Arkadaslarrrrrr bakar mısınızz (cokk azıcık uzun oldu)?

Merhaba herkese bir konuda fikrinizi almak istiyorum. En azından ikimizi de tanımadığınızdan dolayı objektif olabilirsiniz. Ya da bu konuda ayrı fikirler almak iyi olabilir diye düşünüyorum. Sevgilim kimseyi yakışıklı bulmam gerektiğini savunuyor. Böyle anlatibca da komik ve saçma oluyo ama aneusoensjkw şöyle anlatayım kızlar daha iyi anlar beni sanırım mesela bir program ya da dizi izleriz ya oradaki karakterleri oyuncuları eleştiririz sempatik , iyi oyuncuymus, yok bu daha yakışıklı diğerine göre vs. Gibisinden. Hani bu eleştiriler onlara aşık olduğumuz, çekici bulduğumuz ya da yavsadigimiz anlamına gelmez ya. Yani sevgilim bana "yakışıklı bulduğunu itiraf ettin" gibi bri cümle kullandı. Oysa sakldigim bir şey yoktu zaten çünkü bence birini yaksikli ya da güzel bulmak çok normal olaylar. Yani ben sevgilimi bu çocuğa aşığım ve benim için oldukça yakışıklı biri zaten ve başkasını yaksikli ya da güzel bulmam ona başka bir gözle baktığım anlamına mı gelir? Yani hemen hemen olayı anlayabildiginizi düşünüyorum. Fikirleri almak istiyorum kim haklı kim haksız gibisinden değil de. Karşı cinsi yakışıklı ya da güzel bulmak gerçekten sorun mudur? Anlamadığıniz bir yer varsa sorabilirsiniz sieuwlwjeowkwi

Arkadaslarrrrrr bakar mısınızz (cokk azıcık uzun oldu)?