Yani başındaki örtü yüzünden ay kapalılar benim ilgimi çekmiyor diyen bi toplu erkek grubu var ya i bunlar gözlerini kalıplaşmış bir yargıyla kapatmışlar. Halbuki kapalı olup aşırı güzel kariyerleri olan ya da çok iddialı görünen kadinalr var artık sokakta siz bu konu da ne düşünüyorsunuz? Yani bana çok gereksiz ve neredeyse ırkçılık gibi bile geliyor. Çünkü bi onları var karşındakini insan yerine koymuyorlar gibi bu sözü söyleyen erkekler haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİtici veya normal bulabilirsin bu tercihtir sorun yok bunda. Diğer konuya gelirsek evet onu diyen erkeklerde eğer hakaret etmiyorsa ben bunda sorun görmüyorum yani adam diyordur kapalılar ilgimi çekmiyor. İlgisini çekmiyordur yani kimseye hakaret filan etmemiş ortada karalama, iftira, sataşma veya hakaret vb. şeyler yok. Kendi hür iradesiyle görüşünü belirtmiş. Herhangi bir ırkçılık ya da insan yerine koymamak gibi bir durum göremedim bu konuda şu an. Kısacası ilgisini çekmiyor ırkçılık veya insan yerine koymama durumu yok bu düşünce de sadece ilgisini çekmiyor.
Kapalı konusunda benimde şöyle görüşüm var başı kapalı ama kapanmayla alakasız olanlar bana itici geliyor. Mesela kapalı olupta absürt makyaj yapan. Kapalı olupta giyimleri kapanmakla tamamen alakasız olanlar, başları kapalı giyimleri alakasız olmasına rağmen başı açık kızların dedikodusunu yapıp başı açık kızlara ahlaksız muamelesi yapanlar bu tarz kişiliğe sahip olanlar bana itici geliyor ve asla da böyle kişilikler ilgimi çekmez.
Bunun dışında normal şekilde kapalı olanlarla herhangi bir sorunum yok itici filanda bulmam.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de katılıyorum aşırı makyaj falan yapanlar tabiki itici. Ama sonuçta sırf bi başörtüsü var diye ilgimi çekmiyor gibi bi muhabbet yapmak konum olarak karsidskileri basit görmek gibi falan geliyor bana mesela. Çünkü aşırı güzel kapalı olan bayanlar var bunu kimse inkar edemez ama erkek diyorki kapalı olduğu için ilgimi çekmiyor. Olay başındaki ortuden tiksinmeyi ifade ediyor bence bu kadar masum bi cümle degil
- +1 yıl
Evet katılıyorum düşüncelerin nokta atışı gibi harika kısımlara değindin söyledin. Ama şu bakış açısına sahip olanlarda vardır muhakkak örtüden tiksinmek veya beğenmemek yerine saçları açık onu öyle görmek isteyen erkeklerde vardır. Tabi ki herkesin düşüncesi bu yönde olmayabilir başı kapalı olanlar ilgimi çekmiyor diyenlerin. Şahsen ben bu konuyu şu an şuna benzettim mesela 180 cm altı erkek istemem diyen kızlarda var mesela. Genel mantığa bakarsak bir insan boyunu seçemez yaratılış gereği bir sınırı vardır o insanın. Nasıl bu 180 cm altı erkek istemem diyen kızların kimisi 180 cm aşağısını aşağılama tiksinme vb. olsa da bu 180 cm altı erkek istemem diyen kesimin bazıları da kendisinden uzun olmasını sarılınca başım kalbine gelsin veya iri olsun büyük olsun diye düşünenlerde olabilir. Aslında bazı konularda birden farklı düşüncelerde yatabiliyor.
