25 yaş erken mi ki?
2 ay
25 yaş evlilik için erken midir? Dezavantajı olur mu?

25 yaş erken mi ki?
Hayır ideal bir yaş bana göre. Annelik için de hemen 30 öncesi güzel olur hem. Kişi kişisel olgunlukta olduğuna inanıyor kendini evliliğe uygun hissediyor ve ekonomik olarak özgür durumdaysa olması gereken yaşlar kadın için.
Orta şeker yani eş diye seçtiğin kişiye bağlı biraz bu noktada. Senin hayatına müdahale mi edecek yoksa kendi hayatına kurmana da fırsat sağlayacak birisi mi bunu dikkate almak gerek o yaşlarda. Tam olmuyor insan sonuçta henüz gençlikte. Kendini buldukça seni senden alacak, sen çok değiştin ya diye saçmalayacak ya da sana zindanı yaşatacak bir kişi olabilitesini değerlendirmek lazım. Kısacası iki vizyonlu bireyler iseniz yaş sıkıntı olmaz.
Cevap
41Cevap
Bence tam zamanında evlilik 25 yaş için ileriki yaşlarda problem olabilir gerçekten ne erken evlenmek ne de geç evlenmek en güzel yaşlarında evlenmek insanı daha da mutlu eder.
Evli misin peki
Hayır tam zamanı bence.
Normal
Asla erken değil. Zaten evlilik yaşla değil, kişisel olgunlukla olur. Biyolojik açıdan da altın çağ diyebiliriz. Doğru insanla her yaş doğru, yanlış insanla her yaş yanlıştır.
maalesef si zamanda eflasyonla mucadele edipte evlenmek cok zorlasti, etrafimdaki bircok kisi gecinme derdinden dolayi evlilige sicak bakamaz oldu. Ama 25-30 yas arasi idealdir.
26 yaşındayım ve daha bir dikili ağacım yok. tek mal varlığım bilgisayarım onun da daha borcu bitmedi. İş desen yok. Atanamadim hala. Sevgili desen o da yok 😂 25 geç diyenler ben napayım bı soylesinler
Okul bittiyse ve güzel bir iş sahibi olunduysa, para da döviz olarak biriktirildiyse çok çok uygun güzel bir yaş , evlilik için.. 👍
bence minimum 30 yaş evlilik için gerekiyor. insan 30 öncesi olgunlaşmaz bu yüzden evlenince pişman olabilir.
Zamanıdır. Kendini hazır hissediyorsan. Olmalı.
Sorumluluk sahibi değilsen idareci değilsen evlenmeden önce baya bi düşünüp ona göre karar vermek lazım yaştan önce
Tam zamanı. Çokta geciktirmemek lazım yaşlıyken çocuklarla uğraşmak zor olur.
Erken bence daha. Gençliğini yaşayamamak dezavantaj olabilir. En güzel yılların.
Geç diyenler ölünce mi evlenecekler acaba doğru sevgiyi bulduysan bence ideal. Hayat kısa. Bence 30 çok geç bana göre. gençken daha enerjik olur insan.
Kendinizi hazır hissediyorsanız kadın içinde erkek içinde ideal evlilik yaşı en erken bence 24-25 yaşlarıdır yani sizin yaşınız evlenmek için gayet ideal bir yaş
Bence kadın için en iyi yaş 28-30 yaş. En azından Özgür yaşantıya flörte, cinsellige doymak sonra kendini birine adamak gerekli.
Kadınlar için en az 23 yaş erkekler için en az 26 yaş evlilik icin idealdir bence
Zamanı geldi o zaman
Bence doğru kişiyi bulduğunda zaten yaş erken ya da geç olmasına bakmıyorsun. Erken yaşta sevdiği bir kişi ile evlenirsen o ilişki daha çok uzun sürermiş
Kendini hazır hisediyorsan neden olmasın önemli olan yaş değil senin ne hissettiğin ve ne istediğindir.
Bence mükemmel olabilir aşık olduğun adamla büyüyorsun hamur yapmaya benzer ikiniz birlikte yoğrulur birlikte pişiyorsunuz.
ideal yaş bence fazla zaman geçince tadı kalmaz
En İyi Cevap