Sorun nerde sizce? Yakışıklı değilsin demeyin yakışıklıyım çünkü?
2 ay
Yakışıklıyım ama hiçbir kız gelip tanışmıyor instagramdan felan yazan yok istek atan yok sorun nerede?

Sorun nerde sizce? Yakışıklı değilsin demeyin yakışıklıyım çünkü?
Anlaşılan bu flört mevzularında baya yenisin aga, bir kere yakışıklılık kişiden kişiye göre değişir. Sen Emineye çok güzel gelebilirsin ama Arzu seni tipsizin teki olarak görebilir, hadi o kadar olmasada en azından seni Emine kadar çekici bulmaz. Her şeyi geçtim, kadınlara özellikle sosyal medyada çok fazla talebin olduğunu biliyorsundur umarım, biz erkekler olarak günde 1-2 veya bazen hiç mesaj almıyorken ortalama güzellikle olan bir kadın günde 30-40 tanışma mesajı alıyor bunun sebebi Türkiyedeki abaza güruhun fazlalığından kaynaklı. Şimdi sorarım sana, sence bu bollukla olan T. C kızı neden sana tanışmak için yazsın ki? Onun çok fazla seçeneği var zaten, arada senin gibi olan bir kaç tane adamda var belki daha iyisi/kötüsü de var.. kızların bu devirde bir erkek kadar uğraş vermesine gerek yok yani onu diyorum, bu yüzden bu kafayla gidersen ölene kadar mastürbasyon devam edersin benden söylemesi.
Ne yapmam lazım
Oturup bişi yapamazsın, ya ortamlara giriceksin ordan karşına çıkarsa çıkıcak ya da instagramdan dikkatini çeken kızları sen takip ediceksin, onlara yürüyen kişi sen olucaksın. 1. söylediğim daha iyi, çoğu erkek yüz yüze kadınlarla konuşmaktan aciz o yüzden herkes sosyal medyadan yürümeye kalkıyor, öyle olunca senin mesajlarını görmüyorlar bile.. görselerde onlara yazak 705. adam oluyorsun sadece, o yüzden yüz yüze bulmaya çalış.
Bütün yazdıkların için teşekkürler
Rica ederim
Cevap
5Cevap
Belki yakışıklısın diye zaten hayatında birisi vardır diye düşünüp seni kafadan direkt eliyor olabilirler
Çevren dardır, ya da sessiz sakin biriysen ilgi çekmemişsindir.
Öyleyim cidden
arkadaş çevren var mı okuyor musun çalışıyor musun çevrende kız var mı bunları bilmeden yorum yapamayız
İşten eve bir düzenim var fazla arkadaşım yön
Yok
çevre önemli ondan yoktur akşamları dışarı çık bir iki mekanda takıl yakışıklıymışsın madem illa bakan çıkar
Bakan çıkarda kozlar genellikle egoist felan ondan gitmem yanlarına
bunu kızın belli etmesi lazım mesela bi kız sana baya baya bakıyorsa gidip tanışmak istemez misin
İsterim tabi
tamam işte dediğim gibi biraz dışarda takıl sen böyle bir şeyde olursa adım atarsın
Tamam ama zannetmiyorum çünkü kızlar zor bakar öyle birine
niye ki benim çok beğendiğim tipler oluyor ama adım atmadıkları için havada kalıyor 😄 öyle biri derken ne demek istedin ki
Yani hep kasıntı oluyor kızlar. Yanlarına yaklaşılmıyor
bazıları öyle evet
Maalesef
Onunla ilgisi yok, ben tipsizim bana istek atıyorlar tabi tanışıklığımız varsa yoksa kim niye sana istek atsın
Sosyal medyayla olacak iş degil bu sosyalleserek olan isler
Sevgilin var sanıyorlardır
Kesin olarak bundan öı
Mı
Kanka ne biliyim kesin ondan mı ama yakışıklıysan ondandır
Belki de vardır ama senin haberin yoktur 🙃
Yok yazan
Durduk yere niye yazsınlar zaten normal.
İtici ve havalı duruyorsundur ya da seçicisindir
Kız olsan güzel olsan istek atan olurlar
Para altın var mı
Geldim. d
En İyi Cevap