+1 yılVerir agam matematik sorusu sormuştur verir naber demiştir iyiyim demiştir bu kadar kasmayın abim ama der kız selam tanışalım mı? Çocuk der olur tanışalım burada bir gariplik olabilir ona tamam :)
153 Yorumla
Soran+1 yılKanka seviyorsa bi kızı başka kıza cevap verir mi ya
- +1 yıl
Knk vermez bence
- +1 yıl
Yedeklemek istemis olabilir :D
Soran+1 yılYa afedersin ama ben erkeklerin var ya
- +1 yıl
Ne var canım olamaz mı insan değilmiyiz biz geleceği garanti almayı kim istemez hahaha
Soran+1 yılMal herif ya
- +1 yıl
Sakin ol knk çocukluk yaşları unuturuz
Soran+1 yılKalbiniz yok erkekler yazık size hepiniz aynısınızz
- +1 yıl
Bakya knk ben naptim simdi evde oturuyorum soru sordun yardim etmek için cevapladım 😆😆
Soran+1 yılBuldun benim gibi enayiyi
- +1 yıl
Abi ne demek istiyorsun anlamiyorum
Soran+1 yılDiyom ki
Soran+1 yılAşık olduğu kişiye ihanet olmasın diye yazan tüm erkekleri engelleyen bi enayiyi buldun ne dersen de
- +1 yıl
Sjsjdjdksk belki olay öylede değildir ben olayi bilmeden konuştum mal gibi çok ciddi konuşulacak bir yer değil sonuçta burası alti üstü tahmin
Soran+1 yılAah ahh bitirdi beni o diğerleri gibi değildi yoksa benim yüzümden mi oldu ya unutmak için falan mı
- +1 yıl
Yoklaa sıkma canını belki durum farklıdır sen yüzünden niye olsun konuşuyor musun şu an?
Soran+1 yılYok ya konuşmuyorum hatta 8 aydır yazmadım ölene dek beni bekliyecek değildi de hislerimiz aynı olsa instayı bana yazmak için açardı başka kızlarla konuşmak için değil
- +1 yıl
Bak 8 ay olmuş bu detay bakış açısı çok olarak beni degistirdi :/ umudunu kesmeni öneririm nereye kadar bu şekilde gidebilirdi ki erkek doğası bu olmaz ise diğeri eger çok sevse seni çoktaan geri yazmıştı sana barışmıştın bile..
Soran+1 yılBen nerde hata yapıyorum neden sevdiğim kadar sevilmiyorumm gerçek aşk yok muuu 😣
- +1 yıl
Gerçek aşk olsa şu an evlenmiştim:) ayrıca son 33dakikadir derdini dinliyor yanıtlıyorum ödemeyi ne zaman yapıyorsun? :D
Soran+1 yılHayat dersi verebilirim karşılığında
- +1 yıl
Yaz bakim :!!
Soran+1 yılErkekler olarak Kalbiniz yokk. Bu kadar 🙁
- +1 yıl
Genelleme yapma hayatta iyi erkeklerde var onlara gidebilirsin sen seçiyorsun sonuçta insanlara soyle baktın mı iki gün zaman geçirdin mi az çok anlarsın nasıl biri olduğunu ona göre plan yaparsın bu şekilde gidersen benim gibi manitasız kalırsın ortada :) git seni seven çocuklara bak dene bir şeyler kötü erkeklere bakma ama arada kendinede bak ben ne yapıyorum de anladın mı :D hadi kolay gelsin.
Soran+1 yıl🥺🥺 😔
- +1 yıl
Ne varr
Soran+1 yılBu gece uyku haram bana 😣
- +1 yıl
Kaç ay anlamadın bu gece mi anladın bir sorun olduğunu? Yapmaa
Soran+1 yılYa ben her gece onu düşünerek uyurdum şimdi bu akşam hayatımın 2. Şokunu yaşadım nasıl atlatıcam bilmiyorum 😔
- +1 yıl
Abi yapma sana değer vermeyen biri için kendini bir gram üzmeye değmez ne uzatıyorsun ki bitti gitti de o gitmese yenisi gelmez :D
Soran+1 yılYa tamam da kalp atışım durmuyooo
- +1 yıl
16 yasinda mısın?
Soran+1 yılNe 16 sı yaa 20 yaşındayım ben kalp atışı dedim diye mi 16 diyon 🤦♀️
- +1 yıl
Tabi ki hayır merak ettim sadece olamaz mı :) hemen kız tamam bişe demiyorum ben kolay gelsin sana iyi geceler..