Soran+1 yılEvet benziyor aslında boyu kısa diye erkek yerine koymuyor gibi görünüyor kizlar. Erkekler de bssj kapalı diye kadın yerine koymuyor gibi yani benziyor biraz
- +1 yıl
Evet tabi bence toplum ne düşünüyor pek takılmamak lazım, herkesin görüşü farklı olabilir ama açıkçası seven değer veren insan zaten tercihini yapmıştır misal başı kapalı bir kız o tarz düşünceye sahip olmayan biriyle beraberse mutluysa başka erkekler öyle demesine takılmamalı veya aynı şekilde benzer örnekle 180 cm altı erkek içinde geçerli. Bu örnekler çoğaltılabilir. Sevdiğinin düşüncesi önemli olmalı. Toplumumuzda kötü konuşan ayrımcılık yapan insanlar ne yazık ki hep olacak böyle insanların görüşleri bence önemsiz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılGayet güzeller kapalılar ve eşimin de kapalı olmasını isterim
10 YorumlaMesele çekicilik değilki yani ben mesela dindar değilim o yüzden dindar birisi ile yapamam yani o yüzden kapalılar dikkatimi çekmez
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu mantıklı bi bakış açısı. Ben de bu yüzden böyle söylediklerini Yani söylediğinizi düşündüm ozaman mantıklı oluyor. Zaten dinine xok uzak olan tipler söylüyor bu cümleyi genelde farkettim
+1 yılçok doğru, bi' kere samimi değil. sözüm ona güzelikleri için İslamiyeti kulalnıyorlar
062 Yorumla
Soran+1 yılSen Müslüman misin?
- +1 yıl
Bu soruyu kendine sorsana
Soran+1 yılBen msulumanim ya siz merak ettim?
- +1 yıl
Sen müslümansan, ben müslüman değilim
Soran+1 yılBelli zaten p*rno sitelerinde gezip basortu hakkında yorum yapman musluman olsan hele kapalı kadınlar hakkında yargi dağıtman çok saçma olurdu.
- +1 yıl
yalan mı
- +1 yıl
yalan mı?
- +1 yıl
müslümansınız ama
- +1 yıl
devamını getirmek istemiyorum
- +1 yıl
iğreniyorum sinin samimiyetsizliğinizden
- +1 yıl
ulan müslüman kadının orada ne işi var
Soran+1 yılBenim yüzümü bile görmedin kapalı olduğum icin sadece sırf asagiliyorsun şu an yaptığın onyargidan ve kinden başka hic birsey değil seni ciddiye bile almiyorum
- +1 yıl
ağlıyorum öyle mi
- +1 yıl
beni ciddiye bile almıyorsun öyle mi
- +1 yıl
bence samimiyetini sorgula
- +1 yıl
erkekten kaçmak olan tesettürü, sözüm ona güzelliğinize nasıda reklam ettiniz öyle
- +1 yıl
hiç utanmadınız mı bunu yaparken
Soran+1 yılO şekilde davranan musluman kadinalr tabiki yanlış öyle bi konsuuyorsunki bütün Müslüman kadonalr o sayfada gibi. Bir kaç kadının yaptığı kötü davranışı bütün Müslüman kadinalra yukluyorsun
- +1 yıl
Hiç korkmadınız mı Allahtan
- +1 yıl
bak kardeşim, tesettür başka, baş örtüsü başka
- +1 yıl
baş örtüsü denildimi benim aklıma o kadınlar geliyo,
- +1 yıl
Allahın emirlerini çirkinliğine alet eden kadınlar
Soran+1 yılBenim aklıma da başörtüsü diyince Allah geliyor ölümden sonrası geliyor O senin sorunun ozaman
- +1 yıl
yapma yaa
- +1 yıl
öyle mi
- +1 yıl
baş örtüsü başka tesettür başka
- +1 yıl
tesettür erkekten kaçmak demek
- +1 yıl
baş örtülülerin aksine
- +1 yıl
tam aksine
Soran+1 yılGit p*rno hadi
- +1 yıl
kaldıramadın dimi
- +1 yıl
