Hem kim kime şans veriyo ya. mesela hatuna teklifte bulunursun sevgili olmak amacıyla eee hatun sana bi şans mı verir ya da bu hayallerimin adamımı diye kendi ne mi şans verir.
EVET BIZ SÖZ KESTIK ESKI ESI RAHATSI ediyordu o da onunla yatmis 2-3 gece sonra yol vermis benimle evlenmek istedi eski esine ümit baglayip yol verdi bende af ettim imam nikah kiydik beraber yasiyoruz o zaman alkdatmis yani o zaman beraber bile kalmiyorduk anladinmi simdide cok pisman iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şansı vermek insan oğlu olarak elimizde olan bişe değil. Kendimizi çok bişe görmeyelim
asla vermem
Zor bi konu
Hayır verilmez
Yakaladın mı
İtiraf ettiiii eski eşiyle yattım dedim
Çok mu özlemiş eski eşini
İntikam için yapmış öyle dedi
Hem kim kime şans veriyo ya. mesela hatuna teklifte bulunursun sevgili olmak amacıyla eee hatun sana bi şans mı verir ya da bu hayallerimin adamımı diye kendi ne mi şans verir.
Nasıl bir hırs ya. Senden intikam alması için sen de bişeyler yapmışsındır öncesinde
Evet
ILK DEFA BI EVET YAZAN OLDU NEDEN?
Nedeni duşuncem bu
Hayır
Yani af yok diyon
İnsan değişmez mi?
Kesinlikle
Değişmez fırsatını bulunca yine yer o boku
Anladım çok seviyorum ama
Vay beeee insan gerçekten bazen kör olabiliyor
Sevme sevgiyi haketmiyolar unut gitsin tamam
Olma kör abi aç gözünü sen arkanı dönsen yine seni aldatır
Zaten hiç güvenmiyorum artık çok zor evden çıktımı kafamda soru işareti hep
Boşan daha iyi
Zaten imam nıkahlıyız bi şans verdim yine yaparsa çeker giderim resmî evlenmek istiyor o
Kıyma kesinlikle nafakayla uğraşırsınız bir de
Aynen dimi Avrupa’dayım gerciiii burası Türkiye gibi değil ama yinede
Herzaman mantıkla araba yürür mü
Bende şans verdim yine ihanet ederse çeker giderim bende
Kalple de yürümüyor
Nasıl desem böyle nefretlere sevgi arasındayım
Sen diyeceğini demişsin bakalım ne yapacak
Aynen kaybedecek bi şey yok benim masrafda yapmadım tam tersine o bana Masraf yapiyor görecez
Hayırlısı olsun
Yok vallah yeminle ama tercihiniiii benim için kullandıııı o da onu çok kıllanmış yani durum karışık yani
Eski eşiyle mi yatmış
İnanç imzasında kolay ayrılık resmide imzada zor he
Aynen sade imam nikah var o resim istiyor ama
Yok abi benim fıtratıma ters benim eşim aldatsa beni ben daha onun koynuna girmeye utanırım kabul etmem kesinlikle
anliyorum vallah ne desen haklisn iste bende cok merhametliyim acidim iste yapmiycam dedi daha
Bence resmi imzada ayrılık kolay 15 dk tık öbürü zor
Hangisi
EVET FAKAT BUNU INTIKAM OLARAK YAPMIS ONA ÜMIT VERMIS BIRAZ SONRA CINSELLIK SONRA hadi ordan ETMIS
Ne alaka ya seni düşünmesi lazım değil mi
Evet ne desen haklısın biz de o zaman sevgiliydik daha evli değildik
O zaman mı aldatmış
EVET BIZ SÖZ KESTIK ESKI ESI RAHATSI ediyordu o da onunla yatmis 2-3 gece sonra yol vermis benimle evlenmek istedi eski esine ümit baglayip yol verdi bende af ettim imam nikah kiydik beraber yasiyoruz o zaman alkdatmis yani o zaman beraber bile kalmiyorduk anladinmi simdide cok pisman iste
Ama böyle düşünmesi çok gereksiz bence ondan intikam alcam diye seni aldatıyor
Aladattııı bile dahasııı yok ki itiraf etti
Artık bende af ettim durum çok farklı olduğu için bi şans verdim artık bilmiyorum zaman neşeyi gösterir
Bak bakalım hayırlısı olsun
EVET COK KAYBETTIM DAHA KAYBEDECEK SEYIM YOK OLAYINISI SURDA SIMDI O DA ANEDIYOR BEN ONU ALDATCAM ÖDÜ KOPUYOR
Hmmm
Şöyle düşünüyorum beni zaten aldattiii düzelirse. Bi insan kazanmış oluruz aldatırsa çok üzülmem zaten aldattı eee param da yok yese anlıyormuşum
Bekle bakalım
Aynen düzgünüylede denedik o da olmadı vagri bi rde böyle denim