Ya insanlar bu aşk denen kavrama aşırı derecede anlam yüklüyor. Bana göre şımarıklıktan başka bir şey değil. İnsanın 35 senelik babası/annesi/kardeşi hayatından dönmemek üzere çıkıyor. Bundan büyük acımı olur Allah aşkına? Edeyim aşk acısının içine. Yerli dizi izleyip bunalıma girmek gibi bir şey. Bu hayatta annesiz/ babasız büyüyen çocuklar var. Birde onlara sormak lazım.
Aşk acısı zordur tamam çok can yakar ama anne baba acısı aşk acısıyla kıyaslanamaz bile annem babam nerde aşk nerde aşk unutulur ama anne baba unutulmaz anne baba başkadır tek gerçek bir aşkla bizi seven karşılık beklemeden bizi büyüten canlarımızdır onların acısı çok zordur yaşamadım ama tahmin edebiliyorum rabbim bana bu acıyı yaşatmasın ya da çok çok gecinden versin kaldıramam
Bu kişiye göre değişir, eğer aile ile arası kötüyse ya da ailesi o kişiye geçmişte kötü davrandıysa o kişi muhtemelen ailesini sevmez ve ölmesine üzülmez. bu yüzden ben aşk diyorum. ama her iki acıda gelip geçiyor her acı gibi. sadece bizde bıraktığı etkilerin bizim için anlamları kalıyor geriye.
Hiç kimsenin ilgisine ihtiyaç duymadığın gün olgunlaşırsın. Hiç kimseden beklentiye girmediğin gün yara almazsın. Hiç kimseye bağımlı kalmazsan kazanırsın.