Kız canımlı cicimli mesajlar yazmış, buluşmuşlar aşıklar gibi sarılmışlar (ama numarası wptan engelli onu anladım) ve bir kaç gündür konuşmamışlar.
Nişanlım bir kızla mesajlaşmış ve buluşmuş, ne yapmalıyım? Beni sevmiyor mu?

Kız canımlı cicimli mesajlar yazmış, buluşmuşlar aşıklar gibi sarılmışlar (ama numarası wptan engelli onu anladım) ve bir kaç gündür konuşmamışlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka sevse ne yapacaksin goz mu yumacaksin kendine geel nisanliyken bunu yapan evlenince iki gun vermesen gider iki gun kendine bakmasan gider hamile olsan gider lohusa olsan gider hele cocuktan sonra evdeki sesten sorumluluktan sıkılır hic tutamazsin ya kendine yakıştırıyo musun boyle adami. Bende ailelere acik acik aldatildigini soyle kendi utansin
Haklısın :/ Bu kız uzun zamandır nişanlımın peşindeymiş, mesajlaşmışlar bir kaç kere buluşmuşlar, kıza sarılmış, kararsızım demiş ama bir kaç gündür konuşmamışlar. Niye böyle yapıyor onu mu istiyor? Sence tekrar iletişime geçerler mi?
Onla geçmese de baskasiyla yine gecer meyilli belli. Ilerde illa ki gecim derdi aile derdi hersey olacak simdi durmayan ilerde durur mu lutfen yapma bunu kendine ve ailesine soyle birak ailesi yetiştirdigi cocuktan utansın ayrica bikerede degil baksana bi kac kere hic vicdan azabi cekmemis çekinmemis hani anlik bi hata degil kendine bu saygisizligi yapma
Ama kız kaç kere ben böyle devam edemem, ya nişanlın ya ben demiş, o da lütfen bana zaman ver demiş yani kızın gitmesine izin vermiyor hatta annesi kızı tanıyor, kıza annem sen ben bir görüşelim mi demiş kızda uygun olmaz demiş, böyle bir şey olabilir mi?
Sen hala duruyo musun ya adam seni secmemis bile sacmalama ve git ayril
Nasıl seçmemiş anlamadım?
Biz hala nişanlıyız
Ya deli misin nisanli olsa ne olur kiza git diyemiyo nisanlimi seviyorum diyemiyo sen biblo gibi yuzuk takilip köşeye konulmuş biseysin onun için
Aynen öyle :/ Ama bir kaç gündür konuşmuyorlarmış ve kızın numarasını wptan engelli, normal mesajdan mesajlaşıyorlarmış. Sence kıza tekrar yazar mı? Çıldırıcam :/
Sanırım ilgi istemiş biz erkekler bazen hala kabul görüyorlar mı başka kızlar tarafından merak ederiz ben etmem ama genel olarak böyle
Bu kız uzun zamandır nişanlımın peşindeymiş, mesajlaşmışlar bir kaç kere buluşmuşlar, kıza sarılmış, kararsızım demiş ama bir kaç gündür konuşmamışlar. Niye böyle yapıyor onu mu istiyor? Sence tekrar iletişime geçerler mi?
Onu istemiyor sadece duygu arayısı peşinde sevdiğini hissettir sana bağlanır
Ama kız kaç kere ben böyle devam edemem, ya nişanlın ya ben demiş, o da lütfen bana zaman ver demiş yani kızın gitmesine izin vermiyor hatta annesi kızı tanıyor, kıza annem sen ben bir görüşelim mi demiş kızda uygun olmaz demiş, böyle bir şey olabilir mi?
Olamaz tabi nişanlın hatalı bayağı bence seni sevdiğinden emin değil sana olan sevgisini ona öğretmen lazım eğer varsa bunu da farklı yontemlerle anlayabilirsin mesela kıskandırmak veya elinden kayıp gidebileceğini göstermek gibi
Öyle bir korkusu olsa kızla buluşur muydu, ailesine bile bahsetmiş
Korkusunu ona öğretmen lazım bazı erkeklere göstermeden anlatamazsın.