Soran+1 yılPanik atak var bende üzüntü stres anında psikolojik çarpıntı oluyor 😐
Soran+1 yılAy tamam kolay gelsin iyi geceler yaa
Soran+1 yılÇok yardımcı oldun sağ ol yaşımı başımı napacan ya derdim var işte kötüyüm arkadaşım
- +1 yıl
D: ciddi misin? Soru sordum sadece niye bu kadar abarttın ki durumu?
Soran+1 yılÇünkü hepiniz aynısınızz genelleme yapıyorum kusura bakma alınma daa 😩 bu kaçıncı güvenişim benim ya
- +1 yıl
Sen yanlış kişilikleri seçiyorsun sonra seninle konuşup sana yardim eden birini diğerleriyle aynı kefeye koyup siz * diyorsun dkxjxjxkskd tamam üzgünsün anladık ama fazla üstüme geliyorsun
Soran+1 yılNeyse kusura bakma boş konuştum Hakkını helal et her erkek bir değil ( yersen ) kafam bulanık iyi geceler sana 😏
Soran+1 yılTek dinleyen sensin diye sana şey yaptım çünkü şu an ne yaptığımı bilmiyorum 😞
- +1 yıl
Xjdnsjxjs yaz sorun yok ben takmam okey
Soran+1 yıl21 yaşındasın dimi tam?
- +1 yıl
22 oraya bakma yanlış yazdım düzelmiyor
Soran+1 yılİyi şükür 32 değilsin 😄
- +1 yıl
Yok 22 samsunluyum sen
Soran+1 yılDoğuluyum ben yaa 😅 boş ver
- +1 yıl
Bende xjxjxjx samsunda doğuda kalıyor aslinda xjxjsjxj
Soran+1 yılOf yine aklıma geldi bakk kalbim hiç rahat değil 😔 kafayı yicem ben iyi geceler sana kb 🙏🏼
- +1 yıl
👍🏻 iyi geceler
Soran+1 yılBu arada son olarak çok teşekkürler
- +1 yıl
:) rica ederim.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılErgen misin? Tabi ki cevap verir, selam mesajına da bi zahmette versin yani. Bir de hayatının sonuna kadar aynı kişiyi sevecek değil ya ondan karşılık almamışsa başka kişilerle konuşup onlara karşı duygu besleyebilir
124 Yorumla
Soran+1 yılAferin ya bi adam gibi seven ben kaldım aşkımdan yazan erkekleri engellemekten bi hal oliyim ama dediğine bak he şimdi ergen oldum dimi ben
- +1 yıl
Duygularına karşılık almamışsan karşı tarafı ve kendini zorlamaman en iyisi. Birini severken başkalarıyla konuşabilirsin bu çok normal bir şey. Birini severken başkasıyla flört edersen tabi normal değil. Ancak diğerini geride bırakıp şu an konuştuğun kişiye karşı bir şeyler hissediyorsan normal. Ha ama sen yok selam yazdı yok mesajları beğeniyo diye triplere girersen bırakta ergen diyeyim
Soran+1 yılYa çocuk beni güya seviyodu işteeğ
- +1 yıl
eeee başkasına yazdı diye seni aldatıyor mu yoksa :dd
Soran+1 yılBu çocuğun yaptığı normalse ben ergen olmayı kabul ediyorum bak o kadar söyliyorum
Soran+1 yılYa madem seviyor başkasına neden cevap veriyorr
- +1 yıl
Evet normal, kabul etmene sevindim.
Soran+1 yılYa neresi normal sevdiğim biri varken gidp başkasıyla flört edecem bu insanlığa sığmaz bu şekilde karaktersiz olucağıma ergen olurum daha iyi be
Soran+1 yılİşin ucu flört etmeye gidebilirdi*
- +1 yıl
Çocuğun seni sevdiğini biliyorsan sende seviyorsan gidip kendi hesabından konuşsana çocukla mk
Soran+1 yılYa orası karışık işte bilmiyosun yorum yapma 🤦♀️
Soran+1 yılO yazsın ayrıca mkk* ben niye yazıyorum kızlara cevap verene kadar bana yazabilirdi sevmiyor işte
- +1 yıl
bildiğim kadarıyla yorum yapıyorum zaten müneccim değilim ya?
