Platonik olduğum kişi sevgili yaptı, çok üzgünüm. Onu nasıl unutabilirim?

Ayrılırken öğüt veren beyin mağduru bir sevgili nasihatidir: Bol bol hobi edin, ayrıldık diye dünya başına yıkılmadı, sürekli depresif takılma, sosyalleş gibi gibi. (örnek) 😄
Emin ol platonik daha az acıtır. Görmezden gelme bu durumda ilk adım kabullenmekte bitiyor. Sonrası kendi hayatına bakmak. 😊🌼
Platonik degilmiydi
Saol ablam
Rica ederim Genceciksin kocaman bir hayat var ne aşklar çıkar karşına kim bilir düşünme bile. Al sana bir çiçek🌼🌼😊
Cevap
18Cevap
Uzak durarak coook uzak durarak hiç gormeyerek aynı ortamda denk gelmeyerek. Gözden ne kadar ırak gönülden de okadar ırak
Arkadasiz bile
Onu unuttum demek bile onu hatırlamaktır ama merak etme öyle ya da böyle unutacaksın bir şey yapmana gerek yok
Eyvallah
Zaman herşeyin ilacı canım . Sana bi aşk profosoneli olarak soyliyim ama onu sana hatırlatacak şeyleri yapmicaksin onu hatirlatacak şarkıları bir süre dinlememen lazim sakin ol ve onu düşünme oturup müzik açıp efkarlanmak asla yok ! İlle de unutmak istiyorsan zaten basarirsın bu kolay olur kafanda bitirsen kalbindede kısa sürede yok olacak inan buna :)
Gerek yok böyle takıntılaraaaa ömür kısa yaşa ve mutlu ol ama seviyorsan karşılık bulmasan bile söyle sevmek ayıp değil 😊
tamam tesekurler
Soyle dertlerim oldugu gunleri o kadar ozledim ki.. yetiskin olmak coook zor lutfen tadini cikar
Cikmiyo ki tad falan
Düsünmeyerek, takip etmeyerek, yeni sayfalar açarak.
Kusura bakma çok üzülüyosun biliyorum ama aynısını yaşamıştım platonik olduğum kız sevgili yapmıştı bendr sevgilisine yürümüştüm sjsjsjsjs
Ben yuruyorum zaten skdjksnskdnkdnd
kizla agiz agiza giriyorum swfjgkbssjnsks
hayir o kadar olmadi dksjkxnskdns
Bende aynı sorunu yaşıyorum bende platoniktim gittim çocuğa açıldım kabul etmedi diğer gün sevgilisiyle geldi inşallah unuturuz😊
Unutamassin hiç bir xaman bir de uykularında goriyorsa sen harbi bokibyemissin kimseye aşık olamassin bir daha kimseyi sevemessin
Cok iyi motivasyon saol abim
Sana benden bir tavsiye kendine bir hobi edin ve varini yogunu o işle ugrasarak yavas yavaş unutabilirsin. Yoksa şey kafayi yeme noktasina gelirsin.
Eyvallah saolasin
Rica ederim.
Aynı dert benim. basimda sevgili yapmadı ama kız çok güzel ve beni gormuor bile :(
ah be abi
Unutamıyosun ki aynı bende öyleyim sevdiğim kişinin sevgilisi var 1 yıldır böyle devam ediyor sanki ondan başka yokmuş gibi geliyor demem o ki unutamıyosun.
aynı ortamda mısınız
Evet
Geçmiş olsunn zamanla geçer
Saol askim
platonik olacağın başka bir kurbanla.
Aklimdan cikmiyo psikolojimi bozdu
O mutluysa ben cekilirim ordan
Nie kendimi uziyim ya
Narsist olma
Ancak zamanla kardeşim 👍🏻
unutulmuyo abicim
Olsun unutamam
Saol abicim
Aman dünyada başka erkek mi kalmadı salla gitsin.
Takılma bunlara aevgi ilahi bşi dua et
Sevgi ilahi bir şey değildir.
Ona benziyen birini bul
En İyi Cevap