gerçekler acı
- +1 yıl
bir doğrun yok di mi
- +1 yıl
bir çizgin yok
- +1 yıl
sen bir hiçsin
- +1 yıl
hiç
Soran+1 yılNiye kaldıramayayim ahaha ben kapalıyım ve senin gibi p*rno izlemiyorum. Yatsı namazımı kıldım birazdan da uyuyacağım. Anladın kapiş. Çirkinliğini izlediğin bi kaç kötü kapalı kadınlarla konuş dur
- +1 yıl
maden yatsıyı kıldın burada ne işin var, kızlar soruyor kullanmak caiz mi
Soran+1 yılAy çok güldüm ya ahhaha bi cizgim yok falan valla cevap vermiycem komiksin yeter
- +1 yıl
ben p*rno izleyen, zina yapan, bira içen, ve bunların günah olduğunu bilen biriyim
peki ya sen, sen nesin
Soran+1 yılKizlar soruuor da p*rno mu var senin izlediğin gibi niye günah olsun girmek. ahhahaha ay daha islamin ne olduğunu bilmiyorsun git Allah aşkına
- +1 yıl
namazını kılıp, baş örtüsünü takıp, haramları meşrulaştıran biri mi
- +1 yıl
senin benle bunları konuşuyor olman doğru mu
- +1 yıl
caiz mi
- +1 yıl
İslamiyet bu mu
- +1 yıl
Müslüman olmak böyle bi şey mi
Soran+1 yılO kadar boşsunuz ki daha yazmıyorum den en iyisin meleksin okey?
- +1 yıl
Ulan gerizek4lı, şu milletin saniyesinde girdiği günaha baksana
- +1 yıl
şimdi bu caiz mi
- +1 yıl
illa p*rno olması mı gerekiyo
- +1 yıl
beni islamiyeti bilmiyo olmakla itham edemezsin
- +1 yıl
cahil, iki kırkta yatsı kılmış
- +1 yıl
beni İslamiyeti bilmemekle itham ediyo
- +1 yıl
Bir erkeğe git p*rno izle diyo
- +1 yıl
Beni İslamiyeti bilmemekle itham ediyo,
- +1 yıl
Alçaksın
- +1 yıl
Kalleşsin
- +1 yıl
Münafıksın
- +1 yıl
Söyliycek söz bulamayınca, konuyu değiştirmek kolay değil mi
- +1 yıl
Müslümana gel Müslümana
- +1 yıl
bir erkeğe p*rno izle diyo
- +1 yıl
Sende mi hayat buldu İslamiyet
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapalılar benim de ilgimi çekmiyor ama tesettürlü olanlarla bir sıkıntım yok
029 Yorumla
Soran+1 yılSizin ilginizi çekmek için açık saçık meydan muharebesi olmak lazım demekki böyle düşünüyorum artık bu cümleyi kullananlar için başla mantıklı iaciklamam yok. Ayrıca kapalılar da elinden o kadarı geldiği için öyle yapıyorlar yargılamak size düşmez o örtüyü kafaya takmanın nekadar büyük bi irade meselesi olduğunu bilemezsiniz erkek halinizle.
- +1 yıl
Yargılamak bize düşer ya tam kapanacak ya açılacak bu çocuk oyuncağı değil bir çok değere zarar veriliyor kapalılar dikkatimi çekmiyor hatta nefret ediyorum ama tesettürlüler ya da açık kadınlar dikkatimi çekiyor
- +1 yıl
Açık kadınlar yalandan kapananlardan daha şerefli namusludur aksini idda eden başını kapatıp göltünü açıyordur net
Soran+1 yılSize sadece peygamber efendimizin şu sözünü söyleyeceğim başka da hiçbir şey söylemeyeceğim. : Kalbini mi açıp baktın?
- +1 yıl
Aynen bu sözden dolayı tesettürle çocuk oyuncağı gibi oynayıp tesettürün değerini düşürüp ayaklar altına alabiliriz baya iyi anlamışsın kalbi deterjanla yıkanmış kardeş
Soran+1 yılSiz de teseturunuzu yeterince yerine getiriyorsunuzdur umarım karşınızdaki insanların örtüsüyle yargi keserken göz kapaklariniza hakim olun diyor ya ayette erkeklere?
