Erkekler, Neden boyle bir adam sadece o emojiyi atar?

Hep saygi duyan masum güzel bakan, sarılan adam neden ayriliktan bir sure sonra ona ozledim seni yazinca saatler sonra sadece böyle bir emoji atsın ( 🙂 ).

Hiç baski yapan bir kiz degilim, zaten özledim yazmadan once bir defa nasilsin falan kisa yazistik ki birkaç ay ayrıyız. O kadar yetiskin düzgün davranan biriyim ki bana ne isterse soyleyebilir. Kavga hiç etmedik gerek de yoktu, beni istemediğini söyleseydi de hiçbir şey demezdim, herhalde özür dilerdim ondan rahatsızlık verdiğim için, o da bunu biliyor. Ayrilirken bile ciddi ilişki kaldıramadığı için ya da hala tek bir kizla baglanmak sorumluluk almak istemedi henuz bilemiyorum, netsiz devam edemem dedim. Hiç ağlayıp sızlamadım onun yanındayken, trip atmadim, hiç kiskanclik yapmadim.. bazi seyler zoruma gitse de stabil kalmayı tercih ederdim.

Onu ne kadar sevdiğimi saygi duyduğumu biliyordu, baska biriyle yazişmayacağımı bile emindi. Bana hiç saygisizlik yapmadi, hep guzel sakin davraniyordu, kelimeleri seciyordu diyebilirim, onunla hala takipleşiyoruz, çıkartabilirsin istersen dedigimde hayir olmaz gibi yapti. Son geçede o konuşma olurken zar zor konuşuyorduk, arada gelip sarıldı arada öperdi, ya da öylece sessiz sessiz kıpırdatmadan oturup beni izliyordu... Ertesi sabah beni bırakırken öpücük yok mu dedi.. yine öptü yine sarıldı..

Sadece anlamak istiyorum çünkü onu hala çok seviyorum.. :)

Erkekler, Neden boyle bir adam sadece o emojiyi atar?