Doğru kişiyi bulunca ellerin titremez, içinde kelebekler uçuşmaz, sadece huzurlu hissedermişsin. Doğru mu?

Doğru kişiyi bulunca ellerin titremez , içinde kelebekler uçuşmaz.. sadece huzurlu hissedermişsin ne kadar doğru sizce?
Ne diyorsun, akıl bile baştan gider 🙂
Bütünüyle sevebildiğindir doğru kişi.
Hayır, ancak söylerim. Sevgi karşılıklı olmalı, fedakarlık ve kendine çeki düzen vermekte buna dahil. Zaten o yönü benim asla kabul etmeyeceğim birşeyse ya kabul eder ya da yoluma giderim. Gerçekten sevmek herşeyin ilacıdır.
Rica ederim, umalım ki hepimiz gerçek sevgiyi bulup tam anlamıyla yaşayalım 🤗
Eig için teşekkür ederim mutlu sabahlar 🙏☺️
Cevap
41Cevap
Ellerim titremiyorsa, heyecanlanmıyorsam, içimde kelebekler uçuşmuyorsa, o insan doğru insan değildir. Çünkü tüm bunlar olurkende kendimi huzurlu hissedebilirim fakat daha güzel hissedebilirim.
Bu doğru bu arada bir kişiyi görünce mesela böyle bakıyorsun bakıyorsun ama içinde bir şey hareket gelmiyor sadece bakmak istiyorsun baktıkça böyle güzel bir şeyler hissettiriyor ya bence aşk böyle bir şey.
Bunun etkisi her insanda aynısı olmaz. Doğru kişi bana göre de sadece çok iyi hissettirir. Kelebek etkisi sadece insanın kendisini kandırmaktan başka bir şey değildir.
Hayır katılmıyorum ben buna. Hayatımda birisi yokken de huzurlu hissediyorum ama onunla çok başka hissediyorum.
O kelebek uçuşmaları vs bence ruhtan gelen bir uyarıdır, “ben sana bunları hissettiriyorum yanlış kişiye olduğunun farkına var” der gibi
İkisi de olur ama huzur bulmak daha sağlam bir ilişki olduğunu gösteriyor.. Çünkü heyecanlanmak, kalple alakalı bir durum.. Doğru kişi olmasa da heyecanlanabiliyor insan..
Evet insan kendini güvende ve huzurlu hisseder...
Her şeyi hissedersin
Hiç de değil. Ben kimsede böyle hissetmedim, onu görünce içime garip his geliyor, kelebek uçması bu olsa gerek. Ellerim de bacaklarım da titriyor. 😂 Daha oncekilerde böyle hissetmedim huzurlu hissettim hani nerdeler 😅😅 bence bu doğru kişi. Bence aşk huzursuzluktur, dengen bozulur. Bugün iki kez göz göze geldik. Beni kesiyordu, birincisi hadi tesadüf ya ikincisi. Ben delirdim de hayal mi görüyorum görmek istediğim neyse onu mu görüyorum. Bakalım yarın da olacak mı? 🙃 bugün takım liderimle sohbet ediyorduk, dedim ben buradan birini alacağım 😂😂😂
Her iliski cikar ilişkisi sen onun isteklerini ve arzularını yerine getirirsin oda senin eğer bir gün istek ve arzularıni yerine getirmek konusunda birinizden biri eksik kalirsa o zaman her sey son bulur. Koşulsuz seven kalmadı.. (Bunu tüm insanlığa nakş ettirmek istiyorum. )
İstisnaları hiç bir zaman değerlendirmelere katmıyorum. Yok denecek kadar az.
Doğru kişiyi bulmak, hayatımızda huzurlu ve mutlu bir duygu yaşamamıza yardımcı olabilir. Ancak, aşk ve ilişkilerde "tamamıyla huzurlu" duygusunun mümkün olmadığını ve bu duyguların değişkenlik gösterdiğini unutmamak önemlidir. Her zaman kelebekler uçuşmaz ve ellerin titremesi gibi simgeler gerçekçi olmayabilir. Aşk ve ilişkiler zamanla evrilir ve değişebilir, ancak iletişim, saygı ve uyum gibi temel değerlerin varlığı, ilişkinin sağlıklı ve uzun süreli olmasına yardımcı olabilir.
Rica ederim Efendim :)
O huzur gerçekten çok güzel bir şey. İki tarafında birbirinden emin olması, bazen konuşmadan anlaşması. Bence de doğru kişi huzur veren kişidir, bir öyle bir böyle davranıp dengeni bozan kişi değil
Öyle diyorlar, hatta doğadaki canlılar üzerinden ele alıyorlarmış bu konuyu, mesela av olacak hayvanın yırtıcı hayvan yaklaşınca içgüdüsel böyle tepkileri olurmuş. Fiziken tehlikenin yaklaştığının uyarısı olarak, adrenalin salgılanıyormuş. Bedenimizin tepkisi aslında uyarıyormuş bizi yani, -dikkat et… dikkat et bu bir avcı, ağzına edecekkkk diye 😄
Ellerin titremesi, içinde kelebekler uçuşması bence heyecanı anlatır ve ilk başlarda heyecanlı olmak çok normaldir. Bu onun doğru ya da yanlış kişi olduğunu anlamamıza yardımcı olmaz. İlerleyen süreçlerde iletişim halindeyken ya da aklına o geldiğinde karşılıklı olarak mutlu ve huzurlu hissediliyorsa evet doğru insandır diyebiliriz
Şahsen ben aşık olduğum kişiyle konuşamayacak kadar oluyorum onun yanında dilim tutuluyor , akıl sır ermez bişi ama o anda yaşadığım duygu huzur mu bilmiyorum bence aşkı biz değerlendirmeye, anlamaya çalışırken hata yapıyoruz aşk bizim boyutumuzdan olan bişey değil olsa biri çıkıp anlatırdı oysakı milyonlarca yazı var üstüne şiir makale hattaki destan masal ama hiç birinde onu anlatabilecek bir şey yok insanın aklını alıp götüren şey o zaten. herşeyin üstünde tutuğumuz gururumuzun bile üstüne çıkıp dalga geçirtecek şey aşk 💘
Bence doğru değil ama insan doğru kişiyi bulduğu zaman genelde güvenir yani kendine nasıl güveniyorsa o kişinin sevgisinden ve kalbinden de o kadar emin olur. ve bu güven de beraberinde huzuru getirir aslında. yani doğru bir cümle diyebiliriz çünkü bırakmayacağını net bir şekilde güvenir. aşk ve güven ayrılma ikilidir. sadece aşk olduğu zaman bu hoşlantı oluyor maalesef
gemilerde, otobüslerde, uçaklarda
gittim seni bulmak için
seni yani doğru kişiyi.
doğru kişi kim?
doğru kişi bazen en yakınında
olabiliyordu insanın,
bazen en uzağında…
bunu bilmiyorduk.
sonunda doğru kişiyi değil
hep kendimizi buluyorduk lale müdür...
Bilmiyorum. Çünkü ne doğru kişiyi, ne de huzuru buldum ¢
İnşallah bulursun:)
Ben hayatımda 1 kişi de bunu hisettim ve tek ona açıldım.
Kabul etmedi iyi ki de etmemiş yanlış kişi 😢
Teşekkürler 👍
Öyle bir olay yok bence. Her şeyi aynı anda yaşatabiliyorsa doğru kişidir. Heyecanlanmadan, içinde kelebekler uçuşmadan, kalp pırpır etmeden, güvende hissetmeden, yanında rahat olmadan doğru kişi olduğunu düşünemeyiz bence. Keyifli günler.
En İyi Cevap