- +1 yıl
Ben senin gibi aşırı ultra temiz kalpli olduğumu idda etmiyorum günahkar bir insanım dürüstüm senin gibi dini kullanıp kendimi çok temiz gösterme çabasında değilim
Soran+1 yılAhahah ben meleğim ya tabi en iyi benim hey allahim ben sanki böyle bisey dedim. Bak sana şunu söyleyeyim belki anlarsın ben de kapalı bi kadınım ama tam tesettürlü değilim. İnan bana çevrem de kaç kişi acil kafanı aç dedi ama ben açamam yapamiyorum yani çünkü bu örtüyü sırf Allah istediği için takıyorum sor bana tam tesettürlü muyum ama hayır. Elimden bu kadarı geliyor bi bayan olarak güzelliğini örtmen gerek ve seslenmek psulenmek de kadına ait bi kavram neredeyse çok zor bi mesele ama bu kadarını sörf Allah için yapıyorum. Yani sen şimdi laf ediyorsun ya kimsenin içini bilemezsin bunu anlatmaya çalışıyorum sana. Minnacık dahi yapsa o kişinin sınavı
- +1 yıl
Öyle bir şey yok dini kendinize göre şekillendirmeyin Allah saçınızı kapatırken başka yerlerinizi açın demiyor tesettürde açık yeri bırak vücut hatları bile belli olmaması gerekiyor ve bunlar kesin katı kurallardır öyle kafanıza göre az kapalı elimden böyle geliyor diye bahaneler uydurmayın ya tam ya hiç bu iş böyledir
Soran+1 yılAhahha sen namaz kılıyor musun?
- +1 yıl
Şu an sokaktan kimi çevirsen kapalılar açıklardan daha fena lafını duyarsın gerçekten tesettürlü olan bütün insanların analara bacılara sizin yüzünden bu düşünceyle bakılıyor görülüyor Allah kul hakkıyla karşıma gelmeyin diyor sen ve senin gibiler binlerce insanın kul hakkını öbür tarafta nasıl vereceksiniz çok merak ediyorum aşırı temiz kalpli kardeşim
- +1 yıl
Namaz kılıp kılmamam dine hiçbir zararı yok ama senin yaptıklarının anlattığım gibi zararları var lafı işine gelmeyince başka yerlere evirip çevirme
Soran+1 yılYa sen benim yüzümü görmedim ama amel defterimi görmüşsün baksana ahaha. Bisey sorucam dün bi günah işledim o da yazıyor mu amel defterimde kul hakkı varmış ya görmüşsün belki dün işlediğim günahı da görmüşsündür diye sordum ahahha
- +1 yıl
Görmeye gerek yok yediğin naneler o kadar ortada vah haline senin hahahahaaa
Soran+1 yılNamaz kılmak farz yani her Müslümanın kesin ve katiyen yapması gereken bi şey. Kadınların da tesettürü farz yani keisnlikle yapmaları gerekir. Sen diyorsun ya ya düzgün kapatsınlar ya da acilsinalr ozaman bu bakış acına göre sen de bi farzı yerine getirmediğine göre dinden çık madem dinle dalga geçiyorsun Müslümanım diyorsun ama namaz kilmiyorsun. Anladın miii hiç bi fark yok ikisi de farz olan şartlar cunku
Soran+1 yılYediğim naneler ortaymis daha az önce kul hakkıyla gelme diyordun ama şimdi bana iftira atıyorsun ve hakkima giriyorsun. Kul hakkına giriyorsun farkında mısın?
