Aşk İlişkileri 2 ay Tılsımlar büyü müdür, manevi bilge kanalındaki ritüeller büyü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 lütfen gerçekten bilgi sahibi kişiler cevap versin. Tılsımlar büyü müdür, manevi bilge kanalındaki ritüeller büyü mü? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Meaninglesss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% 2 ay Tılsımın cinsine, ne amaçla yapıldığına bağlı. Korunma, arınma tarzı tılsımlar iradeye etki etmediğinden büyü kategorisinde değildir. 0 7 Yorumla Soran 2 ay tılsımın cinsi ne bilmiyorum sadece her türkçe harf için bir sembol çizilmiş bu kadar kolay bir büyü olabilir mi Yorumla Meaninglesss 2 ay Tılsım olmayadabilir. Görmeden yorum yapmak zor. Yorumla Soran 2 ay Manevi Bilge youtube kanalındaki tılsımlar link ekleyemiyorum ama en çok izlenen 3 videoya bakabilrisiniz Yorumla Meaninglesss 2 ay Bunların aşkla ilgili olanları büyük niteliği taşır baktım. Ancak etkisiz tılsımlar bunlar. Yorumla Soran 2 ay yani uzak durmak mı gerekir Yorumla Meaninglesss 2 ay Yani hem enerji alanına zarar verir hem de işe yaramaz. Boşuna zarar görürsün. boş ver derim. Yorumla Soran 1 ay merhaba siz etkili tılsımlar biliyor musunuz? Yorumla
Kinyas22 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. Tılsım ile büyü bence farklı enerjiler👍🏻 0 5 Yorumla Soran 2 ay kesin bilgi sahibi misiniz, müslümanım duamı da ediyorum zaten ama böyle ritüellere de merak saldım denemek istiyorum ama günah mıdır Yorumla Kinyas22 2 ay Büyü mü yapacaksın, vallahi yakarlar seni öldükten sonra haberin olsun Yorumla Soran 2 ay hayır zaten büyüyse yapmayayım diye soruyorum abicim Yorumla Kinyas22 2 ay Tılsım olayını bilmiyorum abim Yorumla Soran 2 ay teşekkürler Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Uğrasma böyle şeylerle 0 2 Yorumla Soran 2 ay sadece merak ediyorum ve kafamı kurcalıyor Yorumla poyrazaci 2 ay Het ikisi de büyü bunların Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. Evet büyüdür. 0 3 Yorumla Soran 2 ay büyü böyle herkesin yapabileceği bir şey değil gibi geliyor ya Yorumla MasalliaPolatova 2 ay Büyü gerçekleşmesi gereken bir şey değil ki. Gerçekleşmesi için yapılan her ritüel büyüdür. Gerçekleştirilenleri evet herkes yapamıyor, bu da bir ilim sonuçta. Herkes yapamaz. Yorumla Soran 2 ay bir sürü insan yaptım oldu vs. yazmış da Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Büyü 0 1 Yorumla Soran 2 ay kesin bilgi sahibi misiniz, müslümanım duamı da ediyorum zaten ama böyle ritüellere de merak saldım denemek istiyorum ama günah mıdır Yorumla
Sertbiradamm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 2 ay Rtueldir 0 1 Yorumla Soran 2 ay kesin bilgi sahibi misiniz, müslümanım duamı da ediyorum zaten ama böyle ritüellere de merak saldım denemek istiyorum ama günah mıdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tılsımın cinsine, ne amaçla yapıldığına bağlı. Korunma, arınma tarzı tılsımlar iradeye etki etmediğinden büyü kategorisinde değildir.
tılsımın cinsi ne bilmiyorum sadece her türkçe harf için bir sembol çizilmiş bu kadar kolay bir büyü olabilir mi
Tılsım olmayadabilir. Görmeden yorum yapmak zor.
Manevi Bilge youtube kanalındaki tılsımlar link ekleyemiyorum ama en çok izlenen 3 videoya bakabilrisiniz
Bunların aşkla ilgili olanları büyük niteliği taşır baktım. Ancak etkisiz tılsımlar bunlar.
yani uzak durmak mı gerekir
Yani hem enerji alanına zarar verir hem de işe yaramaz. Boşuna zarar görürsün. boş ver derim.
merhaba siz etkili tılsımlar biliyor musunuz?
Tılsım ile büyü bence farklı enerjiler👍🏻
kesin bilgi sahibi misiniz, müslümanım duamı da ediyorum zaten ama böyle ritüellere de merak saldım denemek istiyorum ama günah mıdır
Büyü mü yapacaksın, vallahi yakarlar seni öldükten sonra haberin olsun
hayır zaten büyüyse yapmayayım diye soruyorum abicim
Tılsım olayını bilmiyorum abim
teşekkürler
Uğrasma böyle şeylerle
sadece merak ediyorum ve kafamı kurcalıyor
Het ikisi de büyü bunların
Evet büyüdür.
büyü böyle herkesin yapabileceği bir şey değil gibi geliyor ya
Büyü gerçekleşmesi gereken bir şey değil ki. Gerçekleşmesi için yapılan her ritüel büyüdür. Gerçekleştirilenleri evet herkes yapamıyor, bu da bir ilim sonuçta. Herkes yapamaz.
bir sürü insan yaptım oldu vs. yazmış da
Büyü
kesin bilgi sahibi misiniz, müslümanım duamı da ediyorum zaten ama böyle ritüellere de merak saldım denemek istiyorum ama günah mıdır
Rtueldir