Kız aklını çelmiş olabilir mi? Korkuyorum gönlü ona kayar diye
Çelse arada kalmazdı o emın değil birinin ona duygularını kanıtlaması lazım onuda kıskandıracak veya kaybettirerek anlayabilirsin
Aklını çelmiş ki nişanlı olduğu halde korkmadan onunla yazışıp buluşuyor
O onun ıcın herhangı biri emin ol bunu bi erkek olarak söylüyorum
Ama bu kızla yıllardır bağını koparmadı ve bir kaç aydır tekrar iletişime geçtiler ve annesine ve yengesine kızdan bahsetmiş, bu kızı çok beğeniyorlar, o yüzden herhangi biri değil…
Adam resmen kızla sarmaş dolaş gemi turu yapmış:/
O kadar durum kötü öyle mi nisanı atmak ıcın ne bekliyorsun?
Bilmiyorum:/ anlamaya çalışıyorum, o kızı mı istiyor beni mi?
O kızla gemi turu falan hoş değil ailesine anlatmasıda konuşması da ayrıl bence
yok çok seviyor seni aşık
Bu kız uzun zamandır nişanlımın peşindeymiş, mesajlaşmışlar bir kaç kere buluşmuşlar, kıza sarılmış, kararsızım demiş ama bir kaç gündür konuşmamışlar. Niye böyle yapıyor onu mu istiyor? Sence tekrar iletişime geçerler mi?
Seviyor desem inanacak mısın
Anlamıyorum nefsine mi yenik düşüyor beni mi sevmiyor? O kızı mı istiyor?
Ayrılcaksın bir de soruyor musun saka mısın
Çok üzgünüm… Bu kız uzun zamandır nişanlımın peşindeymiş, mesajlaşmışlar bir kaç kere buluşmuşlar, kıza sarılmış, kararsızım demiş ama bir kaç gündür konuşmamışlar. Niye böyle yapıyor onu mu istiyor? Sence tekrar iletişime geçerler mi?
Tekrar gecse de gecmese de senin nisanlın ayrılman gerek seni aldatmıs resmen farkında değil misin evlendiginiz zaman allah bilir kac kez aldatacak saka mısın sen
Kız kaç kere ben böyle devam edemem, ya nişanlın ya ben demiş, o da lütfen bana zaman ver demiş yani kızın gitmesine izin vermiyor hatta annesi kızı tanıyor, kıza annem sen ben bir görüşelim mi demiş kızda uygun olmaz demiş, böyle bir şey olabilir mi?
İyi geceler
Aldatmış bildiğin
Tekrar iletişime gecerler bence
kız kaç kere ben böyle devam edemem, ya nişanlın ya ben demiş, o da lütfen bana zaman ver demiş yani kızın gitmesine izin vermiyor hatta annesi kızı tanıyor, kıza annem sen ben bir görüşelim mi demiş kızda uygun olmaz demiş, böyle bir şey olabilir mi?
Geçmiş olsun.
Neden? :/ o kızı mı istiyor?
Adam seni aldatıyor hala anlamadın mı
Anladım maalesef ama niye?
Yine yapar ve sen bunu bile bile bu adamla devam edersen kusura bakma çok üzüleceksin. Başını çok taşa vurursun evlenmek için evlenilmez
Kız kaç kere ben böyle devam edemem, ya nişanlın ya ben demiş, o da lütfen bana zaman ver demiş yani kızın gitmesine izin vermiyor hatta annesi kızı tanıyor, kıza annem sen ben bir görüşelim mi demiş kızda uygun olmaz demiş, böyle bir şey olabilir mi?
Bu iş bitmiş neyini uzatyrsun
Neden? :/
Adam resmen seni aldattyr bunu bile bile mi kabul edyrsun
Haklısın :/
İyi geceler