Yani benimle ilgili tüm sorduğu sorulara cevap verilmeli mi bunun ayarı nasıl olmalı?
Evet ilşki uzmanları size sesleniyorum😂
Yani benimle ilgili tüm sorduğu sorulara cevap verilmeli mi bunun ayarı nasıl olmalı?
Evet ilşki uzmanları size sesleniyorum😂
Sen emniyete mi gidiyon manitanin yanına mi gbt ye mi bakacak senin nasıl bi güvensizlik böyle bu insanın özeli olur sonuçta ilerledikçe taşlar yerine oturur zaten birbirinizin her şeyini bilirsiniz saklı gizli olmadan ilk günde falına baktirma derim ben.
Hoş sohbet edilir ilgi alanları konuşulur vs ama derinlemesine sorular sorulmaz. Zamana bırakılır akışa. Ne o öyle soru cevap sürekli. Yarışmaya mı geldik evlilik programına mı
Cevap
13Cevap
Güveniyorsan verebilirsin
Zaman ve süreç içerisinde olur ilk tanışmada kısıtlı bilgi verilmeli
Biraz açar mısınız
Konuya hakim olmadığım için bir şey diyemiyorum ne konudan konuşuyorsunuz mesela?
Bir birimizi tanımaya çalışıyoruz
şu kadar kişiyle sevgili oldum şu kadar birlikte olduk filan deme tabi sorarsa ısrarlı söylersin ilerleyen zamanlarda
Haklısın. Nasıl seyretmeli konuşma
nasıl içinden geliyorsa ama cinsellik istiyorsa karşı taraf lafı oraya çekecektir burada sizin tutumunuz önemlli
Seda sayan başta tc sini isteyin diyo vermezse gizlediği seyler var 😂
Ben aleniyim valla bazen dürüstlükten de kaybediyor insan ya da çok kazanıyor karışık durumlar
bilmesi istediğin ve gerektiği kadarını ver ona cvp olarak. fazlasına gerek yok. çok soru soranada güvenme kardeş..
Çok haklısınız abi. Teşekkür ederim
Çok özele girmezse evet diğer türlü geçiştiririm ben
Hayır verilmemeli tabiki
Nasıl olmalı anlatır mısın
Soru cevap şeklinde gitmemeli bence.
Nasıl olmalı
Normal gündelik şeylerden konuşsanız bile birbirinizin huylarını anlamanız daha doğal olur. Yoksa hazırlayın liste tek tek sorun saçma geliyor bana..
Aynen bencede sana katılıyorum
Tabi bunlar için emek ve kapasite lazım. Yani genel konuşuyorum uğraş ve zaman istiyor.
Keşke herkes sizin gibi olsa
Kıymet bilinmediği için badboyluk yapıyorlar bence çokta iyi yapıyorlar. Kızlar o tip erkekleri seviyor.
Ya her kız aynı değildir.
Elbette genelleme yapıyoruz burada. Genel itibari ile peşinden koşanı değil koşturanı kıymetli görüyorlar.
Maalesef
Hayır canım ne münasebet her şeyin bir zamanı var
ewet bastan acık acık konusmak lazım
Yok knk verme bnce srfzsizdir bisey yapar benc?
Bence ilerki zamandada her seyini sakla cimri ol ona karsi ne diyorsun knk?
Nasıl saklıyım Peki taktik versen knk
Nasil derken yani hic bisey soylemiycen işte zormuki sence
Sen nasıl yapıyor bu yöntemine yarıyor mu
Ya bende şoyle ben bilgi vercegime mesela sert yapiyorum o an biraz hani e z 3er gibi knk djdj
Isteyemiyo yani boyle yapinca
:))) o da farklıymış
Evet knk kfur bile ettim ccuga😂hic sormuyo daha ben soruyom. cevapliyo ipler bnde gibi
Korku tahtı kurmuşsun kız 😂😂😂😂
Aa öylemi diyorsun dogru valla ama guzel yapmamismiyim sende yap derim😂
Benden kaçarlar kız 😂😂😂
Ama niyeki😄😅fkfkfk
Ayarı tutturamıom
E naapcan peki ne yapmayi dusunuyon su an peki
?
Knk?
Bende bilmiremm😂
Baska birine bir erkege yonel. derim o zmn bulabilirsen bul birini?
Artık umudum kalmadı kanka. Hepsi birbirinden düzenbaz
Yaa ciddimisin ya sen bulustunmu knk bu cocukla yoksa daha bulusmadinmi
Buluşmadan muhabbeti sebepsiz yere kesti
her şey söylenmez.
Hayır.
Yok hayir
Asla.
Senin tercihin...
zamanla tanılır
Hayır zamanla
Verilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?