Biriyle tanıştım, duyguları çok temiz ve bana çok değer veriyor ama ben çok hızlı gitmek istemiyorum ne yapacağım?

Yeni tanıştığım kız ile kısa zamanda başlayan görüşme neticesinde hızlı bir arkadaşlığa giriş yaptık. Kız çok iyi ve daha bir kere oturup konuşmamıza rağmen bana çok güvendiğini öncekilere benzemediğimi belirterek benimle her şeyini paylaşıyor. İlk adımı da o attı ama ben çok hızlı gitmememiz gerektiğini birbirimizi iyice tanımamız gerektiğini belirtmeme rağmen sabırla beni bekleyeceğini söylüyor. Ben kırmak, üzmek duygularını incitmemek için elimden geleni yapıyorum ama o bu hassasiyetimi görerek daha çok benden etkileniyor sürekli konuşmak istiyor. Ben kendimi birden çok ciddi bir ilişki içerisine girmiş gibi hissettim. Kızın duygularını çok önemsiyorum, bana da değer veriyor ama ben çok acele etmemesi gerektiğini beni iyice tanıyıp tartmasını istiyorum açık konuşuyorum, göz boyama gibi şeyler yapmıyorum hatta gevşek tavırlar bile sergilemiyor. Mesajına cevap yazarken yazdığımdan farklı anlam doğmasın diye o şekilde hassasiyet gösteriyorum ama o benimle konuştuğunda mutlu olduğunu hep konuşmak istediğini söylüyor. Sevilmek değerli hissedilmek çok güzel ama ben onu kırmak ya da incitmek istemiyorum. O belki evlilik bile düşünebilir ama ben o olgunlukta olduğumu düşünmüyorum. Sizce ne yapabilirim?

Biriyle tanıştım, duyguları çok temiz ve bana çok değer veriyor ama ben çok hızlı gitmek istemiyorum ne yapacağım?