Hep saygi duyan masum güzel bakan, sarılan adam neden ayriliktan bir sure sonra ona ozledim seni yazinca saatler sonra sadece böyle bir emoji atsın ( 🙂 ).
Hiç baski yapan bir kiz degilim, zaten özledim yazmadan once bir defa nasilsin falan kisa yazistik ki birkaç ay ayrıyız. O kadar yetiskin düzgün davranan biriyim ki bana ne isterse soyleyebilir. Kavga hiç etmedik gerek de yoktu, beni istemediğini söyleseydi de hiçbir şey demezdim, herhalde özür dilerdim ondan rahatsızlık verdiğim için, o da bunu biliyor. Ayrilirken bile ciddi ilişki kaldıramadığı için ya da hala tek bir kizla baglanmak sorumluluk almak istemedi henuz bilemiyorum, netsiz devam edemem dedim. Hiç ağlayıp sızlamadım onun yanındayken, trip atmadim, hiç kiskanclik yapmadim.. bazi seyler zoruma gitse de stabil kalmayı tercih ederdim.
Onu ne kadar sevdiğimi saygi duyduğumu biliyordu, baska biriyle yazişmayacağımı bile emindi. Bana hiç saygisizlik yapmadi, hep guzel sakin davraniyordu, kelimeleri seciyordu diyebilirim, onunla hala takipleşiyoruz, çıkartabilirsin istersen dedigimde hayir olmaz gibi yapti. Son geçede o konuşma olurken zar zor konuşuyorduk, arada gelip sarıldı arada öperdi, ya da öylece sessiz sessiz kıpırdatmadan oturup beni izliyordu... Ertesi sabah beni bırakırken öpücük yok mu dedi.. yine öptü yine sarıldı..
Sadece anlamak istiyorum çünkü onu hala çok seviyorum.. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Özet geç ablam... Saçma sapan bir soru için o kadar vakit harcayamam.
Kısa sormak istedim ama belki sadece böyle deseydim farklı yazardınız, bir şey bilmeden.
Hep saygi duyan masum güzel bakan, sarılan adam neden ayriliktan bir sure sonra ona ozledim seni yazinca saatler sonra sadece böyle bir emoji atsın ( :) ) Neden peki..
Erkek arayışındaki kızların sorularına cevap vermiyorum ablam.
Nasıl arayışındakı? Anlamadım? Erkekler daha iyi bilerler diye sordum :) Kızlar farklı bakarlar
Başka derdin yok mu senin? Erkek aramak dışında?
Erkek mi arıyorum ben? Ne diyorsun sen biraz saygı göster ne bu saygısızlık. Sevdiğim biri var ki soru sordum fikir almak istedim. Erkek arayan kim?
Neden saygı göstereyim ki... Özelini kamuya açan insanları hiç sevmem.
Özelimi anlatmak isteseydim tanıdıklarıma anlatırdım, burada soru sormazdım. Kim olduğumu biliyor musun da böyle yorumlar yapıyorsun. İnsan gibi soruma cevap verebilirdin, vermek istemiyorsan neden yazıyorsun. burada insanlar sürekli sörü soruyorlar. Sen niye burdasın amacın ne?
Seyisim ben... Tımar edilmesi gereken atları terbiye ediyorum.
İnşalla kafandaki sorunu en hızlı zamanda anlarsın. Dua et kendine. İnşalla bir gün insan olursun :) Birine yardım etmek istemiyorsan da onun zamanını alma böyle yorumlarla.
Sitede aşk ve erkek sorusu soran kızlar hiç acımıyorum. Kapasite o kadar..
Senin kapisiteden bahsedersen daha iyi olur, aşk güzel bir şey be soru sormak normal bir şey. Hadi şimdi çirkinleşme daha fazla. Kendini acısan iyi olur.
Gözünde başka güzellik var mı?
Var onun için üzülmüyorum ki soru sormaya gerek duymuyorum :) keşke sende de biraz insanlık olsa, nefretle doldurmuşsun kendini, herkese rahatsızlık vermekle uğraşıyorsun. Yorum yazmak istemiyorsan neden yazıyorsun ki
Kadınların sonu erkeğin bel altına giden sahte aşk sorularından bıktım... Bir de can sıkıntısı.
Ayrıldınız ama öpüp sarılma olabilir diyelim ama adam ciddi ilişki yükünü almak istemiyor olabilir
Tamam ama neden bir sure sonra özledim dediğimde sadece :) attı. Ki ondan birkaç gün once yazıştık
Bilerek atılmış bir emoji o mesajlaşmak istiyor ama bidaha sevgili olmak istemiyor
Bilerek derken benim yazmamı mi bekliyordu başka bir şey dememi? Sevgili olamıyor diye yazmıyor o kafada hala değil evet bunu farkındayım..
Senin onu dicegini biliyor zaten kafasında kurmuştur onları
Ben onun emojiden sonra bir şey yazmadım, görüldü attım.. ne yazabilirdim ki
Bide evet dediğin gibi kafasında kurmuş yapamıyorum kaldırmıyorum..
Hiç bişey en iyisini yaptın ne yazarsa sende öyle yaparsın ne alırsa onu biçer bidaha
Ama unutman zor olur ama unutman lazım onu
Olmuyor hala.. illa bir şey olmazsa biter bir gün, ama değerimi anlayıp dönmesini istedim..
Sence böyle bir adam o düşünceden çıkar mı bir gün yazar mı
Zor ama dönme ihtimali var ama zman geçtikten sonra anca
Teşekkür ederim gerçekten biraz anlamama yardım ettin :)
Rica ederim istersen ekle yazarsin aklına gelince bişey
Profilin gözükmüyor gizli yorum yazmışsın sanırım, yazarsan eklerim :)
Tamamdır açtım
Takip ettim fakat mesaj gönderemiyorum