Evlenince mutlu olunuyor mu?

ciddi merak ediyorum.
Tecrübe edinince öğreneceksin, bizim dediklerimiz bizim tecrübelerimizden çıkagelen bilgilerdir. Ben evlenmedim o yüzden bilmiyorum, başkalarından gördüğüm duyduğum kadarıyla mutlu olanda var mutsuz olanda var. Uzun süre evli kalan çiftlerin bazıları iletişimin önemine vurgu yapıyor. Uzun süre evli kalamayanlarda iletişimsizlikten muzdarip olduğunu söylüyor. Bazısı evlenmek istemediği halde evlendiği için iletişim dahi olsa istemeyebiliyor eşini ve nihayetinde huzursuzlukta olabiliyor.
Evlilik demek her şey yolunda gidecek demek değildir lakin iki taraflı çaba olduktan sonra her şey hallolur, tabiki her zaman hayatın inişleri ve çıkışları olacaktır; mühim olan ehline denk gelebilmektir.
Annem hiçbir şekilde mutlu olamazsın diyor yani çoğunlukla da kötü bitiyor evlilik veya evlilik içindeki ortam kötüleşiyor bu konuda bende kararsızım aslında yorumları takip edeceğim
Cevap
49Cevap
Olunur
Elalem namussuz demesin, baban bacaklarını kırmasın diye tanımadığın herifle yapacağın seksi yasallaştırabilmek için evlenecek modelsin, ne mutluluğu yavrum?
Karşındaki kişiye bağlı benim eski eşim evimin temizliğinden yemeğeme kadar bir gün eksik etmedi ama en ufak şeyde suratı asılırdı günlerce düzelmedi söylediğim halde hata yapardı özür dilemezdi küçük şeyleri büyütürdü sevgide olsa olmadı iki tarafın anlayışına bağlık doğru olmasada ilişkiye yön veren erkeği yöneten kadındır erkeğin biraz alttan alınması gerekiyor çevremdeki tek yürüyen evlilikler böyle evlilikler
Doğru kişiyse, biraz da mantığını ortaya koyup düşünerek evlendiysen mutlu olursun. Mutlu olmaz zor değil. Mutsuz olmak da zor değil. Her şey insanın kendi elinde.
Sevgi, saygı sadakat olunan ilişki mutluluk verir. İhtiyaç karşılama, sadece çocuk sahibi olma vs. üzerine kurulan ilişki cehennem olur.
Denemek lazım.. çocuk sesi ve kadın dokunuşu.. merak etmiyor değilim ama hazır değilim maalesef
Mutluluk kavramının karşılığındaki beklentinin ne olduğuna bağlı değişen bir durumdur mutlu olmak ya da mutsuz olmak.
Ewlilik bir kumardır şansın varsa ömrünün sonuna kadar mutlu olursun yoksa en başından rezilligini çekmeye başlarsın
Uyumlu bir evlilikse mutlu olunur. Onun için eşi iyi seçmelidir
Tahmin edildigi gibi mutlu olunmuyor.
hayır çünkü mutluluğu öncelik etmiyor kimse birçok konuda olduğu gibi
Kesin olarak bir kanıya varamayız yaşayıp görmek gerek
Mutlu ve duzenli bir hayati olsun diye evleniyor insan. Ama tersi olacaksa bulaşmayın
Sence bunun bir standartı var mı? Mutlu olunsaydı bu boşananların derdi neydi acaba?
Kadın sadıksa eğer mutlu olunur adam da adamsa düzgünce ilgilenirse eşiyle her şey güzel olur.
Ben mutluyum bu günkü aklım olsa 17 yaşı da evlenirdim
Sıkıntısız baba mı var. İletişim herseyi halleder
Nedense hep mutlu olunmuyor demiş evliler. Madem mutlu olunmuyordu evlenirken aklınız neredeydi acaba
İyi birine denk gelirseniz cennet kotuye denk gelirseniz cehennem. Ben cennetin 7. Katinda takiliyorum😎
maalesef bazı insanlar evlenince daha mutsuz oluyor. İnsana ve kafa yapısına bağlı. Bazıları flört gibi takılmayı sever bazıları da aile olmayı.
saçmalamayın ya, doğru kişi olduğundan eminsen bas nikahı evlilik müthiş bi külfet
En İyi Cevap