Bu böyle gitmeli mi yoksa kendimi düzeltmek istesem nasıl bi yol izlemeliyim
(Teşhir ve köle olma arzusu var bunu içimden atamıyorum )
(Teşhir ve köle olma arzusu var bunu içimden atamıyorum )
İlla hastayım tedavi olmalıyım diye bir şey yok. Bu durumu benimsemişsen eğer, seni anlayışla karşılayan, isteklerin doğrultusunda seni tatmin eden, karakterine uygun ve arzuladığın yönü tamamlayan birini bulabilirsin. Böylelikle ilişkin bitmez veya zarara uğramaz. Aksine akıp gider. İki taraf da mutlu olur. Böylesini nasıl bulacağım deme, ümitle bekle. Aktif sabırla da ufaktan sen arayabilirsin. İnsanları tanıma aşamasında birkaç kilit soruyla öğrenebilirsin bunu. Mesela ben senin bahsettiğin erkek grubuna giriyorum. Partnerimi aşağılamak, teşhir etmek, küfretmek, emretmek gibi onu tahrik eden şeyler yapmayı seviyorum. Onun da kölelik yapması beni tahrik eder. Ama bu onu sevmediğim anlamına gelmez, aksine severim, sahiplenirim ama onun sahibi de olduğumu bilmeli. Böyle bir ilişki hayal ediyorum ama henüz yaşamadım. Düşünürsen adım atabiliriz? 🙃
Cevap
20Cevap
İlla ki seveceğin sevebileceğin birileri vardır sen mi sevemiyosun yoksa seviyosun farklı mı davranıyosun kölelik nasıl bişi aç konuyu biraz
Seni aşağlayan, sana kötü davranan insanlar ile birlikte oluyorsun değil mi
Yani evet
Düzenli ilişkin neden olmuyor? Kölelik bende de var, kurtulamazsın bundan. Cuckold ve köleyim ben de maalesef yaratılışını değiştiremiyor insan
Bı doktora görün. İstersen
Hangi bölüme gitçem ki
kölelikten kurtulmak istiyor musun?
Teşhir nedir mk bunu savunan gavalttır net
Dizlerinin üzerine çöküp itaat edeceksin tabiki
İtaatkar kızları aşırı seviyorum
Konuşmak anlatmak ister misin
Teshiri bende seviyorum zevkli fantezi
Gitsin. Bir kişiye takılmak mantıksız
Gel kölem ol😄
hemen benı ekle köle
İtaatkâr bir bebek olll