vazgeç
Çıkardığım tek bi ders var o da erkeklere güvenmemem gerektiği bi tanesi öyleydi de hepsi mi öyle şimdi
Genelleme yapmayalım sadece yanlış insanlara denk geliyoruz
Ya sende haklısın tüm erkekler öyle demek saçma olur ama karşına çıkan tüm kişilerin yanlış olması sana ne hissettirir
Seni çok iyi anlıyorum ama hepsi aynı değil dünyada hala iyi insanlar var bazıları sadece görmek istemiyor
O da bana denk gelmez işte kafamı bi şekilde toparlamam lazım
Senin yaşadıklarından çok daha kötüsünü yaşadım ben🙂
Tahmin edebiliyorum bu yaşadığım hiç bişey daha kötüsü de olabilirdi ama yanlış kişi yanlış zaman diyip kalbimden atmak istiyorum onu
İnşallah bunu yaparsın aksi takdirde çok üzülürsün
Tek bildiğim zamana bırakıp çivi çiviyi söker mantığı saçmalığını yapmayıp acımı içimde yaşamam gerektiği
😱sende bide şimdi kalkıp bunun için üzülecek misin
Ya sanki benden bi parça koptu ne diyosun seen 😂
Ağlamicam belki ama içim öyle demiyor
Peki ağla o zaman ve şu an ezik durumda görünüyorsun 🙂
Ya ağlayamıyorum istesem de sadece kalbimde bi acı var 😑
Yanlış yapıyorsun yanlış insan için kendini üzmemelisin
İnan elimde değil ben zaten ona değil yaşadığım hayal kırıklığına üzülüyorum
Ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum seni anlıyorum ama İnan geçiyor 🙂
Nasıl geçicek pekii
Zamanla ve başkasını bulmanı ama sana gerçekten değer veren birini bulmanı tavsiye ederim
Asla bulamicam yani
Hamile misin
Ne alaka dayı
Belirtilrre baksana
İLGİ Çekmiş
Boşşş yazma
Nerden biliyorsun
Biliyom işte boş ver
Sanaldan mi
Evett
KS mi peki
Hayır değil