İliskilerde sadakat önemli.. Peki güven olmayan bir ilişkide olan sadakat ilişkiyi tek başına kurtarabilir mi?

İliskilerde sadakat önemli.. Peki güven olmayan bir ilişkide olan sadakat ilişkiyi tek başına kurtarabilir mi?
güven olmayan bi yerde sadakat zaten olmaz
sadakat güvenle bağlı kalmak demektir güvenmek sadık kalmaktır yani şu kelimeleri bir araştırın gözünüzün yağını yiyim
öte yandan geldik kıskanma konusuna kısman ile ambargo koymayı birbirine karıştırmayın
yani kıskanmak aslında bir tür koruma güdüsüdür ufak bir diyaloğun ya da görsel yansımanın verdiği yanlış algı ve figürel düşüncelerden kaynaklı olası hatalara karşı kalkan olmaktır sadık kaldığım kişiye karşı himayekar olduğumu belli etmektir
fakat ne kerametse kızlar bu kıskanma olayını hep yok efendim beni dışarı göndermiyor yok efendim iş yerindeyken günde 20 defa arıyor falan filan
bu dışarı izin vermiyor ya da sürekli arıyor durumlarına ambargo denir
daha önemli bir işe gitme bahanesiyle çatır çatır kütür kütür ssikişen okadar çok kişi biliyorum ki Allah düşman başına vermesin yazık kocalarına eşlerine
tabiki eşimi kıskanacam eşim dışarı çıkarkan gtünün deliğine kadar parfüm sıkıyorsa yok efendim o tayt denilen lanet olası bez parçasını ammının içine kadar klitoris bile belli olacak şekilde giyip çıkıyorsa ayy hava çok bunaltıcı diyip südyeni yallah kaldırıp dolabın içine atıp kendisi südyen yok bide straplez tarzı bişey giyip çıkıyorsa ben orada düşünürüm arkadaş hayırdır olum aam gt göğüs şovu yapmaya mı gidiyorsun ya da kendine yedek birilerinimi buldun yeterince ssikemiyormuyum yani
sadakat güven işte bu yüzden olmalı fakat yediğine içtiğine harcalamalara telefon konuşmasına daha doğrusu bitakım ekonomik hesaplara dayalı sinsi müdahalelere ambargo denir o kadın ozaman haklıdır özgürlük kısıtlamak yanlıştır öyle bir kocadan adamda olmaz o ilişkide yürümez fakat yukarda saydığım kıskanma ile alakalı kriterler konusunda kusura bakmasın kimse ben seni sahiplenmişsem kıskanmak zorundayım ama bokunu çıkarmamak kaidesiyle aksi halde kıskanmıyorsam zaten herhangi birisin demektir
Evet kıskançlık sevgi belirtisi değildir güven eksikliğidir.
Toplumda aşırı sevilme olarak tanımlanan kıskançlık, sağlıksız ve normal olmayan bir duygudur.
Dolayısıyla sevginin bir göstergesi değildir. Kişide sağlıksız bir muhakeme yapısının varlığına, bazen de karşısındaki kişiye duyulan güvensizliğe işarettir.
Evet öyledir ama bu kişinin karakterine de bağlı bir durumdur
Bir kişi benim gibi sevecen asla aldatmak istemeyen biridir. Başka bir kişi ise ful karı kız ile işi olan sevdiği kişiyi yetersiz bulandır
Yani güven konusunda çok bir şey bekleyemezsin onu tanıyarak görebilirsin
Güven yoksa sadakat nasıl olacak ki?
yani bu aslında bana sadık ama güvenmiyorum demek abesle iştigal oluyor güvenmediği birisinin insan sadık olduğuna da inanmaz ki:)
ilişkide en önemli olan şey bence saygı.. saygı önce kendine sonra hayatındaki insana
Cevap
10Cevap
Saygı temeldir, güven direktir, direkte sallanan bayrak sevgidir
bence kıskanmak güvensizlik değildir
kıskanmak benim sevdiğim kadını veya erkeği kimse sevemez kimse ona samimi olamaz demektir o bana ait demektir
Kiskanclik kisiden kisiye gorecelidir bence illa birini kıskanmak değildir kıskançlık nesneselde kiskanclik olabilir ama kiminde evet güven eksikligi kimindr icten gelen bir huy
Belli kıskançlıklar normaldir ama boğacak seviyeye gelmişse bu kıskançlık kişinin öz güven eksikliği var demektir
Kıskançlık güvensizlikten drğil sevgiden gelir. Ama dozu aşırıya gittiğinde güvensizlik var demektir
Seven insan kıskanır ancak her şeyin fazlası zarar
Kıskanmak bazi konulari özgüvensiz olduğunu gösterir
Kiskanmak sevgidendir guvensizlikten degil
Hayır, güvensizlikle eş değer olamaz.
Bence biyere kadar
kaçamaklar ona göre 👋
🤔
öz güvensizlikle yakından ilişkili durum
Güvensizlikle alajası yok bencd
En İyi Cevap