Daha çok böyleleri rağbet görüyor çok acı, sonra evlilikler üç ay sürüyor.
Erkekler, Erkekler neden böyle aşko kuşko tarzı dolgulu dudaklı , uzun pis tırnaklı kadınları sever de mütevazı kadınlara bakmaz?

Daha çok böyleleri rağbet görüyor çok acı, sonra evlilikler üç ay sürüyor.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Erkekler Ne Diyor
Asla ılgımı cekmıyor ve ıtıcı buluyorum ozellıkler tırnakları
Kesinlikle iğrençler
Dolgu ve estetık desen zaten hepsı bırbırıne benzıyor artık
Aynen öyle
Cok cılkınç cıktı. Ben bu ınsanlara hasta olarak bakıyorum. Efektlerden dolayı mıllet arası yarıs var.
seksiler. nasıl hareket edeceklerini erkeğe neler verebileceklerini biliyortlar. seks yapmayacağım kızla neden vakit geçireyim.
Hayat kadını demedim
değiller zaten. hemen açıp vermiyorlar zaten belli bi olgunluğa gelince aradaki bağlar öyle. yoksa kaportacı hasan dayı gibi hatunları napiim
Konuyu nereye çekiyorsunuz? Bakımsız demedim estetiği olmayan ve beklentileri faha mütevazı insanlardan bahsettim
ben karakter olarak bahsettim. kendilerini ulaşılmaz bulunmaz hiny kumaşı sananlardan
Anladım, ben gerçekten mütevazı olmaktan bahsettim
Bakanlara da eminim siz bakmıyorsunuzdur bunu genelkemeyelim olur mu?
Tamam
O dediklerin her zaman arka planda kalır.
Doğru
Değeri anlaşılmaz o yüzden pek takma her kumaşın bir alıcısı vardır
Haklısınız teşekkürler
Rica ederim
Mütevazi kadın diye bir şey yok ki. Biriyle takılacaksan bari güzel olanla takılayım.
Niye yok belki sen denk gelmedin
Ben denk gelmemişsem iyi saklanmıştır o saklanmaya devam etsin
Etsin sana denk gelmekten iyidir 🤣
Bir şey diyemem haklı olabilirsin
mütevazilar çok darlıyor olabilir mi hepsi için demiyorum ama bir çoğu öyle
Ne konuda darlamak
her konuda senin neden yok erkek arkadaşın veya en son neden ayrıldın
Ben erkek arkadaş istemiyorum
o zaman neden soruyorsun bunları istemiyorsan lezbiyen misin
Direkt evleneceğim
nasıl olacak selam vereceksin ve evlenecek misin karşındaki iyimi kötümü nerden anlayacaksın
Haklisin piyasada cok fazlalar. Ve cilalı boyalı bir kiz gorduklerin de elleri ayaklari karisiyor. Ama bilseler gece Barbie sabah kalkinca carli olduklarini.
Carli ne🤣
Show tv de birtane msymun carli vardi ya o
İyiymiş🤣
Nerde yasiyorsun
İstanbul
Bir işle mesgulmusun okuyormusun baba parasimi yiyorsun yoksa :D
Okuyorum
Guzel bir başlıga deyinmissin. Bu soyliyeyim
Evet güzel ama fazla ilgi görmedi
Bence bu sorunun ciddiyetini anlayacak potonsiyelli kisiler yok burada. Zaten anlamış olsalardı yuzlerini suya batirsan iki kilo boya cikacak kizlarin pesin de olmazlardi. Diye dusunuyorum
Benim de hayatımda bunları konuşabileceğim insan yok diye buraya yazmıştım ama yine olmadı galiba
Ne yazik ki..
Ingrmin var mi
İnsanların, senin hakkında ne düşündüklerini önemsemeyerek, ömrünü uzatabilirsin mesela.
Ben kendimi biliyorum zaten de neden öylelerini tercih ediyorlar dedim
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
O da doğru
Daha itici bir tip olamaz bence
Bana niyeyse hep öyleleri tercih ediliyor gibi geliyordu
Sanmıyorum
Teşekkürler
Ricalar
İyi muamele gormek isteriz ondan😀
Mütevazı olan iyi muamele gösterir asıl
Yok bu o senin bildigin muameleden degil. Bak ne oldugunu bile bilmiyorsun😀 Allah gonlune gore en guzel bahtı versin sana🙂
Cinsel anlamda söylediğinin farkındayım
Aaa 🤭🤭 simdi olaya oyle bakinca ne demek istedigini anladim o zaman su anda Allah benim de gonlume gore en guzelini versin durumu oldu😅😅 icim fena oldu. Seni keşfeden yasadi soylim ben sana.
Bu u dönüşünüzün sebebi nedir, mütevazı olduğumu belirttim zaten
Ben senin gibi birini bu sitede gormedim ondan basta yanlis anladim... ya basta anladigim kadar saf oluyorlar ya da senin sorunda bahsettigin gibi tipler oluyorlar. Sen gerekli cevabi verdikten sonra taslar yerine oturunca anladim ve tabiki U dönüsü yapacagim. Bana gore sen bulunmaz hint kumasisin degerini bilmeyen kendi kaybeder.
Estağfurullah, kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir, hakkımızda hayırlısı