Sevmek sevilmek evlenmek istiyorum cok mu şey istiyorum?

Ankara 'da kamu gorevlisiyim. Duzeyli sirali bir sekilde tanisip sevip/sevilip daha sonra bunu evlilige tasimak istiyorum. Ama onume kim cikarsa ciksin bi sekilde red ediyorum. Cunku genelde hep çıkarcı erkekler oluyor. Halbuki ben herseyi kabul ede biriyim. Evlenip boşanmış olabilir. 1 tanede olsa çocuğu olmuş olabilir. Tek isteğim kaba olmasin bir birimize saygili olalim ve geri kafalı olmasın , mesleğinin asker veya öğretmen olmasini tercih ederim ama tahsili iyiyse baska mesleklerde olur. Baska bir istegim yok 😪😪 cok mu sey istiyorum ki ben. Instagramdan atilan istekleri kabul etmiyorum , cevremde bana yakistirdiklari / tanistirmak istediklero kisilerle kafam uyusmaz diye red ediyorum. Eee ben nasil biriyle tanışıp evlenecegim veya sevgili olacağım o zaman.

Güncellemeler
+1 yıl
Genelde tecrubeli veya oglun erkekler daha cok kiymet bilir aynen. Nerede ne hata yapilmaz bilir
Güncellemeler
+1 yıl
Hemen yarin gidp evleneyim demiyorum :) sevgili olup asama asama ilerlemekten bahsediyorum. Ve kafama gore birini bulamiyorum. Tanismak isteyenleride nedense red ediyrkum kafa dengi degil diye
Sevmek sevilmek evlenmek istiyorum cok mu şey istiyorum?