Kız sevgilisini aldatırken yakalanmış 1 dakikalık video boyunca kız kıtır kıtır kesilen saçlarına ağlayıp zırlayarak veda ediyor...
Bu durum hakkında düşünceleriniz nedir?
Hiç aldatan sevgilinizi cezalandırdınız mı? Ayrılmak dışında bir cezadan bahsediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kellesini ucururum onun benim sac telime dokunmak ne demek ne haddine? Kufur edip s. g desin yol verdin filan klasik herkesin yaptigi seyler ama ustune birde video cekip yayimlayacak he? Pisman ederim onu
Gerçek erkeklerin varlığını unuttuk da ondan...
Ohaa link atsana merak ettim
Link nasıl atılır bilmiyorum "after catching her cheating on him" diye yazarsan çıkar
Youtube mi
Evet
yani kızdaki cesarete de bak, yani böyle bir şeyi olgunlukla karşılayabilecek bir erkeğimsi tiple beraberken neyse yani onlar zaten eğlencelik parmakta oynatmalık diye düşünebilirsin ama videodaki gibi bir gerçek erkekle berabersin bu ne cüret yani bir de zırıl zırıl ağlıyor ben bazen anlamıyorum bu kızları
Erkek gereksiz birsey yapmış ben son defa s... m sq hadi derim
Bence saçları keserken erekte olmuştur... düşünsene xezalandırılmayı hak edecek bir şey yapmış güzel bir hatun elinin altında çaresiz şekilde senin ona uyguladığın ceza karşı bir yapamadan ağlaya zırlaya ama kuzu kuzu oturuyor... gerçek bir erkeği 10 kaplan gücünde hissettirir ve sıradan bir birleşmeye göre bunadamın çok daha fazla haz duyduğuna eminin
Valla ben duymazdim son defa döve döve becermek daha fazla verirdi o hazzi madem aldatti
Kel kafa dolaşacak ve herkes o cezayı verenin sen olduğunu bilecek düşünsene
Kötü tabi katılıyorum
Yüreğini soğutur bu... terk etmek ceza sayılmaz
Ozaman aldatilan erkekler duyun böyle yapioz🤣🤣
Gerçek erkekler yapabilir sert adamlar... ama nesilleri tükendi
Vardır köşelerde bi yerlerde
Brezilyada varmış :)
Türkiyede de vardir🤣
Hepsi Meriç olmuş
Kimsin sen merak ettim:)
Az bile yapmış. Beter olsun şerefsiz
yani kızdaki cesarete de bak, yani böyle bir şeyi olgunlukla karşılayabilecek bir erkeğimsi tiple beraberken neyse yani onlar zaten eğlencelik parmakta oynatmalık diye düşünebilirsin ama videodaki gibi bir gerçek erkekle berabersin bu ne cüret yani bir de zırıl zırıl ağlıyor ben bazen anlamıyorum bu kızları
Aldatan erkek de kadın da benim kanlı bıçaklı düşmanımdır. Kesinlikle affetmem kesinlikle merhamet etmem.
Ohaa çok güzeel helal lan adama
aaa görmedim youtube da var mı
Evet... "after catching her cheating" diye youtube'da aratırsan
thank youuu
Hayır link paylaş
Telefonda yprutube adresi çıkmıyor nasıl link atılabilir bilmiyorum
Hayır izlemedim