Sen beni kullandın diyen patron ne demek istedi niye bunu söyleme geregi duydu?

Patronumla iyi gülmeli bir iliskimiz vardi yani cok iyidik. Flörtlesirdikde bazen Hep gülmemi isterdi bana iltifatlar ederdi sakalar yapardik falan. Sonra bi ara ben fark ettim baska bi calisan kiz ordan yakinlarda durunca hep bana karsi soguk yapiyor sanki beni görmüyormus gibi yani hep mesafeli davraniyor selam bile vermiyor. Bunu anladim bende kendimi geri cektim yani o olmayinca iyi güler yüzlü sakaci falan o olumca mesafelimi kendimi kullandirtmak istemedim. Sonucta dogal davranabilir şüpelendim demekki o kizla biseyler var aralarinda ama gizliyolar diye düsündüm.
bu aralar mesafemk cok koruyorum eskisi gibi ilgi göstermiyorum. Gecenlerde kendisi bir isciyle konusudyodu o esnada ben yukari cikiyordum cünkü yerim üsteydi ve normalce yanlarindan gectim. Selam vermedim cünkü konusuyolardi. Üste lavaboya gitmem gerektigini anladim ve en büyük lavabo asagi katta. Onlarin önünden tekrar gecemdim ve üsten uzun bir yol daha var asagiya gidebildigimiz onu kullandim onun yerine gittimki o lavabo kapali henüz girilemiyodu. Geri dönünce tabi hala onlar konusuyodu uzaktan beni görüyolardi ben tabi yanlarindan gecmedim tekrar diger yolu kullandim yukari cikmak icin sanki arkasindan gidiyomus gibi olmasin diye. Üste bir lavabo daha var cok kücük ve uygunsuz kokuyor eski ama yinede gittim lavabo kantinin orada kantinde üst katta bu arada. Ciktigimda bi baktim yani lavabo ve kantine baglayan bir koridor var orada patronum yanliz kahve makinasinin önünde kahve aliyor ve birisiyle konusuyor orada birinin yürüdügünü görüyor ama kafasini asla benim yürüdügüm tarafa cevirmedi bende beni görmüyor sanip hani ne yapabilirimki sonucta uzaktan mesafede bisey demeden koridorun tamda ortasinda kapi var o kapidan indim cünkü calistigim yerde ordaydi zaten. Aradan 20 dk gecti ve yanina geldi calistigim yere oo hayirdir bu aralar cok heyecanlisin falan diyip gözlerimin icine derin derin bakti hayir degilim dedim falan filan tam giderken affaladi ve bahalanerle biseyler uydurup gitti. Sonra yemek molasi geldi. Tam ben kahve alirken oda kahve almaya geldi ve bana oo artik merhabalar kesildi yüz vermiyorsun hic dedi. Yok öyle sey olur mu dedi oo bakiyorumda iş sözleşmesini almadan önce sürekli peşimdeydin Hakan Hakan diyordun simdi hic dedi sen beni kullandin dedi. kendimi kullanilmis hissediyorum dedi. Ben öyle birimiyim dedim sonra telefonu caldi. Öyle düsünme dedim. Sizce yanlis yapan benmiyim? Yani sonucta patronum ve hata bendemi benden beklentisi ne olabilir? Bana kafa verin lütfen kendimi bir yandanda kötü hissediyorum. Öyle düsündügü icin ya benimle konusmasa bidaha ve buda patronum oldugu icin benim icin iyi olmaz diye düsünüyorum.

Sen beni kullandın diyen patron ne demek istedi niye bunu söyleme geregi duydu?