- +1 yıl
tamam sevmiyorsa sal çocuğu fakelerden işletme korkaklar fakelerden yazar
Soran+1 yılBildiğin kadarıyla da yapma sen sus. Çocuğu daha skime takmam işletmeye teşebbüs etmem bile değer verdiğimi gösterir ama gerek yok o da senin zihniyetinde biri demek ki
Soran+1 yılAyrıca fake hesaptan açılmaya kalkmadım ya niye korkak oluyorum
- +1 yıl
tm
- +1 yıl
maydanoz oluyorum kusura bakmayındaaa görüş sahibi haklı knk sırf bişey yazdı diye aldatmış olmuyorr bişey sormuştur cevaplamıştır. 2 saat konuşmadılarsa sorun yok rahat ol😂
Soran+1 yılKız kesmese konuşmayı bk keseri kanka
- +1 yıl
ha öyle bi durum varsa başka hoş değil tabi sevgilisi varken başka kızlarla konuşmaya çalışması , manitan yetecek abi yetmiyorsa neden manita yapıyorlar anlamıyorum
Soran+1 yılYok ya manita da değildik ama güya hislerim karşılıklıydı sevmiyomuş onu da anladım sıkıntı yok artık
- +1 yıl
sal gitsinn boş ver :)) biri gider bini gelir fidan zamanla güzelleşir
- +1 yıl
böyle ufak şeylerle kendinizi üzmeyin iyi insanlar çıkarsın allah karşımıza iyi geceler diliyorum :))
Soran+1 yılYa sanki bi parça koptu içimden öyle bi his ister çocukluk deyin ister ergenlik ki ikisi de değil ama duygularım bunlar yaa 😣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana cevap verdi diye ümitleniyorsun ama boşuna. Yedekte tutmayı seviyor insanlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana cevap vermedi lan nerde anlıyon abi
+1 yılverir erkekler öyle bişey sorar verir yanii
018 Yorumla
Soran+1 yılSelam dedi kız cevap verdi mesela
- +1 yıl
selam yazınca cevap verirler mi bilmem tamamen karakter meselesi
Soran+1 yılSevse hayatta ihanet etmez
Soran+1 yılCevap vermesi bile ihanet a q
- +1 yıl
tabii ki öyle ama işte nerde kalmış öyle erkek
Soran+1 yılParamparça oldum yaa 😫
- +1 yıl
kim yaptı bunu sevgilin mi?
Soran+1 yılYa hayır karşılıklı bi durum vardı haberdardık birbirmizin sevgisinden ama zaman geçti ben yazmadım 8 ay falan şimdi de yazan kıza direk cevap verdi instası bile yoktu
- +1 yıl
instası yoksa nasıl cevap verdi
ve sen nerden haberdar oldun fake hesap mı?
ve 8 ay diyorsun 8 ay bu 8 gün değil beklemez
Soran+1 yılİnstası yoktu yeni açtı işte
Soran+1 yılBen yazdım fakeden
- +1 yıl
fake yazacağına kendi hesabından niye yazmadın ki
Soran+1 yılBen çocuğu denemek için yaptım ya
Soran+1 yılCevap vermeseydi bu bekleyiş sonlanıcaktı ve ben yazıcaktım
- +1 yıl
denemek ne ya 🤦🏻♀️ kızım 5/6 senelik sevgilin olsa denesen o cevap verir kıza yapmayın şöyle şeyler beyninizi bulandırırsınız ancak
Soran+1 yılYa sevgililerini deniyo tüm kadınlar ben yapmışım çok mu en azından karakterini gördüm beni sevmiyor sevse bana yazardı kızlara cevap vermek yerine
- +1 yıl
kadınlar yapmaz çocuklar yapar bunu
Soran+1 yılYa ne çocuğu bırak ya
+1 yılVermez verse bile mesafesini korur, tabii bu adama göre değişir. Mesela AŞKIM BİTANEM HAYATIMIN ANLAMI ASLAN PARÇAM YAKIŞIKLI YUNAN TANRIM böyle yapar 🥰
10 YorumlaVermez!!!
Gerçekten seven erkeğin gözü sevdiğinden başkasını görmez. Eğer verdiyse gerçekten sevmiyordur…
Nokta….