- +1 yıl
Namaz kılmadığımı nereden biliyorsun hem farzı yerine getirememek dine bir zararı veya saygısızlığı yoktur ama senin yaptığının fazlasıyla var nerede olduğun bile belli değil
- +1 yıl
İftira atmadım öyle olduğunu sen söyledin laf çarptırıcı kardeş
Soran+1 yılBen kapalıyım senin bahsettiğin gibi ve az önce yatsı namazımı kıldım şimdi de yaticam cehennemlik olduğumuza karar verdin ama neyse xok boşsun biliyor musun
- +1 yıl
İftira atsam bile yine kendime zarar dine bi zararım yok günahkar biri olduğumu söyledim zaten baya boş yapıyorsun kıvırmak için
Soran+1 yılOzman milletin guhani seni ilgilendirmez kendi günahlarına bak kimsenin kalbini bilemezsin neyi neden yaptığını bilemezsin hayat matematik kitabı degil
- +1 yıl
Tamam sen kıvırmaya laflarımı çarpıtmaya devam et
- +1 yıl
Beynin yok harbiden idrak yolların tıkalı olmalı nasıl beni ilgilendirmez ilgilendirir tabii ki sizin gibilerin yaptıkları yüzünden bizim anamıza bacımıza insanların bakış açısı düşünceleri bozuldu namusuna kadar laf geldi kendi günahım diyor bide kafasız ne halt yediğini bile bilmiyorum bide gelmiş boş duyar kasıyor burada
- +1 yıl
Öbür tarafta bunların hesabını tek tek vereceksiniz
- +1 yıl
Kendi günahıymış aptala bak hiç işimiz güçümüz derdimiz kalmadı senin günahına düştük nasıl bu kadar canım anlamıyorum
- +1 yıl
Hayat matematik kitabı değil diyor bide yav kendisi matematik işlemi gibi dini kendisine göre çevirmiş dini değerlere zarar vermiş üstüne bunu destekleyip savunuyor bide kendi yaptığı şeye matematik işlemi değil diyor tüü sana
- +1 yıl
Sizin gibilere tesettür yasaklanmalı hür namuslu şerefli gerçekten bunu yapabilecek insanlara sadece serbest olamalı tesettür çocuk oyuncağı olmuş ne yazık ki
Soran+1 yılDaha namazını bile kilmiyorsun din hakkında atıp tutuyorsun pesss
- +1 yıl
Senin gibi yeni başlamadım merak etme
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalılar açıklardan davranış olarak da çok farklı oluyorlar
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farklı mesela?
Cevap sahibi+1 yılKapalılar olgun olmuyor genellikle çocuk gibi davranıyorlar açıklar daha olgun oluyor
Soran+1 yılSiz öylelerine denk gelmiş olabilirsiniz tabi ama çocuk gibi çırılçıplak sokakta giyinmeyi unutup erkeklerin önünden geçenler kapalı çocuklar değil açık olgunlar mi oluyor ozaman?
Cevap sahibi+1 yılOlgun olmalarının sebebi giyim tarzları değil daha serbest büyüdükleri için hayatı daha farkında oluyorlar, kapalı kadınlar aileleri tarafından daha kısıtlanarak yetiştiriliyorlar. Sadece benim çevrem değil ülkenin en muhafazakar üniversitesinde okudum kapalı açık arasındaki farkı konuşmasından ayırt edebilecek düzeydeyim
Soran+1 yılBen de kapalıyım ama ailemin zoruyla kapanmadim hatta ailem bana çok zıt tipteydiler. Yani ben muhafazakar büyümedim sen bunu aile zoruyla yapılan bisy falan mı sanıyorsun onu anlamadım ve benim konuşmam dan da anlayabilecek miydiniz acaba onu merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılKapalıların çoğu aynı şeyleri söylüyor, aile zoruyla kapanmıyor kimse zaten, bu çok gurur kırıcı olur yanikimse istemez o yüzden kendilerini kandırma yoluna gidiyorlar. Aile baskısı görmüyorum sanıyordum ama açılmaya karar verdim baskı uygulamaya başladılar diyeni çok gördüm. Senin için demiyorum ama kapalılarda büyük çoğunluk böyle çoğu baskıya uğradığını farkında değil.
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. zevk meselesi benim de çekmiyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları gerçekten iyi oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de durumlar tam tersi hocam
00 Yorumla
+1 yılBaşörtülüler Candır Yaw
00 YorumlaKapalı 🌹
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle haklısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kapalılar ilgimi çekmiyor diyen erkekler bana cok saçma geliyor sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım