arkadaşlar bu insanın nasıl boş bir hayatı var ki tanımıyorum etmiyorum arada bir napıyorsun yazıyordu bende müsait olunca cevap veriyodum. saniyesinde cevap yazmadığım için küfürler etti. bende engelledim

arkadaşlar bu insanın nasıl boş bir hayatı var ki tanımıyorum etmiyorum arada bir napıyorsun yazıyordu bende müsait olunca cevap veriyodum. saniyesinde cevap yazmadığım için küfürler etti. bende engelledim
Gayet doğal stres atmış sende aynısını yapsaydın saysaydin ciddiye bile almayacaksin bu tarz durumları koronadan sonra herkes 5 kat daha psikopat oldu yani zombiye döndü desek daha doğru
gerçekten çok tuhafıma gitti hiç tanımadığım etmediğim bir insan tarafından bu kadar terbiyesiz şeyler duymak çok ilginç.
Birde ciddiye alıp soru olarak paylaşmışsin kendini strese sokmama gerek var mı bence düşünmeme gerek yok bazen hata yaparız fakat suçlamak o kadar zor gelir ki bazen dayanamazsın
hayatımda hiçbir insanla böyle bir şey yaşamadım o yüzden şaşkınlıkla burada paylaştım
Bana çok küfür edildi ben ciddiye bile almadım aslında ciddiye almadigin sürece daha fazla deliriyor karşındaki insan sende böyle yap umursamaz davran psikolojik olarak daha pişman olacak daha fazla sinir olacak cevap verdikçe kendi rahatlamis hissedecek hiç cevap verme sessizliğini koru hatanin kendinde olduğunu anlasin böyle yapman senin açından daha iyi olur belki pişman olur bir özür diler sonra pişman et yani
Cevap
5Cevap
Sen de küfür et engelle. Karakter sizin teki. Saygısız adam
Savcılığa verirdim ben olsam
bende şu an düşünüyorum acaba savcılığa versem mi diye çünkü tüm mesajlar araştırılsın bakılsın istiyorum. adam başından beri kişilik bozukluğu var gibi şeyler yazmış resmen.
Hahaha bulunmaz hint kumaşı xd
hala şaşırıyorum tanımadığım bir insan nasıl böyle bir şey dwr 😂
Sende küfür etseydin stres atardın valla
:D acınası bir mesaj
Nasil kafalar bunlar
gerçekten anlamıyorum. diğer mesajları göstersem daha da delirirsin
Tahmin ediyorum. Sanal zorbalik iste bunlar..
böyle bir insanın bana mesaj atma hakkını vermekte ben hata etmişim
Her yerde karsina cikabilir yapacak bir sey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?