09 Yorumla
Soran+1 yılAğzın bal yesin abim yaa ama bu beni çok üzdü 🥺
Soran+1 yılİyi ki kendi hesabımdan yazmdım yoksa karaktersize yazmış olcaktım
Soran+1 yılEvet yazdım ve cevap verdi
Soran+1 yılAma erkek arkadaşım değil işte
Soran+1 yılHayır güya beni seviyordu ama başkasına cevap verdi o başkası da benim fake hesabım
+1 yıledep çerçevesinde niye yazdıgını sorabilir lakin edebe aykırı ve ihanet sahasına girecek konuşmalara girmez
012 Yorumla
Soran+1 yılSelam yazdı kız cevap verdi çocuk
- +1 yıl
bana da selam verilse cevap veririm lakin normal bir insan gibi yazarım
eğer sevdiğim ve beni de seven biri var ise o yazan kızda bana aşka dair bir teklfte bulunsa kabul etmem ve kırmadan iyi günler diler sohbeti sonlandırırdım
Soran+1 yılŞimdi ben sohbeti ilerletip o dereceye getiricem de işte fake hesap
- +1 yıl
sevdiği olan bir erkeğe niye yazıyorsunuz
sanaldan aşk çokta sağlıklı değildir
Soran+1 yılAbicim sevgilisi yok ben seviyodum güya benden hoşlanmıştı ama fakeden yazdım cevap verdi işte
- +1 yıl
size tavsiyem şu direkt yüzyüze açık ve net olarak konuşun ve yaşadıgınız bu ikilemden kurtulun
Soran+1 yılYa beni sevmiyor işte aşık olsa kıza cevap verir miydi
- +1 yıl
bir kıza cevap vermesi size karşı bir şey hissetmediği manasına gelmezki
Soran+1 yılNasıl ama ya ben hissetiğim için vermiyorum kimseye o neden veriyor 😢
- +1 yıl
ne desem bilemedim ki
Soran+1 yılYa dediğin doğru değil bence
- +1 yıl
sana göre olmayabilir
en sağlıklı yol ne hissettiğini yüzüne karşı söylemendir
ya kabul eder ya da en kötü ihtimalle hayır der
hayatta net olursan 1-0 önde olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlık öldü mü. Tabiki cevap verecez
04 Yorumla
Soran+1 yılKalbiniz yok erkekler
- +1 yıl
Ben 5 yıllık iliskimde sevgilimi opmekten ileriye gitmemiş biriyim ama noldu kaybettik. Bı sizin kalbiniz akliniz var.
Soran+1 yılÖpmek de çok masum zaten
- +1 yıl
Opusmeyeceksen git baban tursunu kursun
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne konuda olduğu önemli
010 Yorumla
Soran+1 yılSelam yazdı kız cevap verdi
Soran+1 yılAşık olduğu varsa niye yapsın bunu bi de mesajlaro beğeniyor pust
Soran+1 yılYa güya yvşak değil çok iyi çocuktu 8 ay bekledi kah pe sonra açtı hesap kız avına düştü
Soran+1 yılYa yazmadım iyi ki de yazmamışım 8 ay bekledi sonra da kız avına çıktı Instagram açmalar selam yazan kıza anında cevap vermeler çok iyiydi hani noldu
Soran+1 yılUmmadık taş baş yardı skem böyle işi afedersin yaa 😩
+1 yılverir kurallar çok belirsiz hayatta
00 Yorumla
+1 yılNiye vermesin
06 Yorumla
Soran+1 yılSevdiği kız varken neden cevap versin
- +1 yıl
Hödük mü bu sosyal bir insan
Soran+1 yılUtangac bişeydi güyaaa mk oğlu
- +1 yıl
Ayrilsa keske senden kendine hayirin yok psikolojik sorunlarin var
Soran+1 yılKalbiniz yok yokkk erkeklerr
- +1 yıl
Sayenizde
+1 yıl%95 ihtimalle verir
03 Yorumla
Soran+1 yılKıza aşıksa neden versin
- +1 yıl
Erkek çünkü
Soran+1 yılÇılıdırcam hepsi aynı hepsiii
- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılBence verir
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden kanka saçma
- +1 yıl
Yani illa yürümüş olmayabilir kız
Soran+1 yılKız selam yazdı bu da selam yazdı mesela
- +1 yıl
Ben buyur yazardım tabi o ayrı
Soran+1 yılArayıştaydı sanırım
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Verir
03 Yorumla
Soran+1 yılKızı seviyorsa konuşur mu abi çok saçma
Soran+1 yılEn utangacı bile böyle
+1 yılVermez
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o da öyle yapsaydı
- +1 yıl
Ne konultu
Soran+1 yılBen konuşulcak konu olmasın diye kestim dayanamadım. Selam yazdım işte cevap verdi ardından bişeyler sordum sonra da kesip attım
direk engellerim.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler